RSS

Pravila daruita monahiei ANTONIA de catre MAICA DOMNULUI pentru copiii avortati

16 feb.

Schimonahia Antonia (in lume Anastasia Eacolvlena Kavesnikova) s-a nascut in 1904 in Don, satul Dolgoe, intr-o familie de crestini care pastrau traditiile cazacilor de pe Don. Inca din copilarie s-a intilnit cu stareti (vazatori cu Duhul) care o sfatuiau sa aleaga monahismul, insa ea a ales casatoria si a dus Crucea familiei pina la urma. A trecut prin toate chinurile prigoanei comuniste si prin psihiatrie unde incercau sa o “lecuiasca” de credinta in Hristos.

Si totusi Domnul a invrednicit-o pina la urma de monahism cu numele de Apolinaria si cu schimonahie cu numele de Antonia, si i-a dat multe din darurile sale ca: vazatoare cu duhul, rugaciune cu har, darul de a linisti si a lecui.
Nu a trecut asa mult de la moartea ei adica din 1998, insa numele ei este deja foarte raspindit printre crestinii din Rusia si peste hotare. Din zi in zi se mareste numarul pelerinior care vin la mormintul ei. Lumea petrece mult timp acolo, aprind luminari, se roaga si primesc ajutor.

Despre Pravila data de catre Nascatoarea de Dumnezeu

In tinerete Anastasia (numele de mirean) a facut avort (dupa unele spuse a avut pierdere de sarcina) si se caia cu lacrimi de acest pacat. Odata cind se ruga in Biserica in fata icoanei Maicii Domnului cu chipul “Aflarea celor pierduti” a observat cum Nascatoarea de Dumnezeu a intors capul peste dinsa. A 2-a zi dimineata devreme a venit in aceeasi Biserica si a rugat paznicul sa nu permita nimanui sa intre si s-a rugat in genunchi, fierbinte, facind o balta de lacrimi in fata chipului facator de minuni al Maicii Domnului. Deodata cineva din urma s-a atins de 3 ori de umarul sau. Ea s-a intors si vede o femeie in haina de egumena si 2 monahii. Egumena ii spune “De ce plingi? Asculta, eu te voi ajuta. Numai 3 pacate nu se iarta oamenilor si anume: hula catre Duhul Sfint, sinuciderea, mindria. Pruncul omorit trebuie botezat.” Si i-a dat detalii ce rugaciuni sa faca. Anastasia a simtit o liniste profunda, a multumit, a facut o metanie mare in fata icoanei si cind se uita din nou, a observat ca e singura in Biserica. Merge la paznic si intreaba “cine a fost? -Nimeni n-a putut intra tot a fost incuiat” aude raspunsul. Anastasia a indeplinit pravila, de atunci ea a pornit pe calea mintuirii si la sfirsitul vietii a devenit schimonahie cu numele de Antonia. Pe multi i-a dus spre mintuire si pocainta. Pentru nevointa sa i-a dat Domnul darul inaintevederii. Multe minuni s-au infaptuit cu rugaciunile matusii ca: indreptarea copiilor, aranjarea familiilor, aducerea la credinta a necredinciosilor, cununia perechilor, sa nasca celor ce nu puteau mai inainte sa faca copii, de gasire a lucrurilor si oamenilor pierduti.

Cu rugaciunile matusei s-au construit si reconstruit Biserici si manastiri, iar acei preoti si mireni care au venit la mormintul ei sa slujeasca panihida si sa se roage, niciodata n-au ramas fara ajutor si liniste. Pentru faptul ca maica a marturisit fara frica pravila data de Maica Domnului, a fost preintimpinata ca pentru aceasta vrajmasul va jupoia pielea de pe dinsa, adica scirbe foarte foarte mari va avea. Insa matusa nu s-a infricosat sa ia aceasta cruce pentru toti si pentru toate. Multe familii s-au salvat de destramare si multi prunci au venit pe lume pentru rugaciunile ei. Insa la toti de la prima intilnire matusa le dadea Pravila de rugaciune. Acest mare pacat al prunc uciderii din pintece este si pacat personal si al neamului si al intregului popor.

DIN INVATATUILE STARETEI ANTONIA

Matusa Antonia spunea ca sa ucizi un prunc este mai strasnic decit un om matur, pina la al 7 lea neam de pe mama si tata vor suferi de destramarea familiilor, si scirbe de la betie, curvie, narcomanie, boli de moarte si altele, deoarece sufletul pruncului este intocmai ca al ingerului. Pentru avort cineva din urmasi va varsa neaparat singe. Rascumparind prunc-uciderea prin pocainta, prin rugaciunea data de catre Nascatoarea de Dumnezeu, si fapte de milostenie, se va opri sau se va inmuia minia Domnului.

Schimonahia Antonia

Anume pentru acest pacat greu se apropie rapid cel de-al 3-lea razboi mondial, iar dupa dinsul sfirsitul lumii. Daca ne vom ruga si vom scoate aceste suflete din iad, zilele lumii se vor mai intinde, iar daca nu se vor scurta rapid zilele.

Necatind la scirbe si prigoana, ea s-a rugat permanent pentru pacatele sale si pentru salvarea omenirii care piere. Foarte multi se roaga la moment cu aceasta Pravila, si chiar daca aceasta Pravila a fost data de Nascatoarea de Dumnezeu de multi este hulita. Iar altii din “frica fariseiasca” o tin ascunsa de lume, insa sa taci este o infractiune, deoarece prin aceasta Pravila ne salvam copii si rudele de minia Domnului.

Sufletele pruncilor se elibereaza din chinurile iadului, despre aceasta avem multe marturii, cei care au indeplinit corect Pravila s-au invrednicit de vedenii cu sufletele deja salvate, lumea marturiseste desprea aceasta cu mina pe Cruce si Evanghelie, de asemenea, cum dupa indeplinirea Pravilei, au avut loc schimbari in viata personala, si acesti oameni devin propovaduitori de pocainta si lupta pentru interzicerea avorturilor. De multe ori aceste persoane sunt prigonite si de unii ascultatori “fierbinti” care inca nu au atins maturiatate duhovniceasca. Cei insa care au atins maturitate duhovniceasca, se adreseaza staretilor adevarati dupa sfat precum Kuksa de Odesa, Amfilohie de la Poceaev, schiegumenul Ieronim (din Sanaxar) protoiereul Nicolai (Gurianov) arhiepiscopul Inokentie Veniaminov. Vladica Inokentie Vieniaminov a binecuvintat sa fie citita aceasta pravila in timpul zilei (in drum spre lucru , in pauzele zilei) adica cei ce n-au putinta sa citeasca toata pravila deodata, sa o faca pe bucati. Vladica a binecuvintat spunind “Iata asa va fi mai corect, ca noi nu avem timp de rugaciune, macar asa rugati-va, Domnul va binecuvinta. Rugaciunile sunt tipaite in asa mod cum au fost lasate de catre Nascatoarea De Dumnezeu. De ce anume asa? Noi pacatosii nu trebuie sa judecam.

“LASATI COPIII SA VINA LA MINE”

Desigur, trebuie inteles corect tot ce a fost spus de stareta, deoarece totul depinde de pocainta noastra, spre care ii chema pe toti matusa. Despre Pravila primita de la Nascatoare de Dumnezeu matusa spunea “Impartiti la cit mai mult, impartiti, Insusi Kuksa a binecuvintat”.

DESPRE PRAVILA SCHIMONAHIE ANTONIA PENTRU COPII AVORTATI

Schimonahia Antonia spunea ca foarte multe suferinte ne asteapta pentru singele acestor copii nevinovati. Foarte multa hula exista pe internet contra acestei Pravile. Cum de oare a reusit vrajmasul sa insele atitea oameni imbisericiti? Multi numesc hula din pricina cinului Bisericesc a acestui tip de botez. Dupa Sf Ioan Gura de Aur “in botez, prin apa vine darul, iar actiunea duhovniceasca consta in renastere si reinoire. Cu a cui putere?” Apa este locul botezului, insa Tainele dupa scrisele sfintului ”se savirsesc cu puterea Tatalui si Fiului si Sfintului Duh” Si deoarece trupul (copilului avortat) nu-l avem, iar sufletul copilului sa-l cufundam in apa nu putem, desigur, ca se cere de la mama (care a facut prunc ucidere) sa ceara in rugaciune reinoirea si renasterea sufletului Pruncului omorit, cu mare Mila Domnului, pentru multele lacrimi ale mamei. Oare nu vrea asta Domnul? Referitor la lacrimi, ne scrie pr. Ioan Damaschin cind ne spune despre tipurile de botez “al saselea este botezul prin lacrimi si pocainta prin foarte multa munca”. Deci schimonahia Antonia nu cere botezul pruncilor ucisi in apa, deoarece acest prunc nu mai e pe pamint, ci cere mila mintuitoare a Domnului pentru prunc dupa moarte. In pravila se face referire la rugaciuni canonice catre Preasfinta Treime, Maica Domnului, 4 sfinti, si se roaga cu smerenie pentru botezul pruncilor, cere, insa nu si infaptuieste personal taina Botezului.

PRAVILA.

-Rugaciunile de dimineata (dupa cartea de rugaciuni) pina la Crez (inclusiv). Mai departe:
-In numele Tatului Amin, al Fiului Amin, al Sfintului Duh Amin
-Cei ce intru Hristos v-ati Botezat, In Hristos v-ati si imbarcat (de 3 ori)
-Aliluia ( 3 ori)
Sufletului pruncului i se da nume de barbat din rindul sfintilor Domnului, si adresindu-ne catre sfinti cerem asa:
-Sfintea Ioane botezatorule, boteaza-mi copilul (numele) omorit in pintece, care sta in temnita
-Sfinta mare mucenita Varvara, alatura-mi copilul (numele) omorit in pintece, care sta in temnita
-Sfinte Simion Primitor de Dumnezeu, cum l-ai primit pe Hristos, primeste-mi copilul (numele) in miinile tale, omorit in pintece, care sta in temnita
-Sfinta Ana Prorocita, primeste copilul meu (numele) ca o mama de botez, omorit in pintece care sta in temnita
In continuare urmatoarele rugaciuni:
-48 de ori Imparate Ceresc… si 40 metanii mari
-48 de ori Tatal Nostru…. si 40 de metanii mari
-48 de ori Psalmul 50….. si 40 de metanii mari (cei care nu pot , se permite in loc de 50, sa citeasca de 48 de ori rugaciunea lui Iisus.)
-48 de ori Usa Milostivirii….si 40 de metanii mari
Dupa aceasta sfirsitul rugaciunilor
-Cuvine-se cu adevarat…

Matusa Antonia permitea sa te rogi si pentru alti prunci, nu numai pentru ai tai personali. De asemnea este necesar ca dupa indeplinirea Pravilei pentru fiecare prunc sa dai de pomana pelinici, caciulite, luminari, cruciulite, si de dat pentru botezul unui copil orfan sau la vreo casa de copii sau la vreo familie saraca. De asemeni, cite avorturi sau pierdere de sarcina ati avut, pentru fiecare trebuie de repetat Pravila in parte. Celor ce au folosit alte metode de ucidere a pruncilor prin otravuri, spirale, anticonceptionale, sa indeplineasca aceasta rugaciune de 5 ori pe an, nu mai des, deoarece orice viata incepe de la concepere si orice metoda de oprire a vietii inseamna sa omori. Mai departe in fiecare zi pina la moarte de spus rugaciunea “Doamne, miluieste copii mei, omoriti in pintecele meu. Doamne Iisuse Hristoase, pentru mare mila Ta, pentru credinta si lacrimile mele, boteaza-i dupa mare mila Ta si nu-i lipsi pe ei de lumina Ta Dumnezeiasca” (de 3 ori pe zi) Aceasta pravila se poate de indeplinit in 2, in 3 , in 4, pentru un suflet astfel se usureaza indeplinirea ei. Daca in 2 citim cite 24 de ori fiecare daca in 3, de 16 ori fiecare, si tot asa. Aceasta Pravila se poate indeplini si pentru cei care stau la pat, sau care nu vor, pentru parinti, rude, prieteni, atit femeilor cit si barbatilor. Cei ce au facut Pravila pentru altii, au avut vedenii cu sufletele pruncilor mintuiti. Metaniile le putem face si pentru cei ce nu sunt in stare sa le faca, sau daca le vine greu sa le faca incetisor , dupa citirea rugaciunilor, insa noaptea intre orele 12 si 3, o metanie este egala cu 40 (din invataturile Pelaghei de la Rezani).

Si asa aceasta Pravila este o mila a Domnului pentru timpurile noastre, Maica Domnului si-a luat toate asupra ei, noua ne ramine sa gasim timp (indeplinirea pravilei dureaza la 2 ore jumate). Sa nu pierdem timpul frati si surori, cautati preoti care sa binecuvinteze, daca nu-i gasiti cereti binecuvintare de la Dumnezeu si Maica Domnului. Facind aceasta Pravila se scoata blestemul de pe neam. Ar fi de dorit ca in fiecare biserica si manastire sa fie sute sau mii de foi cu aceasta Pravila (scoasa la tipar) astfel s-ar schimba tot poporul in scurt timp.

Dragi frati si surori, mintuiti cu aceasta Pravila, sufletele copiilor vostri, caiti-va la spovedanie, rugati-va dimineata si seara (dupa cartulia de rugaciuni) Impartiti cit mai multe copii ale acestui text pe internet. Unei femei care se ruga cu aceasta Pravila i s-a descoperit ca este necesar de indeplinit de cel putin 40 de ori pentru neam aceasta pravila, astfel se va mintui tot neamul.

Ii multumesc fratelui vaceslav pentru acest text tradus din rusa, https://vremuritulburi.com/2016/02/02/despre-pravila-daruita-de-catre-maica-domnului-schimonahiei-antonia-adica-rugaciunea-pentru-copii-avortati/

 
7 comentarii

Scris de pe 16 februarie 2019 în Uncategorized

 

7 răspunsuri la „Pravila daruita monahiei ANTONIA de catre MAICA DOMNULUI pentru copiii avortati

 1. nume

  27 martie 2019 at 21:44

  PRAVILA DARUITĂ DE MAICA DOMNULUI
  SCHIMONAHIEI ANTONIA
  PENTRU PRUNCII AVORTAȚI

  I – Rugăciunile de dimineață (după cartea de rugăciuni) până la Crez (inclusiv):

  În numele Tatălui și al Fiului și al Sfântului Duh. Amin.

  Dumnezeule, milostiv fii mie păcătosului.

  Doamne, Iisuse Hristoase, Fiul lui Dumnezeu, pentru rugăciunile Preacuratei Maicii Tale și ale tuturor sfinților Tăi, miluiește-ne pe noi. Amin.

  Slava Ție Dumnezeul nostru, slavă Ție.

  Împărate ceresc, Mângâietorule, Duhul adevărului, Care pretutindenea ești și toate plinești, Vistierul bunătăților și Dătătorule de viață, vino și Te sălășluiește întru noi, și ne curățește pe noi de toată întinăciunea și mântuiește, Bunule, sufletele noastre.

  Sfinte Dumnezeule, Sfinte tare, Sfinte fără de moarte, miluiește-ne pe noi. (De 3 ori.)

  Slavă Tatălui și Fiului și Sfântului Duh. Și acum și pururea și în vecii vecilor. Amin.

  Preasfântă Treime, miluiește-ne pe noi. Doamne, curățește păcatele noastre. Stăpâne, iartă fărădelegile noastre. Sfinte, cercetează și vindecă neputințele noastre, pentru numele Tău.

  Doamne miluiește, (de 3 ori.)

  Slavă Tatălui și Fiului și Sfântului Duh. Și acum și pururea și în vecii vecilor. Amin.

  Tatăl nostru, Care ești în ceruri, sfințească-Se numele Tău, vie împărăția Ta, facă-se voia Ta, precum în cer așa și pe pământ. Pâinea noastră cea spre ființă, dă-ne-o nouă astăzi și ne iartă nouă greșelile noastre, precum și noi iertăm greșiților noștri. Și nu ne duce pe noi în ispită, ci ne izbăvește de cel viclean.

  Doamne miluiește. (de 12 ori)

  Slavă Tatălui și Fiului și Sfântului Duh. Și acum și pururea și în vecii vecilor. Amin.

  Apoi:

  Veniți să ne închinăm Împăratului nostru Dumnezeu. (Închinăciune.)
  Veniți să ne închinăm, și să cădem la Hristos Împăratul nostru Dumnezeu. (Închinăciune.)
  Veniți să ne închinăm și să cădem la Însuși Hristos, Împăratul și Dumnezeul nostru. (Închinăciune.)

  Și îndată:

  Psalmul 50:

  Miluiește-mă, Dumnezeule, după mare mila Ta și după mulțimea îndurărilor Tale șterge fărădelegea mea. Mai vârtos mă spală de fărădelegea mea și de păcatul meu mă curățește. Că fărădelegea mea eu o cunosc, și păcatul meu înaintea mea este pururea. Ție unuia am greșit și rău înaintea Ta am făcut, drept aceea ești îndreptățit întru cuvintele Tale și biruitor când te vei judeca Tu. Că iată întru fărădelegi m-am zămislit și în păcate m-a născut maica mea. Că iată adevărul ai iubit; cele nearătate și cele ascunse ale înțelepciunii Tale, mi-ai arătat mie. Stropi-mă-vei cu isop și mă voi curăți; spăla-mă-vei și mai vârtos decât zăpada mă voi albi. Auzului meu vei da bucurie și veselie; bucura-se-vor oasele cele smerite. Întoarce fața Ta de la păcatele mele și toate fărădelegile mele șterge-le. Inimă curată zidește întru mine, Dumnezeule, și duh drept înnoiește întru cele dinlăuntru ale mele. Nu mă lepăda de la fața Ta și Duhul Tău cel sfânt nu-l lua de la mine. Dă-mi mie bucuria mântuirii Tale și cu duh stăpânitor mă întărește. Învăța-voi pe cei fără de lege căile Tale și cei necredincioși la Tine se vor întoarce. Izbăvește-mă de sângiuri, Dumnezeule, Dumnezeul mântuirii mele; bucura-se-va limba mea de dreptatea Ta. Doamne, buzele mele vei deschide și gura mea va vesti lauda Ta. Că de ai fi voit jertfă, Ți-aș fi dat; arderile de tot nu le vei binevoi. Jertfa lui Dumnezeu: duhul umilit; inima înfrântă și smerită Dumnezeu nu o va urgisi. Fă bine, Doamne, întru bunăvoirea Ta, Sionului, și să se zidească zidurile Ierusalimului. Atunci vei binevoi jertfa dreptății, prinosul și arderile de tot; atunci vor pune pe altarul Tău viței.

  Crezul:

  Cred întru Unul Dumnezeu, Tatăl Atotțiitorul, Făcătorul Cerului și al pământului, al tuturor celor văzute și nevăzute.
  Și întru Unul Domn Iisus Hristos, Fiul lui Dumnezeu, Unul-Născut, Care din Tatăl S-a născut mai înainte de toți vecii; Lumină din Lumină, Dumnezeu adevărat din Dumnezeu adevărat, născut, nu făcut; Cel de o Ființă cu Tatăl, prin care toate s-au făcut.
  Care pentru noi oamenii și pentru a noastră mântuire, S-a pogorât din Ceruri și S-a întrupat de la Duhul Sfânt și din Fecioara Maria și s-a făcut Om.
  Și S-a răstignit pentru noi în zilele lui Pilat din Pont și a pătimit și S-a îngropat.
  Și a înviat a treia zi, dupa Scripturi.
  Și S-a înălțat la Ceruri și șade de-a dreapta Tatălui.
  Și iarași va să vină cu slavă, să judece vii și morții, a cărui Împărăție nu va avea sfârșit.
  Și întru Duhul Sfânt, Domnul de viață Făcătorul, Care din Tatăl purcede, Cel ce împreună cu Tatăl și cu Fiul este închinat și slăvit, Care a grăit prin prooroci.
  Întru una Sfântă, sobornicească și apostolească Biserică.
  Mărturisesc un Botez întru iertarea păcatelor.
  Aștept învierea morților.
  Și viața veacului ce va sa fie. Amin.

  II – Apoi:

  În numele Tatălui! Amin! Și al Fiului! Amin! Și al Sfîntului Duh! Amin!

  Câți în Hristos v-ați Botezat, în Hristos v-ați și îmbrăcat! Aliluia!
  (de 3 ori)

  Sufletului pruncului i se da nume de bărbat din rîndul sfinților Domnului, și adresîndu-ne către sfinți cerem așa:

  Sfinte Ioane Botezătorule, botează-mi copilul (numele), omorât în pântece, care stă în temniță!

  Sfîntă Mare muceniță Varvara, alatură-mi copilul (numele) omorât în pântece, care stă în temniță!

  Sfinte Simeoane, Primitorule de Dumnezeu, cum l-ai primit pe Hristos, primește-mi copilul (numele) în mâinile tale, omorât în pântece, care stă în temniță!

  Sfîntă Ana Proorocițo, primește copilul meu (numele) ca o mamă de botez, omorât în pântece, care stă în temniță!

  III – În continuare următoarele rugăciuni:

  de 48 de ori Împărate Ceresc… și 40 metanii mari

  (Împărate ceresc, Mângâietorule, Duhul adevărului, Care pretutindenea ești și toate plinești, Vistierul bunătăților și Dătătorule de viață, vino și Te sălășluiește întru noi, și ne curățește pe noi de toată întinăciunea și mântuiește, Bunule, sufletele noastre.)

  48 de ori Tatăl nostru…. și 40 de metanii mari

  (Tatăl nostru, Care ești în ceruri, sfințească-Se numele Tău, vie împărăția Ta, facă-se voia Ta, precum în cer așa și pe pământ. Pâinea noastră cea spre ființă, dă-ne-o nouă astăzi și ne iartă nouă greșelile noastre, precum și noi iertăm greșiților noștri. Și nu ne duce pe noi în ispită, ci ne izbăvește de cel viclean.)

  48 de ori Psalmul 50….. si 40 de metanii mari

  (cei care nu pot, se permite în loc de psalmul 50, sa citeasca de 48 de ori “rugăciunea lui Iisus”: Doamne, Iisuse Hristoase, Fiul lui Dumnezeu, miluiește-mă pe mine păcătosul.)

  48 de ori Ușa Milostivirii….si 40 de metanii mari

  (Ușa milostivirii deschide-o nouă binecuvântată Născătoare de Dumnezeu Fecioară, ca să nu pierim cei ce nădăjduim în tine, ci să ne mântuim prin tine din nevoi, că tu ești mântuirea neamului creștinesc.)

  IV – După aceasta sfârșitul rugăciunilor:

  Cuvine-se cu adevărat să te fericim pe tine, Născătoare de Dumnezeu, cea pururea fericită și preanevinovată și Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce ești mai cinstită decât heruvimii și mai mărită, fără de asemănare, decât serafimii, care fără stricăciune pe Dumnezeu-Cuvântul ai născut, pe tine, cea cu adevărat Născătoare de Dumnezeu, te mărim.

  Slavă Tatălui și Fiului și Sfântului Duh, și acum și pururea și în vecii vecilor. Amin.

  Doamne, miluiește! Doamne, miluiește! Doamne miluiește!

  Pentru rugăciunile sfinților părinților noștri, Doamne Iisuse Hristoase, Fiul lui Dumnezeu, miluiește-ne pe noi. Amin.

   
 2. sipetean felicia

  26 iunie 2019 at 22:12

  cate zile se citeste?

   
  • Elena J.

   26 iunie 2019 at 22:55

   In articol nu gasim informatia cat timp se citeste. Cel mai bine poate sa randuiasca preotul duhovnic: poate sa fie 40 de zile sau pentru o perioada mai mare, in functie de gravitatea pacatului/numarul pruncilor avortati. Pentru orice pacat este iertare de la bunul Dumnezeu, numai sa vada cainta omului, indreptarea lui.

    
  • rugvlad

   17 octombrie 2019 at 21:26

   Dna Felicia, faceti o lista cu cati aveti, 1, 2, 3, etc si va rugati pentru toti pana primiti semn. Cel mai si cel mai bine sa va rugati la ora 00:00, la miezul noptii sa incepeti pravila. Retineti ce a spus Parintele Arsenie Boca: cat asculta omul de Dumnezeu, atat asculta si Dumnezeu de om. Sa aveti grija ca macar in perioada pravilei sa nu traiti in curvie, sa lasati machiajul, pantalonii, alcoolul, tigara, cafeaua, sa mergeti sa va spovediti, sa tineti luni, miercuri si vineri post, sa mergeti la Biserica la Sfanta Liturghie, sa va faceti rugaciunile de dimineata, de seara si de la masa, si in general sa pacatuiti mai putin. Daca incepeti sa va rugati de la ora 00:00 noaptea, va veti mira ce ajutor veti primi, toate ce am scris mai sus vor fi foarte usor de facut.

    
  • rugvlad

   17 octombrie 2019 at 21:26

   Dna Felicia, faceti o lista cu cati aveti, 1, 2, 3, etc si va rugati pentru toti pana primiti semn. Cel mai si cel mai bine sa va rugati la ora 00:00, la miezul noptii sa incepeti pravila. Retineti ce a spus Parintele Arsenie Boca: cat asculta omul de Dumnezeu, atat asculta si Dumnezeu de om. Sa aveti grija ca macar in perioada pravilei sa nu traiti in curvie, sa lasati machiajul, pantalonii, alcoolul, tigara, cafeaua, sa mergeti sa va spovediti, sa tineti luni, miercuri si vineri post, sa mergeti la Biserica la Sfanta Liturghie, sa va faceti rugaciunile de dimineata, de seara si de la masa, si in general sa pacatuiti mai putin. Daca incepeti sa va rugati de la ora 00:00 noaptea, va veti mira ce ajutor veti primi, toate ce am scris mai sus vor fi foarte usor de facut.
   Gasiti pe vremuri tulburi unde am lasat un comentariu acum cateva minute despre ce am patit eu cu pravila. Succes!

    
 3. Florinela

  21 noiembrie 2019 at 10:07

  Mulțumim! In zi de sărbătoare luminată, ,,Intrarea Maicii Domnului in biserica” , am primit acest dar de mântuire! Doamne, primește în bratele iubirii și luminii Tale, toți copiii avortati, nebotezati și incununeaza-i in dragostea Ta cu nume sfintite: Ioan, Bogdan, ….! Tu, Doamne al dragostei si iertării, iarta-ne noua păcatul uciderii de prunci! Cu durere Te strigăm!
  Ajuta, Doamne al vieții, toți pruncii aflați în cântecele mamelor! Amin!🙏❤

   
  • Elena J.

   21 noiembrie 2019 at 10:42

   Amin! Dumnezeu să ne dăruiască timp de pocăință tuturor!

    

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat: