RSS

Pentru tine, Romania

11 Ian

Îți  doresc să fii unică și să nu mai copiezi lucrurile greșite de la alții. Îți doresc să îți îndrepți atenția spre Dumnezeu nu spre valori deșarte. Dacă ești deschisă cu Hristos, El va fi cel care te va schimba.

Îți doresc școli mai bune și mai frumoase pline de copii care sunt gata să devină ceva important. Îți doresc să răsune între granițele tale glasurile noilor născuți și nu o tăcere mormântală ucigașă.

Vreau pentru tine biserici pline de oameni cu teamă de Dumnezeu, spitale care să ofere soluții îndureraților și cât mai puține cârciumi, baruri, cluburi unde oamenii își pierd mințile printre sticle, muzică și droguri.

Să ai un an în pace și să fii condusă de oameni cu înțelepciune venită de Sus. Îți mai doresc să fii protejată de minciună și murdăria celor cărora nu le pasă decât de ei.

Îți doresc șosele pe care să circulăm în siguranță și să nu mai privim peste umărul tău la vecini. Să ai munți acoperiți cu verdeață și să nu mai vedem un peisaj dezolant rezultat al nebuniei unora.

Dacă la Marea Unire s-a vorbit despre o singură țară și un singur suflet, îți doresc să ai parte de oameni uniți în lucrurile bune, responsabili și gata să aibă grijă de tine.

Îți mai doresc un an nou în care să nu se mai profite de frumusețile tale în interese egoiste, să crești oameni valoroși și darnici și evlavioși.

Îți doresc să fii plină de creștini adevărați, iubitori, schimbați de Dumnezeu. Ei se vor ruga pentru tine și îți va merge bine.

La mulți ani, români!

Alexandru F.

Anunțuri
 
Scrie un comentariu

Scris de pe 11 Ianuarie 2016 în ROMANIA

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat asta: