RSS

Despre moartea clinica

06 iul.

2.jpg

Moartea cerebrală nu reprezintă şi moartea fizică, biologică a omului, de aceea este un mare păcat să fii de acord cu donarea de organe. Efectiv ai omorât omul. Cu ce garantează ei că prin expresia „moarte cerebrală” sufletul este ieşit din trup? Sau vor organele interne ale cuiva în timp ce acesta e încă însuflețit? Biserica vrea doar lucruri morale şi transparente. În plus, poți să primeşti organe interne de la oricine atât timp cât donatorul rămâne în viață. Oare medicina industrială şi tehnologizată doreşte organe deja moarte? Atunci poate lua de la trupuri din sicrie, din cimitir… Viața este un dar de la Dumnezeu care trebuie să se întoarcă la El când El hotărăşte, nu omul.

 
4 comentarii

Scris de pe 6 iulie 2019 în MOARTE, SUFLET, VEŞNICIE

 

4 răspunsuri la „Despre moartea clinica

 1. imaginarycoffee

  6 iulie 2019 at 16:06

  Marile păcate sunt cele săvârșite cu rea-voință. Cel mai adesea donarea de organe se face dntr-o desăvârșită iubire și din dorința de viață.

   
  • Elena J.

   6 iulie 2019 at 18:28

   Cu conditia ca persoana care doneaza sa ramana in viata. Asta da, se poate numi jertfa, dragoste. Dar daca omori pe unul sa salvezi pe altul aceasta cum se numeste?

    
  • ovidiu

   7 iulie 2019 at 17:35

   Chestia cu donarea de organe sigur nu este ortodoxa ptr.ca se anuleaza voia lui Dumnezeu pri interventia artificiala a omului ,el dorind sa traiasca mai mult decat considera Creatorul ca este pregatit sa-l primeasca in Rai,deci cade in mandrie.ovidiu

    
   • Elena J.

    7 iulie 2019 at 18:46

    Pai si eu am subliniat alta idee?

     

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat: