RSS

Persoanele care se iubesc ajung sa semene

25 nov.

Cineva spunea că persoanele care se iubesc încep să semene, să-și transmită din trăsăturile fizice și morale, din comportament, din gândire. Și este adevărat. Am văzut atâtea cupluri sau soți care au ajuns să semene unul cu celălalt tocmai pentru faptul că se iubesc. Chiar dacă unul era blond și celălalt brunet sau alte aspecte fizice total opuse, în ochii ei îl vedeam pe el, în chipul lui o vedeam pe ea. Frații care sunt din aceeași mamă, din același sânge, e ceva normal să semene, dar soții care nu sunt rude unul cu celălalt, e o minune. Acesta e minunatul iubirii. Și ce e mai minunat, este să vezi soți la 40, 50 sau 60 de ani care se țin de mână, încă se iubesc, se respectă, se ajută reciproc și reușesc împreună să treacă peste greutățile vieții, nelăsând pe nimeni să le tulbure dragostea ce și-o poartă unul altuia.

Elena J.

Reclame
 
Un comentariu

Scris de pe 25 noiembrie 2015 în ELENA J.

 

Un răspuns la „Persoanele care se iubesc ajung sa semene

 1. Silu Ana

  25 noiembrie 2015 at 20:28

  sorinmr2000@yahoo.com

  Sent from Yahoo Mail on Android

  From:”Lumină pentru candela din suflet” Date:Wed, Nov 25, 2015 at 20:24 Subject:[Articol nou] Persoanele care se iubesc ajung sa semene

  Elena J. posted: „Cineva spunea că persoanele care se iubesc încep să semene, să-și transmită din trăsăturile fizice și morale, din comportament, din gândire. Și este adevărat. Am văzut atâtea cupluri sau soți care au ajuns să semene unul cu celălalt tocmai pentru faptul c”

   

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat asta: