RSS

Asta inseamna sa fii femeie

22 feb.

sssssssssssssssSunt bărbat, însă nu mi-e rușine sa o spun: Femeile sunt mai puternice decât bărbații. Uneori, rămâi mut atunci când vezi cât de mult poate duce o femeie. Saptamâni, luni si ani. Ani buni in care mulți bărbați ar capitula înainte de vreme.  Femeile sunt puternice. Nu vorbim de acele „dive” care isi petrec jumătate din viata în cluburi/restaurante sau prin tari străine în căutare de sponsor sau sa își „trăiască viata la maxim „. Vorbim de femeile adevărate. Acele femei sunt precum niște furnicuțe cu inima de leu. Sunt puternice dimineața, la prânz si seara. Sunt puternice in timpul săptămânii dar si in weekend. Atunci când sunt adorate dar si atunci când sunt mințite, nonșalant.

Sunt puternice atunci când fac piața singure si atunci când își șterg lacrimile, tot singure. Sunt puternice atunci când bărbatul din viața lor a uitat sa mai fie bărbat. Atunci când își schimba rolul dar nu il uita pe al lor. Atunci când se duc la serviciu cu noaptea in cap, cu sfințenie si când se întorc, dărâmate, acasă. Când după o zi cruntă de alergat sau de stors si măcinat creierii într-un birou pătat de egoul unui șef libidinos, încă își mai găsesc puterea sa spele vasele, sa pună o rufa la spălat si sa intinda o masă caldă.

Să nu mai vorbim de cele care au si copii. In timp ce ea face temele cu ei, el e cu prietenii la băut. In timp ce ea le face ghiozdanul, el acum își începe antrenamentul la sală. Când ea se trezește la 4 dimineața, el se întoarce pe partea cealaltă. Foarte rar veți vedea femei care vor „trage” la sala greutăți după ele si vor împinge la piept cu 150 de kilograme. Însă exista o mulțime de femei care „trag” după ele copii, casă, masă, cheltuieli și duc in spate infinit mai mult. Adevăratele greutăți nu stau pe un stativ. Adevăratele greutăți sunt cele de zi cu zi. Asta înseamnă sa fii puternic. Asta înseamnă sa fii femeie!

Alexandru Chermeleu

 
Scrie un comentariu

Scris de pe 22 februarie 2020 în FEMEIA

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat: