RSS

Albinutele au brodat din ceara Chipul Domnului

13 iun.

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=2371603876237504&id=100001637439499
Untitled.jpg

Reclame
 
4 comentarii

Scris de pe 13 iunie 2019 în IISUS

 

4 răspunsuri la „Albinutele au brodat din ceara Chipul Domnului

 1. Sorin

  14 iunie 2019 at 11:15

  Fara sa jignesc pe nimeni, departe de mine asa ceva, mi-ar placea sa cred ca albinele au facut asta fara sa aiba un suport-model sculptat peste care au depus apoi ceara rezultand chipul Domnului asa cum s-a filmat. Sunt credicios ortodox, insa nu pot sa cred toate cate se afiseaza pe internet astazi, Cred ca ne trebuie tot mai mult discernamant. Multumesc pentru munca ce-o depuneti si pentru articolele luminatoare de suflet. O zi buna si Doamne ajuta !

   
  • Elena J.

   14 iunie 2019 at 19:40

   Nu spune nimeni sa credem orbeste tot ce vedem. Avem ratiune de la Dumnezeu, un dar atat de pretios, asadar sa gandim, sa fim chiar suspicios cand trebuie. Totusi, cand este vorba de minune dumnezeiasca, nu se mai cauta logica, explicatia, tocmai pentru ca maretia lui Dumnezeu nu poate fi cuprinsa si inteleasa de mintea noastra omeneasca, limitata. Iar aceasta face parte din nenumaratele minuni ale lui Dumnezeu care nu vor putea fi niciodata explicate in mod logic, matematic, rational.

    
   • Sorin

    16 iunie 2019 at 8:07

    Sigur, de acord, dar cum stiti ca este autentica, ati fost acolo cand s-a petrecut ,in timp, tot acest proces laborios al albinelor ? daca da, atunci va cred, daca nu, nu pot crede fara anumite dovezi cum ar fi imagini cu fazele progresive ale lucarii albinelor. Si care este mesajul acestei minuni ? Probabil „Iisus este Domnul, iata pana si de albine este slavit, veniti la El”, un posibil raspuns pe care mi-l dau singur, dar deja „natura in sine graieste lucrarea mainilor Lui” citat biblic aproximativ. Orice minune vine cu un mesaj pentru oameni. Minunea dumnezeiasca ramane minune doar daca tot ce o poate infirma omeneste este epuizat. Dar ma opresc aici ca sa nu ma situez prea mult in negatie, e neconstructiv crestineste, smintitor chiar, asa ca va rog sa ma iertati, m-am lasat prea mult dus de ratiune (poate defect profesional), ca Toma necredinciosu’ :))
    O zi buna si binecuvantata !

     
   • Elena J.

    16 iunie 2019 at 10:36

    O zi binecuvantata, de asemenea!

     

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat asta: