RSS

Chiar de ne veti ucide trupul, gura noastra nu va tacea

13 iun.

Voi, dușmanilor ai lui Hristos, oricât veți încerca să stingeți credința în noi și să ne închideți gurile, noi cu atât mai tare vom striga: „Hristos a înviat!” Chiar de ne luați pâinea de la gură și chiar de-ar fi să murim de foame, ori chiar de vom rămâne goi, fără serviciu și fără adăpost noi nu ne vom lepăda în veci de Hristos. Chiar de veți încerca să ne lingușiți și să ne amăgiți cu tot aurul și banii din lume, de credința noastră ortodoxă nu ne vom lepăda niciodată. Oricât veți încerca să denigrați biserica și preoții noștri, noi tot vom crede în ei și-n puterea ce le-a dat-o Dumnezeu. Oricât veți încerca să ne convingeți să nu mai „pupăm oase moarte”, cu atât mai mult vom alerga să primim tămăduire de la sfintele moaște. Chiar de nu-i veți canoniza pe sfinții noștri, noi tot ne vom închina lor, căci ei sunt sfinți în inimile noastre. Oricât veți râde de obiceiurile și de portul nostru sau de credința noastră în veșnicie, noi credem cu tărie că Dumnezeu nu ne va rușina așteptarea. Chiar de ne veți arde sau tăia în bucăți, nu uitați că sufletului nu-i veți putea face nimic; el va zbura ușor și întreg către Dumnezeu. Cu cât ne veți chinui mai tare, cu atât mai strălucitoare va fi cununa noastră în veșnicie. Oricât vă veți lupta să-L negați pe Dumnezeu, El este viu și veșnic. Oricâte piedici ne veți pune, nu sunteți mai tari decât noi; cu noi este Dumnezeu. Oricât vă luptați să desființați tradiția, credința și morala, ele cu atât mai vii vor fi în inimle noastre. Oricât veți încerca să-i ucideți pe mărturisitorii și pe martirii lui Hristos, ei pe atât se vor înmulți.

Elena J.

Reclame
 
6 comentarii

Scris de pe 13 iunie 2016 în ELENA J.

 

6 răspunsuri la „Chiar de ne veti ucide trupul, gura noastra nu va tacea

 1. Acta Diurna

  13 iunie 2016 at 13:29

  Amin.

   
 2. Cristian

  13 iunie 2016 at 13:37

  Hristos S-a inaltat !
  Foarte frumoase cuvintele si pline de credinta. Felicitari.
  Doamne ajuta !

   
 3. GHEORGHE.george1982

  22 iunie 2016 at 21:12

  Am intrat tarziu pe saitul tau,din anumite motive (intre care mi-am schimbat numele sau mai bine zis am adaugat ceva la el).Ceea ce ai scris este mai mult un legamant,un legamant intre noi si Dumnezeu.Sa nu uiti nici tu nici noi ,caci in curand vom da examenul.DOAMNE AJUTA!

   
  • Elena J.

   22 iunie 2016 at 22:11

   Daca Dumnezeu stie ca suntem slabi si ne lepadam de El in vremurile de incercare, mai bine sa ne ia la El mai inainte. Asa sa ne ajute Dumnezeu!

    
 4. GHEORGHE.george1982

  23 iunie 2016 at 15:02

  AMIN!

   

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat asta: