RSS

Inca mai ai oameni curati pe pamant, Doamne!

21 sept.

ddddddddddAzi, când lupta se dă pentru a fi cât mai isteț și cât mai în centrul atenției, unii se retrag în cămara inimii lor și petrec acolo în tăcere. Într-un ceas de noapte când cei mai mulți petrec, râd și destrăbălează, unii fac pocăință cu lacrimi, metanii și nevoință. Într-o lume în care cei mai mulți se laudă cu realizările și calitățile, unii fug cât pot de slava lumească și-și tăinuiesc binele făptuit. În timp ce unii vor să se facă cât mai cunoscuți și apreciați de lume, alții se fac nebuni pentru Hristos căutând defăimare. Pe când unii urcă pe scenă în lumina reflectoarelor pentru faimă, alții petrec în întunericul peșterii și în pustietăți pentru pocăință. Într-un ceas în care unii caută să adune cât mai mult, alții își dau și ultima bucată de la gură. În timp ce unii calcă peste ceilalți ca să le fie lor bine, alții uită de ei ajutând pe ceilalți. Într-un ceas în care lumea se afundă în patimi și în pofte de tot felul, unii rezistă ispitelor și se păstrează curați. În timp ce unii își umple garderoba cu haine, alții își umple sufletul cu virtuți. În timp ce unii preferă luxul și confortul, alții aleg nevoința și sărăcia de bunăvoie.

Pentru aceștia, Doamne, puțini, mici și neînsemnați, să-Ți faci milă și de noi și să nu ne pierzi! Mai ține-ne, mai rabdă-ne, mai iartă-ne! Încă mai ai oameni care nu Te-au uitat, care Te iubesc cu adevărat și nu s-au lepădat de Tine. Pentru rugăciunile de foc ale “nebunilor” Tăi, Doamne, mai ține-ne și pe noi. Amin!

Elena J.

Reclame
 
2 comentarii

Scris de pe 21 septembrie 2017 în ELENA J.

 

2 răspunsuri la „Inca mai ai oameni curati pe pamant, Doamne!

 1. Elena J.

  23 septembrie 2017 at 10:59

  @ MariaDumnezeu: Te rog inceteaza cu amenintarile si frustrarile. Nu te cunosc, esti o persoana dubioasa, folosesti zeci de IP-uri, ID-uri, si nume.

   
 2. maria

  26 septembrie 2017 at 10:20

  multumesc Elena J.este perfect adevarat!!!

   

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat asta: