RSS

La Judecata de Apoi toate faptele omului vor fi vadite

16 iun.

Toate lucrarile tainice ale omului se vor descoperi intr-o buna zi. Nici una din faptele omului nu poate fi tainuita. Iudeii socoteau ca pot ascunde de Dumnezeu uciderea atator prunci si ca fapta lor cea sangeroasa si ticaloasa savarsita impotriva lui Hristos putea ramane tainuita inaintea lui Dumnezeu si inaintea oamenilor. Insa ceea ce socoteau ca poate fi ascuns a ajuns a fi povestit ziua si noaptea, si in cer, si pe pamant, vreme de mii de ani.

Iuda cugeta ca poate ascunde vanzarea pusa la cale impotriva Domnului sau, dar Domnul a priceput vanzarea si a dat-o pe fata: Iar Iisus a zis: Iudo, cu sarutare vinzi pe Fiul Omului? (Luca 22:48).

Domnul a cunoscut si inimile fariseilor, citind cugetele lor ticaloase: Pentru ce cugetati cele rele in inimile voastre? (Matei 9:5). Ce fapte, ce lucruri, ce intamplari din lumea aceasta pot fi ascunse de Cel Ce vede si descopera chiar si cele mai tainice cugete din inimile oamenilor?

Caci nu este nimic tainuit, care sa nu se vadesca. Pentru aceasta trebuie sa ne temem, pentru asta trebuie sa ne veselim. Sa ne temem, pentru ca toate faptele noastre cele rele, toate poftele si cugetele cel rele lucrate in taina vor fi scoase la lumina. Sa ne veselim, pentru ca tot binele pe care l-am savarsit, l-am voit si l-am cugetat in taina va fi scos la lumina. Daca nu este vadit inaintea oamenilor, va fi vadit inaintea ingerilor din ceruri. Cu cat mai mare este frica pentru pacatosi, cu atat mai mare este veselia dreptilor.

http://www.ganduridinierusalim.com/

Reclame
 
Scrie un comentariu

Scris de pe 16 iunie 2016 în ZIUA JUDECĂŢII

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat asta: