RSS

Vaccinarea – un experiment in masa. Ora crimei se apropie.

03 mart.

vaccinare-bebe-620x350O pandemie mondială, asta este fix de ceea ce avea nevoie BigPharma ca să pună șaua pe întreg globul. Fără crâcnire, fără opoziție, în numele sănătății planetare.

Antrenamentele precedente, SARS, gripa porcină, vaca nebună, gripa aviară au dat roadele scontate: omenirea se teme de o nouă gripă spaniolă și este gata să înghită orice numai să se știe la adăpost. La care adăpost, din moment ce virusul momentului, coronavirusul își schimbă tulpinile cum schimbăm noi șosetele. Adică, un vaccin este valabil pentru o anumită tulpină, poate și pentru alte câteva, mai apropiate, dar nu este eficient în cazul unei tulpini modificate serios. Dar ce contează, orice minciună este bună pentru cei cărora li s-a băgat frica în sân.

Și apariția coronavirusului este ridicol explicată: este un ceva care a venit de la șarpe și liliac. Cum? Nu știe nimeni. Gripa porcină venea de la porci, aia aviară de la păsări, asta e o struțocămilă, o gripă de șarpe combinată cu aia de la liliac… Păi să omorâm șerpii și să lichidăm liliecii. Din China, că doar nu mâncau bieții oameni șerpi de import și lilieci de crescătorie. Nu așa am făcut cu vacile nebune, cu porcii contaminați, cu găinile care tușeau? De ce n-ar merge și cu șerpii răciți și liliecii cu temperatură?

Dar nu, vaccinarea globului este soluția. Este unică și deținută de BigPharma. Bref, creezi o criză, apoi scoți soluția din mânecă, soluție pe care o cere tot globul, ca să iasă din criză. Nu mai dai banii pe publicitate, pe emisiuni care să convingă oamenii. Și ultimul aborigen este informat de ciuma coronavirus și, ca toți, și el vrea să se pună la adăpost. Simplu, eficient, letal. Toată planeta se cere vaccinată, și cei care se opun sunt obligați. Căci se croiesc legi în acest sens.

Nimeni nu se întrebă de ce virusache chinezesc nu doboară sârbi, ruși, cambodgieni sau indieni? Să fie oare pentru că acolo BigPharma este ținută încă la index de guverne care nu iubesc globalizarea, tâmpirea în masă? Aud că nici prin America nu prea iși face cap, la scara care ar trebui. Cred că îl sperie acțiunile patriotului Trump…

Din informațiile mele, obligativitatea vaccinări prin lege nu se pregătește numai în Parlamentul nostru plin de ticăloși vânduți, ci și în alte țări din UE.

Pe lângă faptul că nu știi de bagă ăștia în tine, în copiii și nepoții tăi, o lege de acest tip este primul pas spre abolirea adevăratei democrații. Se încalcă un drept al omului: acela de a alege. Poți să alegi să te vaccinezi sau poți să alegi să nu te vaccinezi. Legea însă rezolvă problema BigPharma: îi obligă pe toți să înghită preparatele BigPharma în numele binelui universal.

S-a creat panica, isteria a cuprins lumea, acum o să ne facă BigPharma bine cu forța. Cum zice românul: vrei, nu vrei, bei, Grigore, aghiazmă.

Un experiment în masă. Visul BigPharma dintotdeauna. Nu te mai pot băga îl lagăre, te conving că e spre binele tău, apoi, guvernele supuse banului atotputernic, te și obligă la binele tău. Spre binele BigPharma. O ticăloșie globală, menită nu numai să devii obligat cobai, ci îți calcă drepturile în picioare. Planul perfect!

Scriu aceste rânduri toți frații mei români: să înlăturăm posibilitatea unei asemnea legi. Cine vrea, să se vaccineze, cine nu vrea să fie testate pe el, pe copiii lui și pe nepoții lui, cine știe ce drăcovenii, să poată să își aleagă, în cunoștință de cauză, drumul.

Guvernul Orban lucrează la legea obligativității vaccinării. Noi, Nemul Românesc trebuie să ne opunem din răsputeri acestei decizii criminale care va fi impusă cu jandarmii înarmați la ușă.

Trebuie să ne strângem, să protestăm și, la nevoie să ne apărăm însăși integritatea fizică. Acum nu mai e de joacă, la nevoie, va trebui să ieșim la luptă cum au făcut-o mereu românii când li se pregătea stingerea Neamului: cu furci, cu topoare, cu avem la mână!

Ora crimei se apropie, să nu ne lăsăm duși ca mieii la tăiere! La luptă! La răscoală! Apărați-vă copiii! Apărați-vă familia! Apărați România! Nemernicii cei vânduți au construit premizele unui genocid absolut!

Acesta este un strigăt pentru urmașii noștri, pentru libertatea atât de greu dobândită, pentru copii, pentru viitor!

Strângeți rândurile și nu îi lăsați pe mișei să vă transforme în șoareci de laborator!

Pentru România! Pentru Neam și pentru Țară!

NINEL PEIA

 
55 comentarii

Scris de pe 3 martie 2020 în Uncategorized

 

55 de răspunsuri la „Vaccinarea – un experiment in masa. Ora crimei se apropie.

 1. Castell

  8 martie 2020 at 17:35

  Virusul ãsta e creeat in laborator ca sa sperie lumea, ca apoi lumea sa cearã vaccinul, care e publicat ca NU e vaccin normal, ci e plin de RNA, care modifica ADN-ul nostru, distrugându-ne sistemul imunitar, ca apoi sa ne imbolnavim din absolut orice, si sa dam toti banii la industria talmud-ianã evreiasca Big Pharma.
  Vaccinul lor (pregatit dinainte de raspândirea virusului) contine virusi si (m)RNA (transportori de DNA/ADN care modificã ADN-ul).
  Ce nu stie prostimea e cã „Many viruses encode their genetic information using an RNA genome.” (sursa: https://en.wikipedia.org/wiki/RNA).
  Iar ãsta e „vaccinul” lor: https://time.com/5790545/first-covid-19-vaccine/ (citez de acolo: „Moderna’s vaccine against COVID-19 was developed in record time because it’s based on a relatively new genetic method that does not require growing huge amounts of virus. Instead, the vaccine is packed with mRNA”)
  Vezi si:
  https://substantial.ro/coronavirus-prezis-intr-o-carte-din-1981-autorul-vorbeste-si-despre-tratament/
  Dar si:
  https://www.digi24.ro/stiri/externe/mapamond/virusul-ucigas-din-china-si-teoriile-conspiratiei-laboratorul-aflat-la-30-de-kilometri-de-locul-de-unde-ar-fi-pornit-epidemia-1252060?fbclid=IwAR1lhbCq4rTzE34c4_z9t6yvcziLqnxLnt01gmX4wI3PcoVf308kOH09MBM

  Ca si episodul 7 (ep. 7 are 4 parti, e quatrilogie) din seria istorico-politica a lumii „Noi, Arianii Daci”. Ai acolo toatã povestea, nu numai frânturi nevinovate, cum e pseudo-virusul asta de rãcealã simplã, prezentatã lumii ca „Apocalipsa”, la ordinele primite de la Big Pharma, ca noi ca oile sa dam buzna sa ne infectam cu vaccinul lor devenind astfel sclavi pe vecie la evrei (Big Pharma)
  Gânditi! Cã e gratis!

   
  • Elena J.

   8 martie 2020 at 19:04

   Foarte bun comentariul tau! Doar ca se vrea spalarea pe creier si indoctrinarea in masa prin vaccinare si cipizare…

    
   • Castell

    8 martie 2020 at 19:49

    Daca vrei sa stii mai multe despre ce se intampla in lume si de ce e si Romania in situatia carastrofala in care se afla, in afara de quatrilogia episodului 7 mentionat mai sus, vezi si asta (descarca tot, studiaza si reposteaza & redistribuie), caci viata ta (si a intregii lumi) depinde de asta: https://europa-xx-th-century-truth.webnode.nl/
    (Very important documentaries here)

     
   • Iulia

    23 aprilie 2020 at 11:18

    Bună am și eu o întrebare astăzi trebuie sa merg la vaccinare cu băiatul meu are 5 luni și din câte știu eu vaccinul se face la 6 luni e posibil sai facă vacinul anti gripa asta pentru a ei nu miau zis pentru ce este dați-mi un sfat va rog frumos cred ca cel mai bine este sa nu merg 😥😥

     
   • Elena J.

    23 aprilie 2020 at 19:51

    Iulia, citeşte acest articol pe care l-am scris pe acest subiect. Nădăjduiesc să îți fie de folos:

    https://luminapentrucandeladinsuflet.wordpress.com/2019/02/23/reducerea-populatiei-prin-vaccinare/

     
   • Dinu Costel Linta

    23 aprilie 2020 at 21:47

    Nu te duce si nu fa vaccinurile astea ucigase! Vaccinurile contin virusii bolilor respective, in speranta ca odata injectat cu voriso si mizerii (sub numele „vaccin”💩), copilul isi creeaza anticorpi la ele. E o ABERATIE! Si o CRIMA!
    Dovada: Daca organismului copilului e in stare sa isi creeze anticorpi cand boala vine, o face! Deci NU are nevoue de vaccin!
    Daca organismul NU e in stare sa isi creeze anticorpi, nu numai ca vaccinul nu are rost, dar il va si ucide, cu boala injectata (deci corpul e atacat direct si masal! Intr-o secunda! Cu puzderie de virusi! Periculos! Nu treptat, cum e cand boala vine normal, pe strada, ca epidemie) in el, ucigandu-l direct sau treptat.
    Cine face vaccinuri e ori sinucigas, ori prost butuc, si va muri DE PROSTIE. Prostia fiind motivul mortii lui. Vaccinul e doar o consecinta a prostiei lui.

     
  • Ghici

   5 aprilie 2020 at 11:34

   De la descoprirea si folosirea acestui nou bisturiu genetic pe scara larga,chiar si de cei nepricepuți au început problemele. https://ro.m.wikipedia.org/wiki/CRISPR
   Apropo, se gaseste de vanzare pe net.
   Deci daca vreti sa creati catei ce stralucesc in noapte, sau poate porci care zboara acum e momentul.
   Este clara interventia omului pe acest virus.
   Vaccinarea impotriva lui este o dezbracare in pielea goala in fata urmatoarelor epidemii.
   Bafta tuturor.
   Sa speram ca va mai fi cine sa ne sape gropile comune.

    
 2. Elena

  8 martie 2020 at 21:49

  Doamne ajuta ne sa ne trezim !🙏🙏🙏

   
 3. Anonimus

  8 martie 2020 at 22:18

  Cat de naivi puteti fii?

   
 4. Claudia

  9 martie 2020 at 9:05

  De ce nu sa fie vaccinarea obligatorie? Mie nu îmi convine sa.mi duc copilul la gradinita/școala printre „n” copii nevaccinati care te miri ce viroza au sa il contamineze si pe al meu,de ce as da sute de lei pe tratament,nopti albe,stres si griji pt sanatatea si binele copilului meu pt ca „voi” nu vreti sa vaccinati!
  #PROVACCINAREAOBLIGATORIE !!!

   
  • Trezitul

   9 martie 2020 at 13:26

   Draga mea, daca al tau copil e vaccinat…de ce iti mai faci atatea griji? Este pus la adapost, este imunizat. Celor nevaccinati ar trebui sa le fie frica de copilul tau…pentru ca are virusul inoculat si nu de puține ori…ocel virus este inca activ. Dar na…BigFarma are nevoie de ovine obediente, se pare ca si-a facut treaba aici.

    
   • Dumitrescu

    5 aprilie 2020 at 10:23

    Bun răspuns! S a dorit indobitocirea populației si s a reușit.

     
   • Dumitrescu

    5 aprilie 2020 at 10:28

    Acești oameni sunt deja vaccinati. Creierul a fost deja spălat, iar acum urmează vaccinarea la propriu!

     
   • Vasi vasi

    8 aprilie 2020 at 10:47

    Felicitari .!!!!!!!!!!!in cateva cuvinte ai spus totul
    De aceea am ajuns sclavii si cobaii lumii pt k sunt multi kre nu gandesc in aceasta tara si se lasa intepati cu orice substanta le trimit cei din lumea buna 😥😥😥😥😥

     
  • Castell

   9 martie 2020 at 14:25

   Tovarasa Claudia-PSD:
   Deci NU ai incredere in vaccin si in pretentia lor ca „daca faci vaccin nu te mai molipsesti”?? Ca asa reiese din acuzatiile si urlaturile tale aici cu multiple semne de exclamatie, deci ca tu si odrasla ta „vaccinata”, se teme ca se imbolnaveste („de copii nevacvinatibpurtatori de boli”😉) cand e deja vaccinat😉.
   Pai daca vaccinul nu ne protejeaza de boala, atunci de ce l-ai mai facut??? Si de ce urlii cu majuscule disperate la noi sa ne facem un vaccin care dai de inteles ca nu are valoare si nu protejeaza nimic??
   Stim (noi, rasa umana) ca voi PSD-istii postaci & votanti nu stiti nici pe ce lume traiti, dar sa vii aici sa te contrazici singura si aa te faci de ras in fata lumii pe internet…, nu am crezut.
   Locul unde voi fa faceti de ras si atacati romanii, e in principiu facebook-ul. Ti-ai marit aria de operare? E retoric.

   Vezi link-ul (e fila PDF cu patentul virusului, creeat de talmudienii Rothschild, sponzorii PSD-ului) in acest articol:
   https://burebista2012.blogspot.com/2020/03/noutati-cine-creat-coronavirusul-si.html

    
  • Bogdan

   9 martie 2020 at 20:08

   Pai daca e vaccinat nu ar trebuii sa nu fie afectat de virusul purtat de altii? Intreb si eu?? Daca nu , care mai e rostul vaccinului? Intreb pt un prieten

    
  • Igor

   10 martie 2020 at 10:30

   Daca copilul tau este vaccinat,atunci el inseamna ca el este protejat de virusi si de copii sanatosi nevaccinati.Dar daca ai frica ca totusi copilul tau se poate infecta inseamna ca vaccinul nu ajuta proasto!!!copilul vaccinat deja este bolnav fiindca i sau introdus virusi in el si ca sistemul imunitar sa gaseasc anti-corpi impotriva lor.Asa ca copiii sanatosi nevaccinati ar trebui sa se fereasca de copilul tau care este virusat din cauza ta proasto.Sa stii ca cea mai mare vina este a ta si tu vei trai cu asta toata viata

    
   • Alexutza

    10 martie 2020 at 19:29

    Corect.Bine zis!!!
    Informati-va înainte de a face pasul asta.Copilul meu a rămas cu urmări grave de la el,are retard mental sever,câteva crize convulsive din cauza febrei de la infecție cu roșu în gât și colac peste pupaza,anul trecut am aflat și ca are si autism,nu știu în ce grad,dar te mai miri de ce îl am cu atâtea….
    Nu mai sunt de acord cu vaccinurile!!!!

     
   • Sergiu

    2 aprilie 2020 at 16:08

    Stimabile… vaccinul contine virusul…mai exact virusul inactiv…in asa fel incat anticorpii sa se formeze in asa fel incat atunci cand virusul activ doamne feri ajunge la tine sa il recunoasca si sa stie sa il opreasca pana sa te afecteze….la asta ajuta vaccinul…dar nu inseamna ca daca copilul e vaccinat automat încetează pe ceilalți cap sec ce poți avea…

     
   • Cristian

    5 aprilie 2020 at 18:01

    Folosiți clorura de magneziu. sau mai simplu Nutriția.
    P4 DESCOPERIREA UNUI REMEDIU 2005pn.pdf
    https://docdro.id/Hs8Elfq

    celelalte 3 părți aici (este o muncă de 4 luni după un studiu de 6 ani):
    P1 DeadDoctorsDontLie ORIGINAL1994.pdf
    https://docdro.id/6J1cLo8
    P2 TrustMeImaDoctor PREZENTARE1997.pdf
    https://docdro.id/ZJMZReX
    P3 CARTEA DDDL fragmente extrase.pdf
    https://docdro.id/IECDLey

    autism:

    https://www.nutriwarriors.org/autism

    Folosiți nutriția de la Neolife/GNLD sînt o firmă non-comercială. În zilele acestea veți înțelege mai mult ce înseamnă defapt ”comercial” -vizează cantitatea vs.calitatea.

    Dumnezeu să vă binecuvînteze.

     
   • Dennice

    6 aprilie 2020 at 20:09

    Observ ca din “proasta” nu o mai scoateti pe doamna. Este atat de usor sa ne dam cu parerea, sa comentam, sa judecam dar e al naibii de greu sa ne spunem punctul de vedere frumos, respectuos 🤦‍♀️

     
  • Adina

   10 martie 2020 at 17:38

   Pai daca al tau copil este vaccinat, de ce iti este frica?? Ce rol are vaccinul? Sa iti protejeze copilul, nu?? Succes si sanatate atunci!

    
  • Mihaela

   11 martie 2020 at 9:26

   Pai de ce sa.ti fie frica daca al tau e vaccinat ??? Daca e vaccinat inseamna ca nu mai ia , nu ??? Prin insasi intrebarea ta te indoiesti de ” puterea” vaccinului. Asa considerati voi vaccinarea = iminizare , atunci de ce iti mai este frica ?????

    
  • Jess

   12 martie 2020 at 18:42

   Obligatorie auzi, da fa ti doamna draga vaccinul sa mori mai repede! Vaccinul nu trebuie sa fie obligatoriu,cine vrea îl fc cine nu nu!

    
   • Anonim

    4 aprilie 2020 at 18:52

    Corect…am trait vremuri rele dar nu am facut vaccinul si am fost sanatoasa toate medicamentele sunt chimicale…ma tratez cum facea bunica pe vremuri ( babesti).. toate naturale…oameni buni…

     
  • Alin

   13 martie 2020 at 8:52

   si pana acum cum de nu tie s.a intamplat nimic, tie, parintilor , bunicilor, strabunicilor, ei aveau vaccine?

    
  • Silvia

   16 martie 2020 at 21:14

   Hei, alooo, tu te auzi ce vorbești, s-au pe ce planetă trăiești, aici nu este vorba doar de un vacin oarecare, ci de un vacin care, dacă o să îl faci, te vei îmbolnăvi imediat din orice.
   Documenteazăte și rugăciune pentru sănătate și înțelepciune la Dumnezeu.

    
   • Florentina

    2 aprilie 2020 at 18:37

    Am ctit aproape toate mesajele.Si ce va pot spune..Părinții, bunicii noștri nu au făcut atîtia vaccinuri și traiesc și la ora actuală. Dar ei au mincat mai sănătos. Despre vaccin fiecars dacă vrea ,să nu fie obligat că nu știm ce e cu acest vaccin. Antigripal acu 2 ani și eu am făcut vaccin ,că in fiecare an făceam gripă. dar am o vîrstă si afecțiuni reumatice.Dar asta e intrebarea de ce obligatoriu ?

     
  • Lumi Alexandru

   4 aprilie 2020 at 11:13

   Pentru ca orice este obligatoriu iti ingradeste libertatea de a alege,de asta.Si,asa cum ,sunt sigura ca poate si dumneavoastra nu va place sa va oblige cineva sa nu va vaccinati copilul,asa si eu,sau noi,restul,vrem sa putem alege sa NU o facem.Atat.Libertate de a alege.Si,by the way,daca dumneavoastra va vaccinati copilul inseamna ca aveti incredere totala in acest vaccin si,deci,trebuie sa credeti ca il protejeaza de orice vine in contact cu acesta.Si,in sfarsit,incercati sa va puneti in locul cuiva care e informat muuult si nu vrea sa fie vaccinat,ce ati face?Ganditi va la orice v -ar obliga cineva,ceva cu care nu sunteti de acord…Concluzia este sa putem alege ,dumneavoasra,eu si ceilalti.O zi minunata!!

    
  • Diana

   24 aprilie 2020 at 22:53

   Atunci sa se faca gradinite separate, pentru vaccinati si nevaccinati, si tare mii frica ca nu prea multi vor fi in cele vaccinate.

    
 5. carmen

  9 martie 2020 at 12:52

  Cu putina informare poti afla usor de ce este incrucisat liliacul cu sarpele, la cat de mizerabili sunt chinezii si cate scarbosenii pot manca, nu ar trebui sa ne mire ca in afara de ebola, de la ei pornesc bolile de genul asta.

   
  • Castell

   9 martie 2020 at 20:23

   Carmen: Dupa cum vezi in comentarul meu de mai sus, virusul NU a venit de la chinezi, ci de la americanii talmud-ieni ( deci nu americanii originali), si nu a aparut intamplator din „ce mananca chinezii”😉, ci a fost creeat preneditat de talmud-ienii americani, si apoi patentat* inca din 2018. IN AMERICA!!

   * inventiile se patenteaza pentru a fi folosite spre folosul omenirii. Daca patentezi un virus care ucide omenirea (si te mai si lauzi cu „inventia” ta, patentand-o ca sa te lauzi pe plan mondial cu otrava contra umanitatii inventata de tine contra rasei umane), atunci esti talmud-ian.

   Dă clic pentru a accesa 2018-11-20-US-Pat-No-10130701-CORONAVIRUS-Assignee-THE-PIRBRIGHT-INSTUTUTE-Woking-Great-Britain-funded-by-Wellcome-Trust-and-Gates-Foundation-USPTO-Nov-20-2018.pdf

    
   • Lacramioara

    13 martie 2020 at 1:21

    Eu una nu stiu ce sa mai cred . Vad atatea lucruri pe internet de coronavirus ca nu stiu ce sa cred . Sau spus foarte multe dar adevarul care este ? Toti cei care fac publicatii de genul se bat cu pumnul in piept ca ala este adevarul , dar care este adevarul adevarat ? Il vom sti vreodata ? Eu nu cred nimic , dar sunt speriata pentru ca ma gandesc daca intradevar este adevarat ce va urma . Imi este teama pentru fetita mea , eu ca mama gandinduma ca i se poate intampla ceva mintea mea se paralizeaza . Sper ca tot cosmarul asta sa treaca cat mai repede si ca toata lumea sa fie sanatoasa . Dupa ce ca este viata atat de grea , si fiecare dintre noi avem atatea probleme si greutati din cauza coronavirusului avem o greutate in plus pe umeri . Eu trebuia sa ma operez la coloana si din cauza acestui virus operatia sa anulat . Imi doresc sa cred ca totul este doar o sperietura si ca totul sa revina normalitate . Iar cu acest vaccin „obligatoriu” eu nu lasi face in veci , mai putin fetitei mele . Dumnezeu stie ce contine acel vaccin . Este totul foarteee foarteeee trist . 😥

     
  • Iulian

   22 aprilie 2020 at 23:51

   Ebola, virusu spaniol, sars, porcina, aviara, cu vaca ceva, coro na, toate pornesc din laboratoare cu anumite scopuri,la moment pentru controlarea populatiei prin cipuri, retea5g, stabilirea monopolului global precum Amazon la care lucreaza in jur de 1000000 un milion de oameni,care acum incearca sa ia o felie buna din industria automobilelor pentru livrari, la fel si alibaba, acum pretul scade la ori e economia la pamint si eu profita de actiile vindute la un pret foarte jos ca sa controleze economia globala, sunt multe de cercetat, aici sunt impli ati si bil Gates si rockfelerii si nu numai, eu cred ca multe autoritati din diferita tari stiu ce se intimplat dar sunt ademeniti cu sume frumoase de bani ca sa taca sau sasi puna in pericol propriu popor, catati mai informativa ca foarte multe se intimplat, nu degeaba sunt facute toate filmele fantastice cu cipuri si controlu de emotii, ce spune aceea faci robi si tot felul de prostologii…. Filmele sunt interesante clar, dar ei prin asta pre gateste lumea, sa fie mai pre gatit, acum multi benevol o sa vrea vaccin, apoi o sa fie obligatoriu ca fara el nu o sa poti esi din casa, la magazine transport puplic etc… De nevoie

    
 6. Maria Dinescu

  9 martie 2020 at 19:37

  Sint de acord cu voi nu trebuie sã ne calce in picioare drepturile noastre cine vrea face cine nu sa-lase in pace e o mãgãrie e o mşinaţione de a se imbogãți hoți

   
 7. Daniel Petrescu

  10 martie 2020 at 11:43

  De ce Romania nu este ULTIMA tara din lume care sa vaccineze copied nostri. De ce printre primele ? Pentre ca guvernul nostru este format 90 la suta din MASONI . Si care continua sa distruga pana si genele noastre.

   
 8. Robert

  10 martie 2020 at 13:04

  Matei 24:6 Veţi auzi de războaie și vești de războaie: vedeţi să nu vă înspăimântaţi, căci toate aceste lucruri trebuie să se întâmple. Dar sfârșitul tot nu va fi atunci.
  Matei 24:7 Un neam se va scula împotriva altui neam, și o împărăţie, împotriva altei împărăţii și, pe alocurea, vor fi cutremure de pământ, foamete și ciumi.
  Sa avem credinta domnului Isus Hristos si sa pazim cele 10 porunci inclusiv Sabatul

   
  • Mihaela Ramona Moțoc

   10 martie 2020 at 21:45

   Domnul Iisus Hristos e cu noi,nu trebuie e ne temem 🙏🙏numai ce-i ce n-au pe Dumnezeu an inima lor se teme de el, Dumnezeu ne pune la încercare,iar încercare e grea mai ales pentru cei ce nu al cunosc pe Dumnezeu cu adevărat 🙏🙏

    
 9. Ioan C.

  10 martie 2020 at 23:04

  Doamne ajută,

  Prezentăm aici reeditarea online a Bibliei din 1914 într-un format mai clar, toate literele fiind inteligibile.
  Aceasta nu este reeditarea publicată de „biserica pe stil vechi” din România.

  Citiți aici:
  Biblia 1914 – reeditare online
  https://cititorul.home.blog/2020/03/10/biblia-1914-reeditare-online/

   
 10. Un om

  11 martie 2020 at 7:17

  Domnule Castell…
  De unde stii domnule ca doamna Claudia nu e PNL-ista? Asta e doar o propaganda ieftina contra PSD….spre a.fi mai informat, va aduc la cunostinta ca PNL e.la putere impreuna cu malaul de Iohanis…si domniile lor pregatesc acest plan de vaccinare obligatorie.
  Deci…vorba aceea m#%e PNL
  Daca domnia voastra nu cunoaste aceste aspecte….!? Sa mai intreb de unde aveti cunostinta de cum actioneaza vaccinul acesta ? Aveti cunostinta ca exista mai multe terapii genice la aceasta ora???? Care sunt aplicate…. da se.trateaza oameni cu ele. Da,.modifica secvente de arn/adn….

  Daca nu sunteti genetician…nu va obositi sa raspundeti…. sunteti in pom si pomul in aer.

  Legat de nebunia petrecuta…. ce sa vezi, italienii nu mai au locuri in spital si sunt pusi in situatia sa ii salveze pe cei care au mai multe sanse…ceilalti ….
  Nu exista aparatura suficienta pt ventilare….si nici locuri in spitale.
  Medicii au program de 16 ore….
  Dar noi ne bagam picioarele si ttansmitem ca nu e mare lucru….e un kk, isteria vine pt a se imbogati companiile farmaceutice.
  Pot considera ca domnia voastra face campanie pt covid 19…. si va doriti sa.moara cat mai multe persoane.
  O zi frumoasa, poate aveti noroc si nu ajungeti in spital 🙂

   
 11. Imre Florin

  11 martie 2020 at 10:17

  Atita timp cit oamenii se lasa manipulati de masmedia slabe sanse sa se mai adune oamenii la asa ceva. Ei cind au scos zvonurile de virus pe ce sau bazet nu pe prostia oamenilor? Atita timp cit cit o emisiune ca acces direct are cel mai mare reting deoarece se promoveaza prostia curvasaria ce pretentii mai avem.

   
 12. Pascar Traian

  11 martie 2020 at 15:25

  La mine in familie 2 nepoti au fost vaccinati si sau imbolnavit,iar cel mai mic de 1 si 6 luni nu s a imbolnavit!!!.Un alt nepotel cum s a vaccinat a capatat autism!…..!

   
 13. ciprian p.

  11 martie 2020 at 17:46

  din toate comentariile rezulta un singur lucru clar si anume că vaccinarea nu trebuie sa fie obligatorie !
  cine vrea sa se vaccineze sa fie liber…si cine nu vrea sa fie liber ! asa e cel mai corect !

  de ex. cum ar fi sa dea o lege ca toti din Romania sa fie obligati sa-si ia injectie naturala de la albine pt gripă , obligatorie !
  v-ar placea? veninul de la albine e cel mai bun pt gripe si reumatism , dar cine e alergic poa sa faca soc anafilactic si sa….moară !

  no..propun pt toti parlamentarii si ministrii sa-si ia injectie naturala de la albine ca sa nu cumva sa-i ia gripa si sa pateasca, Doamne fereste asa ceva, si apoi nu o sa aiba cine conduce țara !
  chiar ma ingrijoresc pt ei….hai la stupine cu totii si lasati vaccinurile chimicale !

  P.S.: pt mamele cu copii vaccinati si bolnavi…cititi Acatistul Sf. Nichifor leprosul , a Sf. Nectarie deEghina , Sf. Nicolae si Paraclisul Maicii Domnului si faceti Sf. Maslu si mereti si pe la moastele Sfintilor inchisorilor .
  Doamne ajuta.

   
 14. Creier și integritate

  16 martie 2020 at 4:37

  Săracul de tine. Mai sunt și alții care asculta teoria conspirației inventată de unul și preluata de tine. În primul rand scrie ceea ce gândești nu copia texte decât dacă te cheamă Ponta, doar el copiază legal pana la un punct anume. Deci hai sa îți explic eu ce o sa se întâmple cu copii și nepoții ăștia despre care vorbești tu. Simplu. Nu o sa fie acceptați la școală, în sport și în general în societate asa cum se întâmplă în statele civilizate. Deci tocmai tu ala care plângi de mila copiilor tai vei fi acela care le va îngrădi orice drept. Sper ca am fost clar

   
  • Jhon

   28 aprilie 2020 at 16:17

   Și dacă marea majoritate nu se vor vaccina ,automat nu se va mai face nici o diferență😆

    
 15. Nico italianu

  16 martie 2020 at 23:03

  Murim cu ei de gît dacă este necesar

   
 16. ra

  2 aprilie 2020 at 19:32

  acest virus a fost creeat ca sa se stie cine e seful..CHINA…asa ca mai usor cu comentariile la adresa lor..sssstttt

   
 17. Crăciun melania

  2 aprilie 2020 at 23:14

  Sunt împotriva vaccinarii,daca nu vreau nu ma obliga Orban sa fac asta

   
 18. Ionel vechiu

  5 aprilie 2020 at 10:29

  Va salut
  Exact asta se face acum , se gândesc la o lege in care sa ne oblige sa ne vaccinam, de fapt in acest vaccin se va strecura un microcip iar tu ca persoana vei fi controlat iar când ajungi la 60 de ani , dacă mai ajungi și nu ai diverse boli ei vor apasa butonul și faci pâc și gata sa terminat cu viata ta
  Deci nu ar trebui sa nu acceptam aceste experimente ale gangsterilor BigPharma
  Cu prețul vieții trebuie sa ieșim la lupta oameni buni sa nu ne lăsam viata in mâinile altora
  Haideți sa nu acceptam acest vaccin

   
 19. Cristian

  5 aprilie 2020 at 18:10

  Nu este nimeni la nici un fel de ”putere”. țara este o corporație din 1991, toți sînt impostori. slugi. ca își însușesc un drept pe nedrept. și prin nediculgare completă. cei care ne-au vîndut sînt magistrații, procurori , judecători, avocați, și mai ales grefiei împreună cu politicieni și bancheri. noi, politia și jandarmeria sîntem slugi pentru o corporație.

   
  • Jhon

   28 aprilie 2020 at 16:20

   Pffff mare adevăr🙁

    
 20. ionlazar588@gmail.com

  11 aprilie 2020 at 23:36

  Trebuie să ne împotrivim cu prețul vieții

   
 21. ionlazar588@gmail.com

  11 aprilie 2020 at 23:36

  Trebuie să ne împotrivim cu prețul vieții

   
 22. Stefan ionel

  12 aprilie 2020 at 20:13

  Munti nostri aur poarta
  Noi cresim din poarta in poarta
  De la Nistru Pin la Tisa
  Tot romanu plinsumisa
  Ca numai poate atrabate
  De atita straunatate …
  UNDE ESTI TU TEPES DOAMNE
  CA PUNIND MINA PE EI
  SA I IMPARTI IN DOUA CETE
  DE TILHARI SI DE MISEI .

   

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat: