RSS

Aici parintele indeamna oamenii sa paraseasca cat mai curand orasele si sa se mute la sat

17 iun.

Dumnezeu a lăsat 2 luni ca oamenii să părăsească oraşele. Minutul 24.45

 
11 comentarii

Scris de pe 17 iunie 2020 în Uncategorized

 

11 răspunsuri la „Aici parintele indeamna oamenii sa paraseasca cat mai curand orasele si sa se mute la sat

  1. Ortodox

    17 iunie 2020 at 18:37

    Ma iertati, stiti cum il cheama si de unde e, si daca e antiecumenist?

     
    • Elena J.

      17 iunie 2020 at 20:14

      Este din Rusia parintele. Acolo nu exista preoti ecumenisti. Folositi functia din YouTube de traducere automata in engleza sau in romana. O gasiti la subtitrari in josul clipului.

       
    • Ortodox

      18 iunie 2020 at 0:05

      Ar fi fost bine sa aveti dreptate. Din pacate, e tocmai invers, 99% sunt ecumenisti si in Rusia.

       
      • Elena J.

        18 iunie 2020 at 7:20

        Acolo sunt foarte multi parinti pustnci induhovniciti, postitori, nevoitori, carora Dumnezeu le-a daruit harul inainte vederii datorita vietii lor sfinte. La fel cum si in Romania exista mult nevoitori ascunsi, nestiuti de lume, tot asa exista si in Rusia. Datorita lor ne mai tine Dumnezeu, pentru rugaciunile lor.

         
  2. Teodor

    22 iunie 2020 at 22:06

    Ortodox…Elena j.pare sa nu înțeleagă ce se întâmplă cu Ortodoxia…m-as bucura sa aud ca e îngrădita, dar nu cred…Doamne ajuta..

     
  3. liviu

    24 iunie 2020 at 15:55

    Traducerea pe care o face functia de You tube este jalnica, nu inteleg nimic. Puteti va rog sa editati ce spune Parintele?
    Multumesc.

     
    • Elena J.

      24 iunie 2020 at 20:17

      Folositi traducerea in engleza. Este o varianta mai fluenta decat in limba romana.

       
  4. Iosif

    8 august 2020 at 15:24

    Nu găsesc subtitrarea in romana

     
    • Elena J.

      9 august 2020 at 8:20

      Functioneaza de la calculator, nu si de pe telefon. La setari exista optiunea de traducere automata. In dreapta jos. Se poate selecta limba dorita. Chiar daca are si romana, recomand o traducere in engleza, este mai fluenta.

       
  5. Elena

    10 august 2020 at 16:43

    Canalul-gazdă care postează asta se numește ”mișcarea nepomenitorilor”. Părintele are ca subiect principal în discursul său polemica cu Biserica Ortodoxă oficială, deci își asumă în principal rolul de critic. Dar nu o face cu obstinație. Si are o atitudine mai radicală față de globalism decât a majorității creștinilor ortodocși. Poate că are dreptate în această privință. Sunt nevoită să o contrazic pe doamna Elena J: În Biserica Ortod Rusă există, firesc, diverse curente și opinii, și ecumeniști sunt destui; nu vreau să-i enumăr aici, pt că nu e principial și nu sunt eu să pun aceste etichete, și alții care le pun nu știu în ce măsură sunt îndrituiți să o facă. Dar încercarea doamnei E.J. de a prezenta BORusă ca pe o biserică ”pură de ecumenism” este cu totul nefondată. Altminteri, așa este, există și multă și adâncă nevoință, seriozitate și rugăciune înaltă și morală înaltă creștină, slavă Domnului. Chiar dacă, procentual, creștinii sunt în societate mult mai puțini decât la noi.

     

Lasă un comentariu