RSS

Reducerea populatiei prin vaccinare

23 feb.

52063549_609424766168657_6855019279046148096_n

În calitate de pedagog de recuperare, 4 ani de zile am lucrat și am militat la recuperarea copiilor cu autism și la integrarea lor în învățământul de masă (grădiniță ori școală). Mulți dintre părinții acestor copii, mi-au mărturisit cum copiii lor s-au născut sănătoși, iar în urma unor vaccinuri, acești copii s-au rupt cu totul de realitatea înconjurătoare. Astfel, au pierdut din capacitățile senzoriale, de percepție, locomotorii. Au pierdut capacitatea de a ține un obiect în mână, de a merge pe picioare, de a sta în fund, de a stabili contacul vizual cu cei din jur, de a repeta un anumit sunet sau cuvânt, de a răspunde la nume când erau strigați; nu mai zâmbeau, privirea le era departe, tristă, nu mai reacționau la întâlnirea cu părinții, nu mai simțeau teamă când erau lăsați singuri în cameră; începuse să se izoleze încetul cu încetul, să nu mai interacționeze cu nimeni și din contră, să fie atrași de activități și jocuri disfuncționale, stereotipe. Alți copii au rămas în căruț sau au făcut TBC ganglionar după vaccinul antipoliomielitic ori vaccinul BCG administrat la naștere. Alții, au făcut bronșiolită apoi au devenit autiști.

Astfel, la întrebarea ce legătură există între vaccinuri și autism, răspunsul este unul sigur și anume că provoacă cu certitudine tulburări de comportament, autism, cancer, SIDA, demență, ADHD și o serie de maladii noi. Însă, la unele persoane, pericolul vaccinării devine evident mult mai târziu, după 10-20 de ani, astfel încât, maniera de ucidere fiind lentă și întârziată, omul să nu poată depista cauza reală.

În ciuda acestui fapt, mare mi-a fost mirarea să aud din partea unor psihologi, doctori, psihopedagogi că nu există nicio legătură între autism și vaccin. Deși zilnic auzim și citim despre nesiguranța și pericolul vaccinării copiilor, totuși se găsesc promotori – medici, psihologi, autorități care susțin vaccinarea și care ascund faptul că mercurul, plumbul, aluminiul și celelalte metale grele ce le conțin aceste vaccinuri, intră în sânge, în creier și în tot organismul producând distrugeri enorme și făcând din om neom.

Se ridică întrebarea: cu ce scop ne sunt vaccinurile atât de mult împise în faţă? Tocmai aici e mafia vaccinurilor: profitul companiei Big Pharma și OMS. Ei creează viruși în laborator, ca mai pe urmă tot ei să vină cu „antidotul”: vaccinarea. Ce gândire sadică! Sau, de ce se minte în mass-media zilnic cu atâta nerușinare încercând să ne spele pe creier cu informația aberantă: „Încă 3 români au murit de gripă, aceștia nefiind vaccinați.”? Răspunsul e același: mafia industriei farmaceutice. Un pacient vindecat este un client pierdut, da? Așadar, se acționează în consecință.

Vaccinurile sunt unealta masonilor, Illiminati în vederea exterminării, îmbolnăvirii și sterilizării populației. De aceea este bine să ne ferim ca de foc de aceste vaccinuri care sunt testate pe copiii noștri ca pe niște cobai, distrugându-le viața, sănătatea, viitorul și fericirea.

Trăim într-o țară unde dreptul la exprimare este liber, da? Atunci fiecare să aibă dreptul să aleagă. În acest sens, înfocații susținători și promotori ai vaccinării, n-au decât să se vaccineze ei înșiși și proprii lor copii cu câte doze doresc. Vaccinarea să fie o opțiune de a alege, nu o obligativitate.

Îmi asum în totalitate cele scrise mai sus, cu atât mai mult că nu reprezintă un atac la adresa cuiva, ci o tentativă de apărare a unor drepturi care ne sunt încălcate pe zi ce trece, din ce în ce mai abuziv.

ELENA J.

 
4 comentarii

Scris de pe 23 februarie 2019 în ELENA J., MASONERIE

 

4 răspunsuri la „Reducerea populatiei prin vaccinare

 1. ciprian p.

  24 februarie 2019 at 12:34

  da..asta asa e ! avem marturisirile dr. Mircea Puscasu pe bucovinaprofunda. acelasi lucru il zice.
  cand am citit am si crezut.
  plus ca stiu pe cineva cu un copilas 2-3 ani care la inceput era foarte zburdalni apoi s-a cam linistit- cumintit si nu prea vorbeste… are probleme la pronuntat…
  si cica o intrebat pe un doctor… zice ca sotii is doi incapatanati si din cauza asta cand se gasesc doi incapatanati atunci ies defecte de astea de la creier…
  ce prostii mai zic unii medici!
  nici nu stiu de ce se mai duc femeile gravide la doctor sa verifice sarcina ?! ca apoi sa le spuna ca nu pot naste si trebe ori sa faca , Doamne fereste , avort…ori cezariana…
  si nu stiu exact… cezariana asta e dupa Dumnezeu?
  unde is durerile nasterii atunci prin care se mantuieste femeia?
  .

   
 2. ioansperling

  1 martie 2019 at 16:32

  Soră Elena te miști pe un tarăm străin si iti insusesti opinia cercurilor ortodoxe fara altceva decât încrederea oarbă. Ortodoxia e credință adevărată dar e bine când ea se ocupă mai mult de vindecarea sufletului decat de medicină! Cum ar fi ca un doctor de renume oarecare sa-si dea cu parerea despre canoanele bisericii?
  Sigur vaccinul poate fi periculos! Și apa poate fi! Exista o intoxicare cu apă (curată) care se manifesta prin distrugerea hematiilor.
  Orice medicament poate fi periculos chiar un banal ceai. Eu dintr-un ceai de frunze de afine devin fiară! Nu scrie nicăieri de efectul asta secundar!
  Vaccinul poate și produce boli grave sau poate ucide! Fara discutie!
  Vaccinul poate salva vieți sau preveni boli letale tot fara discuție?
  Cine alege cum acționează un vaccin sau de ce la x are efect pozitiv si la y negativ cred ca stim amandoi. De ce? Probabil pentru mântuire a cuiva nu neapărat ă bolnavului.
  Sigur ca există interese materiale in industria farma care trec peste cadavre! Am patit-o pe pielea mea ca șobolan intr-un studiu ratat care totusi a apărut pe piață!
  Dar nu mi-am pierdut increderea nici in medicina sau industria far a si mai ales in Dumnezeu! Și Dumnezeu m-a vindecat de o boală mortală printr-o tabletă facuta de industria farma! Și nu doar pe mine ci zeci de milioane.
  Dreptul de a refuza vaccinul.
  Discutabil cand traim împreună pe un spațiu mic! Eu la mintea mea zic ca da pentru bolile necontagioase si nu pentru cele contagioase.
  Și în ultimul rând eu care am o răutate nativă in mine daca as rea sa lichidez o parte din lume as folosi propaganda ca sa distrug încrederea în medicina as îndemna la medicina naturistă si cand destui au văzut în plasă mea as da drumul la virusul ucigător!
  Tu din care punct al planului meu faci parte?😉

   
 3. scortisoara

  3 martie 2019 at 8:22

  Oamenii nu mor din cauza gripei ci din cauza infectiilor intra spitalicesti …gripa e doar un paravan dupa care ascund adevarul . Segmentele de populatie vulnerabile sunt : batranii , copii si cei care au si alte afectiuni indiferent de varsta . De gripa nu se moare daca esti un om sanatos , poti cel mult sa fii afectat dar nu se moare .
  Urmez o scoala de farmacie si stiu de la profesoara noastra de Virusologie – o doamna in varsta , din generatia care mai facea carte , de formatie biochimist . Ne-a spus sa ne vitaminizam organismul prin sucuri facute in casa si e suficient . Evident ca nu toate vaccinurile sunt necesare dar si cele care sunt necesare nu stii ce contin , sursele sunt indoielnice . Nici nu stiu daca mai functioneaza Institutul Cantacuzino – era singurul din Europa de Est si avea reputate buna . Candva achizitionasem de la ei un imunomodulator pt mama mea si s-a simtit bine o perioada .
  Eu cred in preventie si nu in tratamente iar preventia presupune multa grija pt tine ca om . E o responsabilitate si nu un act egoist pt ca de starea ta de bine depinde toata starea familiei .

   
 4. Dinu Costel Linta

  23 aprilie 2020 at 21:48

  Si totusi unii urla sus si tare ca vor vaccin.
  Lor le spun asta:
  Nu te duce si nu fa vaccinurile astea ucigase! Vaccinurile contin virusii bolilor respective, in speranta ca odata injectat cu voriso si mizerii (sub numele „vaccin”💩), copilul isi creeaza anticorpi la ele. E o ABERATIE! Si o CRIMA!
  Dovada: Daca organismului copilului e in stare sa isi creeze anticorpi cand boala vine, o face! Deci NU are nevoue de vaccin!
  Daca organismul NU e in stare sa isi creeze anticorpi, nu numai ca vaccinul nu are rost, dar il va si ucide, cu boala injectata (deci corpul e atacat direct si masal! Intr-o secunda! Cu puzderie de virusi! Periculos! Nu treptat, cum e cand boala vine normal, pe strada, ca epidemie) in el, ucigandu-l direct sau treptat.
  Cine face vaccinuri e ori sinucigas, ori prost butuc, si va muri DE PROSTIE. Prostia fiind motivul mortii lui. Vaccinul e doar o consecinta a prostiei lui.

   

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat: