RSS

Foametea care va veni, va fi pentru pedepsirea rautatii si a pacatului

01 aug.

Screenshot_2020-08-01-11-03-53-1

Urmează o mare foamete. Sioniştii cu programul lor înaintează spre a-i determina pe oameni să accepte cipul de nevoie. Dumnezeu va încerca credința în acest timp. Cel care va răbda şi va crede nu va deznădăjdui, se va scula dimineață şi va găsi pâinile pe masă dar pentru aceasta trebuie să se afle în căință şi împăcat cu Dumnezeu.

Vor supraviețui numai aceia care vor avea credință. Se zice că foametea va fi mai mare decât cea care a fost. Păcatele oamenilor acum sunt mai grele. La ora actuală este o pace relativă, demonul îi „hrăneşte” bine pe ai lui ca să fie obişnuiți cu mâncarea multă; atunci nici măcar o zi nu vor rezista fără mâncare şi vor muri.

Spunea părintele duhovnic, creştinii când nu vor mai putea rezista, îşi vor face semnul crucii pe stomac şi li se va potoli foamea. Alții cu o frunzuliță se vor sătura. Alții vor face bulgări din pământ însemnându-i cu semnul crucii, din profeția Sf. Matrona. Altora le va da vecinul care va avea, aşa a spus Sf. Paisie Aghioritul.

Se vor face minuni atât de mari pentru creştini cum nu au mai fost până acum. Spre exemplu, mulți sfinți întruchipați vor veni la casele creştinilor aducându-le mâncare şi ei vor şti despre aceasta, vor spune unii altora: „La mine a venit Sf. Gheorghe; la mine Sf. Varvara… Niciun creştin nu va suporta pierdere deoarece va fi atât de protejat încât şi el se va mira de unele lucruri care se vor petrece în chip minunat. Foametea va fi pentru pedepsirea răutății şi a păcatului.

(traducere Mariana Hatzimanoli)

Ἔρχεται μεγάλη πείνα… Ἀποκαλυπτικός, ὅσο ποτέ ἄλλοτε ὁ γέροντας ἀσκητής τοῦ Παγγαίου Ὄρους.

 
2 comentarii

Scris de pe 1 august 2020 în Uncategorized

 

2 răspunsuri la „Foametea care va veni, va fi pentru pedepsirea rautatii si a pacatului

  1. Elena

    10 august 2020 at 16:50

    Nu am vrut să spun prin aceasta că părintele ar trebui ignorat.

     
    • v3b0y

      13 august 2020 at 11:15

      Dar cine a spus ca trebuie sa-ti ignori parintii ? E adevarat ca problema este subiectiva caci nu totdeauna mama si tata vad toate lucrurile corect.

       

Lasă un comentariu