RSS

Ce este atacul psihotronic si de ce nu ni se spune nimic despre el?

28 ian.

HAARP

Ce este atacul psihotronic și de ce nu ni se spune nimic despre el în ciuda faptului că zilnic suntem supuși acestui tip de agresiune fizică și psihică? Cine sunt cei care folosesc aceste arme psihotronice și cu ce scop? Care sunt persoanele vizate și mai ales cum se manifestă efectele acestui atac asupra victimelor? Sunt întrebările care se ridică.

Armele psihotronice sau armele cu energie dirijată reprezintă o formă de agresiune psihică și iradiere corporală folosită de marile puteri cu scopul de a controla planeta din punct de vedere vital, economic și social. Acest tip de agresiune nu lasă urme imediate, acționează subtil, de la distanță, prin ultrasunete, trece prin absolut orice material indiferent de condițiile meteorologice, având ca efecte degradarea sănătății, infertilizarea în masă, provocarea de traume psihice, declanșarea bolilor manifestată prin dureri de cap, amețeli, stări de confuzie, grețuri, cancere, leucemii, accidente vasculare…

Cine sunt victimele expuse acestui atac prin intermediul energiei dirijate? Sunt vizate mai ales acele persoane care sunt împotriva sistemelor oculte, malefice, persoane care „deranjează” și nu pot fi manipulate cerebral. Astfel, prin această tehnică psihotronică cu energii de înaltă frecvență se poate schimba comportamentul unui individ, gândirea, fiziologia, emoțiile și relațiile interumane. Aceste dispozitive radionice încetinesc capacitatea de funcționare, capacitatea de a lua decizii, de a percepe realitatea în totalitate prin destabilizarea și modelarea conștiinței. Dozele mari de radiaţii pot afecta funcţionarea organelor interne sau psihicul, putând controla comportamentul persoanelor şi chiar determina victimele să se sinucidă acţionând direct asupra sistemului nervos.

Suntem supuși unui bombardament psihotronic subtil în așa fel încât lumea nu-și dă seama că este agresată, scopul fiind acela de a avea o populație docilă, ușor de manipulat, urmărindu-se ștergerea identităților, reierarhizarea piorităților, instaurarea dezordinii, crearea unei crize permanente prin stresul cotidian, munca exhaustivă și distragerea omenirii de la lucrurile cu adevărat importante către cele neînsemnate și destructive.

Oamenii tratează cu superficialitate acest fenomen în primul rând pentru că se află în necunoștință de cauză, apoi pentru că acest tip de atac psihotronic nelăsând urme pe corp ca efecte imediate și vizibile, duce la o omorâre lentă și astfel oamenii nu își pot da seama cauza apariției „peste noapte” a unor boli, prin faptul că iradierea își face efectul încet, întârziat, nemaifăcându-se legătura dintre cauză și efect, dintre iradiere și îmbolnăvire.

Iradierea poate fi totală sau doar asupra anumitor părți ale corpului, folosind radiaţii electromagnetice de tipul celei pe baza căreia funcţionează cuptoarele cu microunde sau cu uraniu. Pot fi afectate atât persoanele importante care au un cuvânt de spus și au putere și influență pozitivă asupra populației, cât și persoanele de rând. Dispozitivele psihotronice sunt plantate, în principiu, la nivel de masă, acolo unde sunt mulți oameni, unde sunt organizate proteste pentru a parazita voința, conștiința, comportamentul și acțiunile oamenilor.

Această analiză am realizat-o pe baza a cel puțin trei surse, documentare, articole și emisiuni având ca cercetători pe Prof. Univ. Dr. Laura Petrescu, Mircea Chelaru, general de armată, istoric și om politic și Daniel Roxin, susținător al unor teorii conspiraționiste despre subminarea României de către forțele oculte-masonice din occident. Vă rog să răspândiți articolul pentru a se lua la cunoștință care sunt cauzele îmbolnăvirii și sterilizării populației prin intermediul acestor arme cu energie dirijată dar și prin vaccinuri, prin hrana zilnică ce ne este infectată, modificată genetic și otrăvită cu bunăștiință.

ELENA J.

 
4 comentarii

Scris de pe 28 ianuarie 2020 în ELENA J.

 

4 răspunsuri la „Ce este atacul psihotronic si de ce nu ni se spune nimic despre el?

 1. DIANA ELENA

  17 mai 2020 at 3:01

  Rugaciunea,SPOVEDANIA SI IMPARTASANIA e apararea noastra.

   
 2. Paun Dan Alexandru

  3 iunie 2020 at 18:06

  Sunt victima acestor arme… Îți pot răspunde la întrebări pe dannnpaunn@gmail.com sau 0764360573

   
 3. Dorina

  6 decembrie 2020 at 17:54

  Si eu sunt victima acestor atacuri. Vecinii mei vor sa ma omoare! Din anul 2012 eu si familia suntem victime. Din cauza lor am facut cancer si au omorat o pe mama in februarie. Am dovezi, acum cand mai am putin de trait vreau ca adevarul sa iasa la lumina!

   
 4. Lorand Cristian Iuhasz

  4 august 2021 at 15:14

  Si eu am fost victima acestor arme. Psihologi angajati ai armatei m-au supravegheat circa 3-4 ani, 24/24 si in ultimii doi au inceput sa imi comunice telepatic cu ajotorul aparaturii lor. M-au facut in toate felurile, sistematic, asa incat am luat-o usor usor razna. Dupa, m-au lasat in pace si mi-am revenit un pic. Sunt diabolici oamenii din spate, isi testeaza aparatura cu pretul sanatatii mentale a victimei.

   

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat: