RSS

Despre prietenie

04 oct.

71484281_3021634867852431_8692838417819500544_o.jpg

E atât de multă trufie in lume și atât de putin adevăr … încât atunci când oamenii se regăsesc in același duh, se recunosc, se imbratiseaza și nu au o bucurie mai mare decât cea de a fi împreuna in adevăr … așa se naște dragostea! Și aceasta dragoste nu are preț… nu se poate cumpara și nici vinde, nici cerși, nici fura!

De asta avem atât de mulți cunoscuți, colegi, amici, rude, dar putini prieteni … prieteni adevărați și sinceri, in fata carora nu ne e frica nici noua sa fim adevărați și sinceri! Aceste prietenii ne odihnesc, ne mângâie, ne dau speranta!

Mare lucru e sa te găsească cineva intr-o clipa de tristete, de supărare, de nevoie și sa te ridice cu o vorba buna! Cât face o vorba la vremea potrivită – cât o viața de om!
Mare lucru e sa ai cui împărtăși o bucurie, o lucrare, un gand frumos și sa se bucure cu tine împreuna!

Cine are un prieten pe care îl iubește … e un om bogat!
Cine are doi… e un om binecuvantat!
Cine are mai mulți … a cunoscut Raiul!

Natalia Luchita

Publicitate
 
Un comentariu

Scris de pe 4 octombrie 2019 în PRIETENIE

 

Un răspuns la „Despre prietenie

 1. ciprian p.

  11 octombrie 2019 at 21:34

  ia uite :

  Este o adevărată răsturnare de situație în cazul Caracal. Procurorii sunt în stare de șoc și pleacă pe urmele Alexandrei Măceșanu. Tânăra a fost văzută de mai multe persoane în Italia.

  Alexandra Măceșanu trăiește!

  Este vestea așteptată de familia fetei și nu numai. Alexandra Măceșanu trăiește. Potrivit unor declarații făcute de patroana unui local, Alexandra ar fi intrat în barul patronat de femeie și i-ar fi cerut ajutorul.

  Două românce stabilite în Italia susţin că ar fi văzut-o pe Alexandra, în viaţă, tocmai în Peninsulă. „A luat un suc pe care i l-a plătit băiatul care a intrat după ea şi înainte să intre băiatul ăsta, ea a spus: „Te rog frumos, ajută-mă! Ajută-mă!” Eu i-am răspuns tot în română: „De ce să te ajut?” Şi după aceea, când a intrat băiatul acela în bar, s-a oprit.”, spune una dintre romance, conform Antena 1.

  Mai mult, aceasta oferă și detalii clare despre Alexandra. Tânăra ar fi fost în stare de ebrietate sau sub influența drogurilor. „Avea un maiou alb pe ea, un maiou. Avea o fustă de blugi, cu un lanţ pe partea stângă şi o pereche de tocuri înalte, roşii cu alb şi avea părul prins în coc. Ziceai că ori de beată, a băut ceva ori drogată ori era fumată. Nu ştiu ce să spun. Era palidă la faţă. Din spusele unor persoane care vin mereu la bar, care se uită mereu la emisiuni şi au spus: „Fata asta a fost dispărută acum două, trei luni din România.”, a mai dezvăluit aceasta, conform sursei citate.

   

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat: