RSS

Despre cip-uri, masonerie, pantalonii la femeie – Pr. Vasilie Novikov

16 oct.

V-au dat carneţel de pensii care deja reprezintă păcatul lepădării. Dar acum pregătesc carnetele de pensii noi electronice! Gândiţi-vă, de ce? Când vă vor da aceste paşapoarte, vă vor fotografia retina ochiului, pe fruntea dumneavoastră va fi pus cu laser semnul sau pe mână. Şi acum când mergeţi în supermarket şi cumpăraţi toate produsele cu cod de bare şi scanerul face ti-ti-ti, aşa va fi şi cu fruntea voastră. Aceasta va fi pecetea lui Antihrist! Iată ce vremuri straşnice. Şi dacă noi am primit acum această codificaţie prin paşaport, carnet de pensie, CNP, atunci gata, ne-am lepădat de Hristos, este prima etapă! Harul lui Dumnezeu a plecat de la noi! Îngerul stă şi plânge! ASCULTAŢI!… Ascultaţi! Ascultaţi… Iar noi stăm, lepădaţii. Iartă-ne pe noi Doamne! Preoţii care vorbesc despre acestea sunt prigoniţi pentru că împiedică sistemul să se întroneze diavolul. Dar iată acest G8, comitetul celor trei sute, toţi sunt Rockefelleri care conduc lumea, în mâinile lor este tot aurul, toate băncile, toate corporaţiile. Şi toţi preşedinţii sunt iudeo-masoni. Scopul lor este numerotarea oamenilor. Iar computerul fiară din Luxemburg serveşte pentru conducerea lumii şi pregătesc în Ierusalim tronul în locul lui Iisus Hristos, pe Antihrist, conducătorul mondial. Ascultaţi! Nu este glumă…

Îmi este milă de poporul acesta care urmează pe aceşti iudeo-masoni, care ne amăgesc, care doresc raiul pe pământ. El nu va fi! „Uitaţi-vă! Uitaţi-vă, nu renunţaţi”. Vedeţi ce vă spune diavolul? El spune: „Să nu ascultaţi ce vă spune părintele, să luaţi totul!” Trebuie să mâncaţi, trebuie să beţi şi toate celelalte!” Iar toate sunt pentru iad. Există fundul iadului care e mai straşnic decât iadul! Aşadar dragii mei, fraţi şi surori, primind aceste murdării ne lepădăm de nume. Iartă-ne Doamne!

– „Nu le vorbi lor! Se vor chinui ca şi mine! Pe toţi îi vor lega, pe toţi îi vor împinge!… Toţi vor fi deşeurile societăţii! Ce le vorbeşti, ce le spui tu?” (replici rostite de către o femeie posedată de demon care se afla în biserică în timpul acestei predici)

Deşeurile societăţii! Cine suntem noi, cei care ne opunem acestui rău? Suntem: vagabonzi, schismatici, clevetitori, iar cine merge cu lumea globală, cu diavolul… La fel ca şi acum 70 de ani în urmă când 40 de milioane de oameni au spus NU comunismului (Nu le spune), au fost împuşcaţi, duşi în gulaguri, frate pe frate, soţ pe soţie. Acum totul se repetă, dar mult mai straşnic! Atunci era fără codificare, dar acum dacă primeşti acestea – Iadul!

Aşadar dragii mei, iată la ce trebuie să ne gândim: Iartă-ne Doamne pe noi, puţin credincioşii, fără minte. Am greşit în faţa lui Dumnezeu: am chemat în deșert numele Domnului, am clevetit, am crezut în calendare orientale, am fost la ghicitori, vrăjitori, am umblat pe la babe şi lecuitori! Iartă-ne Doamne şi ne miluieşte! Am greşit cu uciderea de prunci, avorturi, ferirea de a face copii. Astăzi nu mai sunt femei. În canonul 62 al Sinodului VI Ecumenic este spus că femeia care îmbracă haine bărbăteşti este afurisită, este exclusă din biserică. Dar noi intrăm în biserică în pantaloni, umblăm dezgolite. Iartă-ne Doamne! Femeile îşi taie părul, se vopsesc. Rujul de buze este făcut din copii ucişi prin avort, din embrioni, din copii avortaţi – iau materie primă, iar voi… în gură o băgaţi şi o înghiţiţi, mâncaţi. Săvârşiţi un ritual satanic! Ca şi sataniştii, la fel şi voi… cu copii ucişi. Vopsite, deştepte, frumoase – pentru iad! Iartă-ne Doamne şi ne miluieşte!

Umblăm dezgolite, prin goliciunea noastră îi smintim pe bărbaţi şi se consumă trupul nostru. Mai departe: cancer tiroidian din cauza pieptului dezgolit, cancer mamar pentru copiii avortaţi. Sida, toate bolile venerice sunt pedeapsă pentru adulter şi desfrânarea trupului.

Tot tineretul, de la mic la mare desfrânează şi fumează, bea şi se droghează. Zece milioane de copii avortaţi sunt în statul nostru, socotit de noi pravoslavnic, ortodox. După uciderea copiilor, suntem pe primul loc, după narcomanie, pe primul loc, după mortalitate – prima ţară! De ce suntem pedepsiţi? Pentru că Îl mâniem pe Dumnezeu Cel Atotmilostiv!

Haideţi să ne pocăim! Dacă vom face asta, Dumnezeu ne va milui şi ne va ierta. De ce suntem atât de orbi? De ce Dumnezeu îngăduie aceasta? Pentru desfrânarea noastră, pentru beţia noastră, pentru necredinţa noastră, pentru nerespectarea posturilor.

Cine suntem noi? Păgâni. Iartă-ne Doamne! Dar nu se poate să ne facem în continuare semnul Crucii incorect. Ce fel de cruce?… Batjocură faţă de Hristos! Trebuie să ne facem semnul Sf. Cruci CORECT! CLAR! PRECIS! Crucea trebuie să fie precisă! Crucea ne sfinţeşte, ne curăţeşte, alungă toată spurcăciunea! Iar crucea incorectă, deformată este moarte. Iartă-ne Doamne! Sataniştii poartă cruce și ei doar că întoarsă. Râd de cruce. Miluieşte-ne Doamne şi ne iartă!

ÎNREGISTRAREA VIDEO A ACESTEI PREDICI: http://www.youtube.com/watch?v=GN5r8FDgo38

 
4 comentarii

Scris de pe 16 octombrie 2013 în AVORT, CIP, CRUCE, DESFRÂNARE, FEMEIA

 

4 răspunsuri la „Despre cip-uri, masonerie, pantalonii la femeie – Pr. Vasilie Novikov

 1. Adi

  27 octombrie 2013 at 19:21

  De fapt după revolutie au fost 22 milioane de avorturi (sursa emisiunea duminicală Universul Credinței, moderator Rafael Udriște), practic un adevărat măcel. Europa nu mai e un continent al moralei, divorțuri, crime și avorturi toate la un loc. Iar în viitor, chiar și pentru Romania se pregătesc programe de control demografic, după cum explica Andreea Vass într-o emisiune la Radio Cluj (nu i-mi venea sa cred ce aud) Singura tara din Europa în care UE nu a putut sa-si impuna aceste doctrine criminale este Irlanda, o tara catolica. Aici avortul este interzis prin lege pentru ca acolo există legi de peste 100 de ani care protejeaza copii nenăscuți. Noi în țara asta ne lăudăm că suntem creștini. Vai de noi. Clerul ortodox acceptă să facă cununii și la cei divorțați de nu știu câte ori, când se știe că o dată faci legământ în fața domnului și în opinia mea încurajează preacurvia. Doamne ajută.

   
 2. Muritor

  9 martie 2014 at 19:29

  către Adi: Părintele Vasile Novikov e din Rusia şi se referea la avorturile produse în Rusia, nu în România.
  O notă pentru autorul blogului: foarte bine că aţi tradus videoclipul şi l-aţi postat ca document scris. Mulţumesc frumos! Îmi este de folos şi va fi şi altora care-l voi trimite.
  Părintele Vasile Novikov a murit în 2007 de cancer, se presupune că a fost iradiat. În aprilie 2013 fotografia sa ce se află la nişte uceniţe de-ale sale a izvorît mir. Părintele Vasile Novikov cu ceva timp înainte de moarte (poate ani, poate luni, nu cunosc exact) întrerupsese oficial comuniunea cu episcopii Patriarhiei Ruse din cauza părtăşiei acestora cu ecumenismul. Un părinte conslujitor cu Părintele Vasile la fel se află în afara comuniunii (adică nu-i mai pomeneşte la rugăciune pe episcopii BORu), Ieromonahul Evstratie Filipov, din 2008, care împreună cu comunitatea de ortodocşi aflaţi în nepomenire sînt prigoniţi acum de statul rus. Mai multe despre comunitatea lor puteţi afla de pe acest cont de youtube:https://www.youtube.com/watch?v=Yw3EqK8Taeo&list=UUG0Dop350lRqMmXx3nxOz0A

   
 3. ayeaye20

  22 decembrie 2014 at 19:09

   

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat: