RSS

Ce nu stim despre vaccinuri

23 ian.

Ca medic, am constatat o explozie de patologie diversa in cadrul generatiei tinere in ciuda progreselor medicinii, progreselor din domeniul igienei, alimentatiei sau confortului. Radioactivitatea aerului, poluarea solului, stresul, alimentatia pot fi factori promotori ai diferitelor forme de cancer din ultimii ani.

Dar multitudinea de boli aparute la copii nu este ca urmare a poluarii vaccinale? Tot mai multi copii se plang de: alergii, astenie marcata, gripe frecvente, rinite, tulburari de somn si gastro-intestinale.

Copiii pot mostenii anumite virusuri mute ce nu se manifesta in conditii elementare de igiena si nutritie, deci nu este nevoie de prevenire a bolilor prin vaccinare; ci pot dobandi imunitate  naturala manifestand boala. Dar daca se vor vaccina, prin perturbarea sistemului imunitar se pot „destepta” acesti virusi „muti”, generand diverse boli ca: scleroza in placi, cancere.

Se practica vaccinarea obligatorie in tarile lumii a 3-a fara sa se tina cont de starea imunologica  a fiecarui individ (este extrem de periculos, se introduc virusi vii sau atenuati in organismul fragilizat d.p.d.v. imunitar).

VARIOLA: a fost eradicata nu ca urmare a vaccinarii ci ca urmare a cresterii nivelului de trai (cele mai multe cazuri erau in Africa si Asia, si oricum epidemia era in declin cand au inceput  campania de vaccinare). La vremea respectiva (1947 „1979) vaccinarea a provocat mai multe imbolnaviri decat variola insasi. Profesorii  I. Aleksandrowicz si B.Halibokowski de la Academia  de Stiinte Cracovia au publicat in „The Lancet” 1967: „vaccinarea antivariola provoaca leucemii”. Dr. B. Duperrat din Spitalul Saint- Louis publica in „La Presse Medicale” din 1955: „vaccinarea antivariola provoaca explozie de leucemii”.

Programul OMS de eliminare a variolei nu a reusit decat dupa oprirea vaccinarilor. Timp de 30 de ani copiii au murit din cauza vaccinarii antivariola desii nu mai erau amenintati de boala naturala.

BCG (vaccine anti-tbc efectuat la nastere)

Dr. Scohy in revista „Des Clefs pour vivre” in august 1994 afirma: „S-a constatat agravarea postvaccin a predispozi?iilor patologice la rinofaringite, otite, bronsite, laringite si deschide calea terenului artritic si a reumatismelor”.

Dupa un studiu, facut in India 1979, s-a raportat de catre OMS:

– Vaccinarea BCG nu are efect protector in primii 7.5 ani dupa vaccinare;

– Vaccinarea BCG este deja contestata de 50 de ani; vaccinarea BCG reprezinta de fapt inocularea unei tuberculozei chiar atenuata ce va evolua pana la 6-9 luni. Urmatorul vaccin se face de obicei la 2 luni adica in plina tuberculoza.

De exemplu un vaccin tetracoq contine:

– Toxine bacilului Loffler;
– Toxina bacilului Nicolair;
– 5 miliarde de bacilli de Bortetella pertusis in faza I hemolizati;
– > 100.000 virusi polio tip I inactivati cu formol;
– > 100.000 virusi polio tip II inactivati cu formol;
– > 300.000 virusi polio tip III inactivati cu formol;

Aceste doze sunt strict aceleasi, indiferent de greutate, varsta, stare de imunitate. Se aplica sugarului de 3 kg ca unui adult de 80 kg fara a se verifica daca pacientul poate suporta aceste otravuri, virusuri sau bacilli.

ATPA(vaccin impotriva tetanosului)

Profesorul Tissot in 1947 a afirmat: „Se stie ca un bolnav vindecat de tetanos nu este niciodata imunizat contra unei a doua infectarii iar serul comercializat este ineficace (poate crea chiar o stare de anafilaxie in cazul unei a doua infectii) si produce si colibaciloza. Prevenirea tetanosului se face prin curatirea si igienizarea buna a plagii infectate.

DTTAB (vaccin impotriva difteriei, tetanos, febra tifoida). Statistic, s-a constatat ca determina nefrite, afectiuni hepatice, iar la 6 luni dupa vaccin se poate constata alta boala de febra tifoida. Produce moarte subita la sugari.

Vaccinul contra tusei convulsive:

Profesorul Dick de la spitalul Middlessex, autoritate mondiala in materie de imunologie, declara in 1973 in Telegraph: „Vaccinul multiplu impotriva tusei convulsive si a difteriei poate provoca infirmitatea a numerosi copii, provocand leziuni cerebrale”.

Dr. Pilette citeaza in Survie in 1975 ca „vaccinul multiplu impotriva tusei convulsive si a difteriei poate provoca aparitia poliomielitei”.

Dr. Gordon T. Steward a afirma ca in Glosgow 30% din cazurile de tuse convulsive apar la pacienti vaccinati.

Vaccinul R.O.R (rujeola, oreion – rubeola)

S-a constatat in SUA in 1990 o crestere constanta de rujeola in ciuda unei mari acoperiri vaccinale. Din surse oficiale mortalitatea este de 20 de ori mai mare decat a aceleia inregistrate inaintea introducerii vaccinului, datorate pneumoniei  rujeolice.

Virusurile lente ce se gasesc in toate vaccinurile si mai ales in vaccinul antirujeolei se pot ascunde  in tesuturile umane si pot aparea mai tarziu ca si complicatii: encefalite, scleroze multiple, ataxie, retard mintal, meningita aseptica, DZ, hemipareze, sindrom REYE. Tipatul ascutit este expresia unei encefalite postvaccin ce atrage o perturbare a maturizarii nervoase iar mai tarziu sa dezvolte deficit de atentie, tulburari de comportament, autism.

Potrivit O.M.S: Sansele ca rujeola sa fie contactata de cei vaccinati sunt de 15 ori mai mari fata de cei nevaccinati. Efecte postvaccin ROR: artrite, parestezii pe traiectul nervilor periferici pot aparea cu intarziere pana la 2 luni dupa vaccinare si de aceea parintii nu recunosc simptomele ca fiind cauzate de vaccin. Parintii copiilor din Marea Britanie refuza sa-si vaccineze copiii cu ROR  intrucat un nou studiu a confirmat producerea autismului si a bolii Crohm la cei vaccinati.

Dr. Helmke afirma ca la mai multe luni dupa vaccinare impotriva oreionului se poate declansa  diabetul zaharat.

Vaccinul ROR de tulpina URABE a fost retras de pe piata la 15 sept 1992 in Germania si Marea Britanie ca urmare a aparitiei cazurilor de meningita si a bolii Crohn.

Daca bolile copilariei se manifesta natural, se dobandeste o rezistenta la afectiuni cu caracter  ereditar cum ar fi astmul sau eczemele. In acest sens, cercetatorii englezi si americani au constatat ca  femeile care au manifestat natural oreion in copilarie nu dezvolta cancer ovarian la maturitate.

Vaccinul impotriva Hepatitei B

Produce dezordini imunitare, hepatite fulminante, meningite, nevrite optice, convulsii, epilepsii. In 1994 Pasteur „Merieux pusese la punct un vaccin antihepatic B prelevat pe culturi de celule  canceroase de ovar de hamster si astfel se putea transmite individului vaccinat si oncovirusul (virusul raspunzator de cancer).

Virusul antigripal

In ianuarie 1977 Ziarul National Inquirer acuza pe oficiali, guvernul si promotorii acestei campanii de vaccinare contra gripei ca au trecut sub tacere riscurile evidente si cunoscute create de vaccinare, encefalite, parkinson, artrite, astm, psoriazis. Acelasi aspect se publica in British Medical Journal.

Virusii vii introdusi in organismul nostru sub forma vaccinala se pot recombina cu virusi sau  retrovirusi defectivi (care nu se manifesta) care exista deja in organism si pot genera un virus hibrid deosebit de periculos. O expertiza realizata de INSERM (Institutul National de sanatate „Franta) recunoaste ca eficacitatea vaccinala variaza intre 40-80%. In Elvetia au aparut de 23 ori  mai multe capuri de paralizii de nervi faciali decat au fost raportate anterior (Mutsch 2004).

Vaccinul antipolio „a fost prelevat pe rinichi tumoral de maimuta si deci persoanele vaccinate au contactat virusul SV40 cancerigen care nu moare ca urmare a formolizarii.

Vaccinul antipolio SABIN „prelevat pe rinichi de maimute verzi (originare din Africa) contaminate cu virusul STLV3 „precursorul virusului HIV de la originea boli SIDA. Conform OMS poliomelita paralitica este principala cauza de infirmitate in tarile lumii a 3-a  si o persoana din 10 moare din cauza ei.

De ce vaccinul antipolio SABIN este inca administrat copiilor cand Dr. Jonas Salk, care a preparat primul vaccin antipolio din lume, arata ca vaccinul este cel care cauzeaza cele mai multe  cazuri de poliomielita.

Vaccinul DTP (diftero-tetano-pertusis) „se administreaza la 2, 4, 6, 12 luni cu un rapel la 2 ani si 6 luni. Dupa statistici 2/3 din decesele de moarte subita la sugari au fost ca urmare a vaccinarii DTP.

In SUA copiii vaccinati impotriva tetanosului si a DTP contacteaza alergii cronice de 2 ori mai mult decat copiii nevaccinati.

Interval Vaccin Efecte
0-4 ore Toate vaccinurile Anafilaxie, alergii
0-3 zile Tuse convulsiva Encefalopatie, tardiv „DZ
0-28 zile Tetanos Plexus-brahialis-neuritis
5-15 zile ROR Encefalita, tardiv, trombocitopenii
7-30 zile Rubeola ROR Purpura trombocitopenica
7-42 zile Rubeola Artrita cronica, tardiv, boala Crohn

Dr. Buchewald in lucrarea sa „Nonsensul Vaccinarii” din 2002 afirma categoric: „Victoria impotriva epidemiei nu a fost castigata de vaccinuri ci de rezultanta imbunatatirilor aparute in domeniul tehnic, social, igienic si mai ales nutritional. Ipoteza ca vaccinurile stau la baza declinului bolilor infectioase este un mare nonsens”.

Dr. Keis Gaublomme „presedintele Asociatiei Internationale „Vaccine Damage Prevation” a dezvaluit mecanismele bolilor autoimune ce apar in urma diferitelor vaccinari.

Virusurile nu prezinta efecte secundare tipice si imediate, intrucat vaccinul slabeste sistemul imunitar al pacientului si face sa iasa la suprafata aspectele vulnerabile structurii genetice ale individului.

Dr. Scott Mumby (membru al Societatii Regale de medicina, membru fondator al Societatii Britanice pentru nutritie si alergie) afirma ca vaccinarea este un asalt deliberat asupra sistemului imun aflat in dezvoltare. Sanatatea copiilor in crestere este slabita prin vaccinari multiple introduse prin programele de vaccinare.

In SUA s-au primit anual de catre sistemul federal guvernamental de raportare a reactiilor adverse la vaccinare aproximativ 11000 reclamatii privind reactiile adverse la vaccinare si se reporteaza 200 decese anual si disfunctionalitati permanente dependente de vaccin.

Imunologi de seama ca Shoenfield (2001) si Tichler (2004) vorbesc despre latura mizerabila a vaccinarilor. Ca substante de legaturi din compozitia vaccinurilor sunt: Aluminiu, Mercur, THYMEROSAL ce stau la baza declansarii bolilor ca: scleroza in placi, cancere, leucemii, tulburari gastro-intestinale.

CONCLUZII

Vaccinurile duc la izbucnirea bolilor autoimune (DZ, scleroza in placi, boli reumatice, colita ulcero-hemoragica la persoane predispuse genetic sau pot influenta nefavorabil evolutia lor (Fourneau 2004, Wraith „2003).

In Germania nu mai este obligatorie vaccinarea la copii de cativa ani, intrucat s-au raportat anual invaliditati grave postvaccin 1995-2004 dintre care 60% au fost despagubite.

Toate statisticile internationale dovedesc diverse falsificari intrucat vaccinarile au fost sustinute din interes si ignoranta a fenomenelor postvaccin.

Se cheltuiesc mai multi bani pentru propaganda vaccinului decat pentru cercetarea lor pe termen lung. Pentru a insela opinia publica si corpul medical, fabricantii de vaccinuri arata curba descrescatoare dupa introducerea vaccinului, dar de fapt boala infectioasa era in scadere puternica inainte de vaccinare iar introducerea acestora a determinat izbucnirea unor epidemii ale bolii impotriva careia trebuia sa se imunizeze.

Daca se mai continua vaccinarea va aparea in cateva decenii o patologie noua, cea a societatii vaccinate (a spus acum 31 ani Dr. Deloge in lucrarea sa „Tendencer de la medicine contemporane”). Rog a se medita asupra numarului crescand de cazuri de cancere si DZ.

Principiul vaccinarilor obligatorii n-ar fi trebuit acceptat niciodata de guverne pentru ca el contravine principiilor elementare ale drepturilor omului.  Este vorba de nerespectarea  opiniei si libertatilor individuale. Actul vaccinal a devenit o psihoza si un adevarat act de credinta in atotputernicia medicala!

Revista Atitudini

 

 
12 comentarii

Scris de pe 23 ianuarie 2017 în Uncategorized

 

12 răspunsuri la „Ce nu stim despre vaccinuri

 1. Mishuk

  23 ianuarie 2017 at 12:49

  Am câteva întrebări legate de postul tău, dacă nu te superi și ești drăguță să-mi răspunzi. De unde ai luat sursa de informare, textul e în interpretarea ta, ești medic și ești împotriva vaccinării?

   
  • Elena J.

   23 ianuarie 2017 at 13:33

   Sursa de unde am preluat postarea e specificata si daca ai fi citit articolul, inca de la inceput scrie ca relatarea apartine unui medic.

    
   • Mishuk

    23 ianuarie 2017 at 13:34

    Ok, sunt prost. Și ultima întrebare?

     
 2. Mishuk

  23 ianuarie 2017 at 13:43

  E adevărat, nu am citit până la ultimul rând și… nici nu am observat ghilimele…. iar revista… un fel de „povestiri adevărate“. Am recitit, și tot nu am întâlnit numele doctorului care începe povestirea… în fine….

   
 3. Doro Stefanis

  23 ianuarie 2017 at 17:44

  Elena J, cum iti explici ca aceasta campanie anti-vaccinare a prins foarte tare in randul crestinilor drept-slavitori dar și in randul heterodocsilor ? Am 60 de ani si o indelungata experoenta profesională ca medic . Nu se poatein prezent afirma cu certitudine ca patologia diversa enuntata in articolul de mai sus, este cauzata de vaccinuri, si asta o afirm dupa o documentare intensa din surse medicale diferite si din observatiile practicii mele medicale, facute si in scopul de a lua decizia cea mai buna pentru nepotica mea. Istoria medicinii ne relateaza existența in antichitate a unor bolnavi de cancer(rac), alergii, astm (,, naduf”), boli neurologice cu paralizii la varste tinere , inca din timpul lui Hipocrate.
  Sunt acum mai frecvente aceste boli ? Dar stim bine ca ambientul nostru permanent de azi, este mult mai plin de noxe poluante ( chimice, electromagnetice, psihice) decat era in antichitate sau in Evul Mediu. Acestea sunt factori care influenteaza negativ in mod cert , starea de sanatate a oamenilor si calitatea materialului reproductiv. Ce copii ies din mamele care fumeaza, iau ani de zile anticonceptionale, sunt stressate la munca si vesnic in alerta si lipsa de timp,cu telefonul mobil lipit de ureche, beau, divorteaza frecvent, fac un singur copil si au pretentia sa fie robust-sanatos-rezistent-ideal ?!
  Crestinii au credinta in Hristos-Dumnezeu Fiul ceea ce nu inseamna ca trebuie sa arunce la gunoiul istoriei toate achizitiile stiintei medicale, lasate noua tot din mila lui Dumnezeu. Este ,, la moda” sa nu ne vaccinam copiii ? Este o moda sau o noua credinta ( in puterile ,,naturii” care trebuie sa ne repare ) ?

   
  • Elena J.

   23 ianuarie 2017 at 22:05

   Daca retin bine, dr. Dorothea Stefan, dvs. ati fost colega cu dl. dr. Alexandru Anastasiu – in fata acestui om al lui Dumnezeu ma inclin cu respect. Nici eu, si cred ca nici ceilalti crestini ortodocsi care suntem impotriva vaccinurilor, nu respingem ideea de a fi tratati de catre doctori prin intelepciunea ce le-a fost data de Dumnezeu. Deci nu exclud medicina alopata, ci doar pe cea homeopata, alternativa.

   Iar in legatura cu ce spuneati, ca nu se stie clar ca patologia din acest articol este cauzata de vaccinuri, chiar ma mir ca nu sunteti convinsa de aceasta. Mie, personal (in calitate de pedagog de recuperare) mi-au trecut prin mana zeci de copii diagnosticati cu autism, ADHD, sindromul DOWN… in urma vaccinarii. Si nu o spun eu, o spun parintii acestor copii care mi-au marturisit cum copiii lor s-au nascut sanatosi, iar in urma vaccinurilor, acesti copii s-au rupt cu totul de realitatea inconjuratoare. Astfel, au pierdut din capacitatile senzoriale, de perceptie, locomotorii. Au pierdut capacitatea de a tine un obiect in mana, de a merge in picioare, de a sta in fund, de a stabili contacul vizual cu cei din jur, de a repeta un anumit sunet, cuvant, de a raspunde la nume cand erau strigati, nu mai zambeau, privirea le era departe, trista, nu mai reactionau la intalnirea cu parintii, nu mai simteau teama cand erau lasati singuri in camera, incepuse sa se izoleze incetul cu incetul, sa nu mai interacționeze cu nimeni si din contra, sa fie atrasi de activitati si jocuri disfunctionale, stereotipe.

   De mai multe dovezi nu am nevoie. Mi-au fost suficiente sa ma conving ca vaccinurile provoaca leziuni asupra creierului, distrugand fizicul si psihicul.

    
 4. Un parinte

  23 ianuarie 2017 at 22:51

  Si fetita mea a dezvoltat o alergie la lactoza dupa vaccinul de 4 luni. Dumnezeu s-a indurat de noi si i-a trecut dupa ce am inceput s-o impartasesc regulat. Dupa aceea am inceput sa studiez despre vaccinuri si am constatat ca vaccinul trivalent ROR ( rujeola, oreion, rubeola ) contine CELULE UMANE DE COPII AVORTATI. Apar in prospect sub denumirea de celule umane diploide MRC -5 sau WI -38. Vezi prospect MMR – II aici : http://www.eprospect.ro/m-m-r-ii.html
  MRC – 5
  https://catalog.coriell.org/0/Sections/Search/Sample_Detail.aspx?Ref=AG05965-D
  WI-38
  https://catalog.coriell.org/0/Sections/Search/Sample_Detail.aspx?Ref=AG06814-J&PgId=166

  Priorix
  https://www.google.ro/url?sa=t&source=web&rct=j&url=http://ca.gsk.com/media/591220/priorix.pdf&ved=0ahUKEwjyt7Ok177RAhUDtxoKHV7RD744ChAWCDAwBw&usg=AFQjCNHQzEcJjHwc3GcJhZvaTHFS3x5rWw

  VAXPRO
  https://www.google.ro/url?sa=t&source=web&rct=j&url=http://www.ema.europa.eu/docs/en_GB/document_library/EPAR_-_Product_Information/human/000604/WC500030170.pdf&ved=0ahUKEwie8-iL2L7RAhVMVxQKHezwAysQFggbMAA&usg=AFQjCNECZVbE7w3bR-Bn5w3Zu-cHd2O8Pg

  Intrebarea e ce implicatii pot avea aceste vaccinuri asupra mantuirii copiilor, parintilor si doctorilor ce le administreaza? Poate cineva sa ma lamureasca? Se pare ca Vaticanul a luat pozitie impotriva acestor vaccinuri inca din 2005 cerand companiilor farma sa dezvolte vaccinuri ce nu pun probleme de constiinta. Vedeti aici:
  http://www.immunize.org/concerns/vaticandocument.htm
  Oare ierarhii nostrii ce parere au?
  Mai multe informatii gasiti pe sit-ul organizatiei Cildren of God la adresa: 
  https://cogforlife.org/prove-it/
  Dumnezeu sa ne lumineze!

   
  • Mark

   24 ianuarie 2017 at 20:58

   In principiu se urmareste depopularea omenirii avand in vedere ca puterea o detine masoneria, iluminatii, deci n-au acestia niciun interes sa ne fie noua sau copiilor nostri bine. Ei vor sa ne imputineze si incet-incet sa ne distruga fizic si moral. Lor nu le pasa de sanatatea sau mantuirea noastra. In ziua de azi mai supravietuiesti numai cu Harul lui Dumnezeu aflat in biserica si prezent prin sfintele taine: spovedanie, maslu, impartasanie… Oamenii nu ne pot ajuta.

    
 5. Dorothea Stefan

  23 ianuarie 2017 at 23:21

  Daca aveti convingeri de nezdruncinat, no comment.
  Atunci comentariul meu se va adresa celor care inca vor sa audieze si alte opinii. La cauzele duhovnicesti ale multitudinii de boli cu care se lupta omenirea ne gandim oare când aducem in discutie cauzele tulburarilor de tip ADHD si autism ? Copiii bolnavi nu sunt oare victimile indirecte ale păcatelor societatii noastre indepărtate de Dumnezeu ? Este un subiect mult prea vast ca sa il pot dezvolta aici, in cateva fraze. Dumnezeu sa ne lumineze, sa nu ne incărcăm conștiința cu vina de a indruma gresit pe semenii noștri. dr. Dorothea Stefan

   
  • Elena J.

   24 ianuarie 2017 at 21:13

   Aveti perfecta dreptate in ce priveste transmiterea pacatelor parintilor asupra copiilor, insa aici intram in alt subiect. Daca in timpul sarcinii mama duce o viata induhovnicita, cumpatata si ferita de pacat, atunci si pruncul ce se va naste dintr-insa va fi sanatos fizic si psihic, un copil binecuvantat si un viitor om de folos pentru societate. Si invers, daca mama este vicioasa, necumpatata si nu frecventeaza biserica, sansele ca pruncul sa fie bolnavicios, rahitic, neascultator – sunt foarte crescute. Dar… cine da crezare acestor lucruri atat de importante?…

   Iar partea cu vaccinurile este altceva… o afacere a industriei farmaceutice cu scopul imbogatirii lor si imbolnavirii / imputinarii omenirii si nicidecum cu scopul de a ne face sanatosi. Dumnezeu sa ne dea lumina mintii!

    
 6. dima

  10 ianuarie 2019 at 11:27

  Am fost internata cu fiul meu in doua trei spirals, reactii post vaccin. Spitalele erau pline cu pline cu copii cu acelasi diagnostic. Am vazut mii de copii, arentie mii de copii la care se adauga cazurile colegelor de serviciu ,vecine maternitate rude, un total de 2000 copii.

   

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat: