RSS

Dedic acest articol parintilor de copii autisti, astazi, de ziua constientizarii autismului

02 apr.

În calitate de pedagog de recuperare am lucrat și am militat la recuperarea copiilor cu autism și la integrarea lor în învățământul de masă – grădiniță ori școală. În acest sens, mulți dintre părinții acestor copii, mi-au mărturisit cum copiii lor s-au născut sănătoși, iar în urma vaccinurilor, acești copii s-au rupt cu totul de realitatea înconjurătoare. Astfel, au pierdut din capacitățile senzoriale, de percepție, locomotorii. Au pierdut capacitatea de a ține un obiect în mână, de a merge în picioare, de a sta în fund, de a stabili contacul vizual cu cei din jur, de a repeta un anumit sunet, cuvânt, de a răspunde la nume când erau strigați, nu mai zâmbeau, privirea le era departe, tristă, nu mai reacționau la întâlnirea cu părinții, nu mai simțeau teamă când erau lăsați singuri în cameră, începuse să se izoleze încetul cu încetul, să nu mai interacționeze cu nimeni și din contră, să fie atrași de activități și jocuri disfuncționale, stereotipe.

Astfel, la întrebarea ce legătură există între vaccinuri și autism, răspunsul este unul sigur și anume că provoacă cu certitudine autism. În ciuda acestui fapt, mare mi-a fost mirarea să aud din partea unor psihologi, psihopedagogi că nu există nicio legătură între autism și vaccin. Deși zilnic auzim și citim despre nesiguranța și pericolul vaccinării copiilor, pentru că din ce în ce mai multe cazuri sunt, totuși se găsesc promotori – medici, psihologi, autorități care susțin vaccinarea și care ascund faptul că mercurul, plumbul, aluminiul și celelalte metale grele ce le conțin aceste vaccinuri, intră în sânge, în creier și în tot organismul producând distrugeri enorme și făcând din om neom.

De aceea este bine să ne ferim ca de foc de aceste vaccinuri care sunt testate pe copiii noștri ca pe niște cobai, distrugându-le viața, sănătatea, viitorul și fericirea. Recuperarea acestor copii constă într-un lung proces de ședințe terapeutice, logopedie, kinetoterapie care de cele mai multe ori durează toată viața, iar în cazul copiilor care au fost afectați grav, șansele de recuperare fiind cu atât mai scăzute. Ce pedepse vor avea cei care au făcut afaceri cu aceste vaccinuri pe baza copiilor noștri, numai Dumnezeu știe.

Peste toate acestea, din experiența avută, pentru recuperare recomand cu încredere terapia ABA care constă în lucrul efectiv cu copilul la măsuță, logopedia și kinetoterapia care sunt în regulă și eficiente și în niciun caz ședințele de hipnoză, apelarea la vrăjitoare, descântătoare, sau orice altă terapie ce presupune bioenergia care nu face altceva decât să înrăutățească starea de sănătate a copilului, punându-i chiar și mântuirea sufletului în pericol.

De asemenea, o altă metodă de recuperare în mod natural este eliminarea (chelarea) metalelor grele din organism prin ceaiuri, infuzii, plante. Este o metodă eficientă dacă se începe de la o vârstă fragedă a copilului. Deși durează câțiva ani, metalele grele se elimină totuși puțin câte puțin din organismul copilului prin urină și fecale. Recomand această metodă dar numai în urma consultării unui specialist, iar mai multe detalii găsiți aici: https://viataverdeviu.ro/5-alimente-care-cheleaza-metalele-grele-din-corp și aici: http://informatiicenzurate.blogspot.ro/2013/02/marturii-autism.html Au fost, astfel, cazuri de copii recuperați.

Mai mult de atât, nu trebuie neglijată nici recuperarea pe cale duhovnicească: masluri, împărtășanie, posturi, ajunări și rugăciune. Copilul să fie împărtășit regulat mai ales dacă are sub 7 ani. Părinții să-și facă un obicei din aceasta și să meargă cu încredere, căci Sf. Împărtășanie, împreună cu terapia ABA și plantele vor îmbunătăți considerabil starea de sănătate a copilului contribuind la recuperarea lui. Dacă aveți mărturisiri, cazuri de copii recuperați, păreri sau sfaturi, va rog să le lăsați la rubrica de comentarii.

Elena J.

Reclame
 
3 comentarii

Scris de pe 2 aprilie 2017 în ELENA J.

 

3 răspunsuri la „Dedic acest articol parintilor de copii autisti, astazi, de ziua constientizarii autismului

 1. Doinita

  2 aprilie 2017 at 11:41

  Am prietena care de teama aceasta nu-si vaccineaza copiii.

   
 2. Elena

  24 mai 2017 at 22:34

  Împărtășesc aceeași părere,referitor la vaccinuri. Profesez ca asistent medical ,și subiectul ăsta mi-a atras atenția. Am 3 prieteni rămași in căruț,după vaccinul antipoliomielitic. Acum 5 ani am cunoscut parinții unei fetițe de 8 luni care,în urma vaccinului BCG administrat la naștere,a făcut TBC ganglionar,(și mai erau cazuri de sugari cu acceași boala,din același lot de vaccinuri).Totul s-a mușamalizat,iar părinții luptau cu disperare să-si salveze fetița,sub un tratament destul de agresv. Am prietene cu copii cu autism,care sunt convinse că boala s-a declanșat in urma unui vaccin. Am ascultat multe mărturii ale părinților care au observat probleme de sănătate ale copiilor în urma vaccinurilor. Eu am ales,sub îndrumarea unui medic,să nu-mi mai vaccinez copilul,din clasa I .Din păcate,medicii cu care am discutat,în dorința de a studia mai atent situația vaccinurilor,m-au contrazis,m-au evitat,m-au ironizat. Și e trist când un adevăr atât de vizibil nu atrage atenția,nu trezește conștiința.

   
  • Elena J.

   25 mai 2017 at 21:48

   Multumim pentru cele confirmate. Daca imi permiteti, vreau sa public intr-un viitor articol aceasta marturie a dvs. Si daca doriti, va rog chiar sa detaliati, sa fie spre lamurirea mintilor. Doamne ajuta!

    

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat asta: