RSS

Noua Ordine Mondiala – Planuri de inrobire a lumii

16 mai

q12

Umanitatea traversează, în zilele noastre, una din cele mai grele perioade ale existenţei sale. Decadenţa lumii actuale atât la nivelul individului, cât şi la nivelul statului, ar trebui să ne deştepte, să trezească în noi o suflare luminată, naţională, izvorâtă din adâncul instinctului de conservare, din credinţa în Dumnezeu. Am mai spus şi cu alte ocazii că există, în prezent, o conspiraţie mondială care a ajuns la cote fără precedent, condusă de o grupare foarte puternică şi deosebit de influentă, de o grupare ocultă planetară, fie că vorbim aici de reprezentanţii unor naţiuni, etnii sau elite corporatiste. Sub numele de Noua Ordine Mondială se ascund organizaţii, instituţii şi indivizi grupaţi într-o reţea intercorelată, care nu cunoaşte şi nici nu vrea să mai accepte limitele statale, se află deasupra legilor tuturor ţărilor, controlând politica, sistemul banacar internaţional, industria, comerţul, sistemul de asigurări, lumea medicală, traficul de droguri şi armament etc.

Ei promovează o lume a criminalităţii şi a abuzurilor greu de imaginat, îndreptate împotriva umanităţii; sunt folosite tot mai mult metode mascate de îngenunchiere a populaţiei, de exterminare a acesteia prin alimentaţia nocivă, prin produsele cosmetice, prin deşeurile toxice, prin apa fluorurată şi hrana iradiată, prin experimentele medicale şi ale industriei farmaceutice, prin alte arme biologice şi psihologice, de fapt, variantele moderne ale armelor folosite pe vremuri în bătăliile de pe câmpurile de luptă. După cum s-a putut observa de-a lungul timpului, s-a ajuns până acolo încât să se creeze noi agenţi biologici şi virusuri, pentru care apoi sunt necesare remedii precum vaccinurile create tot de ’’ei’’. Totul este finanţat printr-o serie de programe guvernamentale, iar aceste studii şi experimente ştiinţifice aunt prezentate ca fiind proiecte de cercetare şi dezvoltare necesare pentru a coexista într-o lume mai bună şi mai sănătoasă. Unul din principalele obiective ale ocultei mondiale a fost şi este reducerea drastică a populaţiei.

Astfel, nimic nu este întâmplător, totul este regizat şi dus la împlinire conform unui plan diabolic, foarte bine pus la punct, cel care se regăseşte în Protocoalele Maeştrilor Francmasoni, bazate pe abuz de putere, crime, război, conspiraţie, conflict de interese, minciună şi crasă manipulare, fapte care se constituie într-o încălcare flagrantă a drepturilor omului, care însă se desfăşoară sub masca democraţiei, carităţii şi libertăţii individuale. Protocoalele sunt cheia secretă care ne oferă posibilitatea de a înţelege tot răul făcut de ’’ei’’, ce bântuie astăzi în omenire. În ’’lumina’’ Protocoalelor sunt cuprinse adevăratele cauze ale frământărilor sociale, economice şi politice, generate cu o abilitate ieşită din comun de către francmasoni, de la Marea Revoluţie Franceză încoace, punctul care marchează începutul sfârşitului. ’’Armele folosite de francmasoni izolat, pe grupări sau întrunite, au forţă de penetraţie şi distrugere pe întreaga gamă a structurilor umane individuale, colective, naţionale.

Corupţia, şantajul, dezinformarea, intoxicarea informativă, falsificarea istoriei şi a realităţii contemporane, manipularea informaţiilor, pornografia, compromiterea ideilor, a personalităţilor istorice sau contemporane, dezagregarea familiei şi a instituţiilor naţionale fundamentale: biserica, şcoala, armata, conflictul social, crearea antisemitismului, monopolul mass-mediei, finanţelor, controlul şi direcţionarea opiniei publice, a justiţiei, stăpânirea directă sau indirectă a guvernelor, comerţului, industriei, crima politică, lovitura de stat, alcătuiesc arsenalul armelor folosite de oculta internaţională pentru distrugerea societăţilor creştine tradiţionale şi a statelor naţionale’’, scrie Radu Theodoru în a sa excepţională carte întitulată ’’România ca o pradă’’.

Presiunile de natură politică, economică, financiară, socială şi psihologică exercitate din afară şi asupra noastră, sunt tot mai vizibile, mai cu seamă că (n. n. ţara noastră) este o naţiune preponderent ortodoxă, iar distrugerea credinţei şi înlocuirea ei cu o religie unică, mondială, este un deziderat dintre cele mai importante aflate în planul de înrobire a lumii. De fapt, aşa după cum se poate observa cu ochiul liber şi mintea limpede, ţări din fostul bloc comunist precum Ungaria, Polonia, Bulgaria, România sunt subjugate centrelor financiare internaţionale, cele care au produs criza financiară internaţională.

În privinţa României, ţara care a ajuns pe ultimul loc în Europa privind nivelul de trai, putem spune că sunt respectate întocmai obiectivele de subjugare, de aservire scopurilor ocultei internaţonale, care impun şi aici o nouă formă de sclavie, prin folosirea tehnicilor moderne de uniformizare a conştiinţelor, de spălare a creierelor, de manipulare şi supunere oarbă a maselor prin intermediul mass-mediei. Băncile sunt toate privatizate şi au capital majoritar străin, resursele naturale şi toate celelalte bogăţii sunt cedate sau înstrăinate către structuri străine, iar datoria externă către organizaţiile ocultei planetare-FMI şi Banca Mondială, se va ridica în curând la peste 100 de miliarde de euro. În majoritatea sondajelor de opinie, românii se consideră o naţiune ce se află în faţa unei crize sociale economice şi politice fără ieşire.

Dar asta nu-i împiedică-din păcate, să privească detaşaţi, cu indiferenţă, cu nepăsare la ceea ce li se întâmplă, punând întregul dezastru naţional doar pe seama crizei mondiale şi a incopetenţei celor care ne conduc, deşi realitatea este cu totul alta. Atacurile care vin din exterior sunt susţinute din interior de cei aserviţi scopurilor oculte de dominare a lumii, şi care, deşi au crescut treptat în agresivitate, au ajuns ca, astăzi, războiul psihologic şi mediatic să devină un fapt obişnuit care nu mai deranjează aproape pe nimeni.

Este concluzia la care a ajuns şi profesorul Alexandru Amititeloaie care accentua situaţia gravă în care se află o (n. n. ţară) aflată pe buza prăpastiei, într-un articol întitulat: ’’Ce nu a putut Moscova atunci, face axa Washington-Londra-Tel Aviv, acum’’, publicat pe blogul scriitorului Ion Coja: ’’Constrânşi să se îngrijească de propria existenţă, sub presiunea unui individualism impus aproape cu brutalitate, mulţi dintre (n. n. cetăţenii) noştri nu şi-au dat seama că în (n. n. ţara) noastră se instaura, cu fiecare acţiune politică sau reformă administrativă, economică, culturală etc., un regim de ocupaţie. N-au sesizat, deşi s-au străduit unii să le deschidă ochii, că atacurile din ce în ce mai virulente asupra valorilor noastre culturale au fost gândite tocmai să înlesnească realizarea acestui obiectiv.

În acest scop trebuiau demolaţi stâlpii de rezistenţă ai unităţii şi coeziunii poporului, ai credinţei sale strămoşeşti, ai dorinţei sale de a trăi într-o ţară liberă şi independentă, în care să se simtă stăpân pe munca şi bogăţiile sale, valori pentru care şi-au dat viaţa generaţii întregi de înaintaşi. Mulţi au fost duşi în eroare de aceste atacuri perfide, ajungând chiar să creadă că trecutul istoric al poporului român, în spiritul căruia au fost educate atâtea şi atâtea generaţii de români ar fi fost glorificat artificial de propaganda comunistă.

Campania furibundă de condamnare a fostului regim s-a dovedit a fi extrem de benefică şi pentru propaganda denigratoare îndreptată împotriva valorilor definitorii ale neamului românesc. A trebuit, însă, să treacă 20 de ani, să vedem ţara prăbuşită, cu economia devastată, cu bogăţiile ei în mâna a tot felul de aventurieri străini, cu valorile noastre spirituale defăimate, cu învăţământul, cultura, sănătatea şi chiar vitalitatea poporului grav afectate, ca să ne dăm seama că tot ce a început (…) n-a fost nimic altceva decât o agresiune de mari proporţii, care continuă şi în prezent şi care nu are ca scop decât să ne piardă ca neam, pentru ca aceste teritorii şi cine or mai rămâne pe ele, să ajungă pentru totdeauna sub stăpânire străină’’. Protocoalele masonice spun că, într-o bună zi, popoarele creştine vor fi dezbinate şi învrăjbite unul împotriva celuilalt , de presa şi literatura bolnavă – la adăpostul liberalismului -, prin corupţie, demoralizare şi denigrare umană, prin criza economică şi financiară mondială, care vor duce la un guvern mondial de sorginte masonică.

Războaiele şi conflictele mondiale declanşate de ’’ei’’, vor grăbi instalarea domniei despotismului masonic, în locul unui liberalism care nu mai face faţă cerinţelor noii lumi care urmează să fie creată. Atunci, în afara religiei masonice, toate religiile vor fi desfiinţate, pentru ca, în final, ’’Regele’’ masonilor, nimeni altul decât antihristul, să domească peste toată omenirea astfel subjugată. Luaţi, aşadar, aminte, şi nu trataţi cu indiferenţă astfel de probleme, pentru că, acţiunea satanică trebuie stopată, pentru că ea reprezintă izvorul tuturor ticăloşiilor şi nemerniciilor umane actuale. Goana după desfătări şi după o viaţă îndestulată ne va duce în păcat greu şi apoi în deznădejde, ne va face să uităm unii de alţii, de Dumnezeu. Asemenea fiului risipitor care se întoarce la Tatăl prin pocăinţă, Dumnezeu îi va primi pe cei care se vor întoarce la El şi care se vor pocăi şi vor părăsi calea păcatului.

Nota redacţiei: Deşi articolul se referă la situaţia actuală din România, e valabil întru totul şi pentru Moldova.

’’Credinţa Ortodoxă’’ nr.9, 2010 Autor: Romulus Dan Busnea

https://www.aparatorul.md/noua-ordine-mondiala-planuri-de-inrobire-a-lumii/

 
Un comentariu

Scris de pe 16 mai 2019 în SFATURI

 

Un răspuns la „Noua Ordine Mondiala – Planuri de inrobire a lumii

  1. ortodox

    20 mai 2019 at 16:04

    Pe langa subjugare economica si ecumenism, mai este si indosarierea electronica, acceptata cu voiosie cretinoida de majoritatea romanilor: CNP, acte cu cip sau cod de bare, semnatura electronica, amprenta digitala, card acces la serviciu, card bancar, card de sanatate. Adica lantul e deja strans suficient.

     

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat: