RSS

Cand femeia este paguba la casa omului

07 iul.

Când nu mai are bun simț, rușine ori cumpăt, pierzându-și, astfel, din trăsăturile feminine. Când fumează, bea și înjură la rând cu bărbații. Când își neglijează soțul și copiii. Când risipește agoniseala soțului pe cosmetice, bijuterii și haine. Când se înfrumusețează pentru a fi pe placul altor bărbați. Când iubește cearta. Când îi place să ordone ea soțului. Când nu-i place să gătească, să spele și să întrețină gospodăria. Când iubește să stea la televizor. Când nu-și crește copiii în spirit creștinesc, când nu-i educă și nu-i ceartă când greșesc. Când iubește să petreacă și este gălăgioasă. Când lipsește nopțile de acasă înșelându-și soțul. Când fuge de responsabilități ferindu-se de a face copii și alegând doar plăcerea. Când avortează copii. Când dovedește egoism iubindu-se mai mult pe sine decât familia, nefiind în stare să se jertfească pentru ea. Când nu se roagă lui Dumnezeu pentru soțul și copiii ei. Și mare pagubă sufletească și trupească aduce o astfel de femeie, mamă și soție, la casa omului.

„Mai bine să locuieşti în pustiu decât cu o femeie certăreaţă şi supărăcioasă.” (Pildele lui Solomon, cap 21; 19)

Elena J.

 
Un comentariu

Scris de pe 7 iulie 2016 în ELENA J.

 

Un răspuns la „Cand femeia este paguba la casa omului

 1. Stefan

  9 iulie 2016 at 23:04

  Totul e pe dos si e bolnav in lumea asta !…
  Femeia=barbat=fals :zelosul (fiindca e dumnezeu zelos) a creat lucrurile vazute si nevazute.Dumnezeu a creat omul si l-a numit Adam.Lui Adam Dumnezeu i-a facut pereche=femeia. Adam dupa alungarea din gradina Eden(rai)i-a pus femeii numele de Eva (mama tuturor).Dumnezeu i-a dat lui Adam femeia sa il asculte.
  Ce facem noi astazi ,cei cilivizati? Raspuns :mintim ,mintim si iar mintim !! Totodata facem tot ce a zis Dumnezeu sa nu facem:femeia o punem primar(ita),presedinte(a),conducato(a)r(e) de armate(vezi Victoria Nuland=reprezentanta nato …),politaica, jandarmoaica,fotbal cu sani etc,etc.
  Ce facem cu barbatul ?
  Il promovam la masterchef=cratita,ii dam de baut pana nu mai stie in ce lume se afla,ii permitem chiar sa isi ia si prenatal(ala de alaptare a copilului),il stimulam sa iubeasca alt barbat (iubirea se confunda cu sodomia si pornografia) ,ca e bine sa fii homalau ,in loc sa-l vindecam de aceasta boala a cilivizatiei.
  Atentie!Dumnezeu nu este o mamaliga precum l-au promovat iudaicii si sectantii catolici in occident si in cele mai bolnave tari ale planetei =sua ,canada si australia.Zelosul ne-a creat,ne-a dat legi (nu doar binecunoscutele sau nu -10 porunci),ne-a invatat cum sa mestesugim,cum sa prelucram si sa stapanim tot ce este sub ceruri,ne-a aratat puterea sa prin imense minuni si totodata ne-a aratat mila si nemarginita sa rabdare ptr a ne mantui sufletele.
  El ne-a facut sfinti (dandu-ne viata prin duhul sau sfant),dar noi am ajuns doar trup (din ce in ce mai multi cred ca au aparut din monkey ) trebuie neaparat sa ne trezim din matrixul impus cu forta de elitele internationale care ne-au adus intr-o situatie fara precedent:sa calcam pa tot si toate cele spuse de Dumnezeu Creatorul. Acesti spurcati au alte ordine si directive care nu coincid cu ale oamenilor normali.
  Trebe sa ne trezim din hipnoza si pumnul strans!!

   

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat: