RSS

Lumea in care traim

20 nov.

Trăim într-o lume în care virtutea se desconsideră iar păcatul se sfințește. Femeia cinstită este considerată înapoiată, iar femeia stricată este apreciată și lăudată. Trăim într-o lume în care munca cinstită nu mai e răsplătită, iar munca necinstită face cei mai mulți bani. Trăim într-o lume în care dacă nu ai pe cineva în spate cu nume mare, nu te poți angaja. Omul bun e considerat prost, iar omul stricat și pătimaș este încurajat și apreciat. Trăim într-o lume în care conserva de E-uri a luat locul mâncărurilor gătite, tradiționale. Cartofii și merele nu se mai înnegresc, produsele nu mai expiră. Trăim într-o lume în care frumusețea interioară este desconsiderată, iar frumusețea exterioară este pe primul loc. Trăim într-o lume în care omul ce păstrează tradiția este considerat înapoiat. Banul primează dragostea iar interesele înăbușă sentimentul. Trăim într-o lume în care familiile preferă să crească câini în loc de copii. Trăim într-o lume în care un trup de om valorează mai puțin decât un produs. Negrul a devenit alb, întunericul a luat locul luminii, iar anormalul a luat locul normalului. Lucrurile sfinte sunt călcate în picioare iar spurcăciunile sunt așezate la loc de cinste. Trăim într-o lume în care sfinții sunt defăimați, iar spurcații sfințiți.

Elena J.https://luminapentrucandeladinsuflet.wordpress.com/

Reclame
 
7 comentarii

Scris de pe 20 noiembrie 2015 în ELENA J.

 

7 răspunsuri la „Lumea in care traim

 1. hypercube21

  20 noiembrie 2015 at 12:26

  Oamenii hranesc caini, in loc sa hraneasca oameni, e foarte adevarat.

   
 2. Cristian-Daniel

  20 noiembrie 2015 at 14:15

  Un articol bun ,dar singurul lucru cu care nu sut deacord si zic eu e si nu e un adevar este acesta(Trăim într-o lume în care familiile preferă să crească câini în loc de copii.) pentru ca am vazut foarte multe famili si cu copii si cu caini in aceasi casa si sunt o famile foarte fericita si la locul lor,am vazut famil care intradevar si-ar fi dorit copii si nu au din cauza unor probleme medicale dar au caine si asta nu inseamna ca creste caine in loc de copii, si sa nu uitam ca si cainele a fost lasat de Dumnezeu ca sa ne pazeazaca nu sa aruncam cu pietre in el.
  Va doresc o zi cat mai faina si zic eu sa iubim copii toti copii dar si caini si toate animalele sa auzim de bine.

   
  • Elena J.

   20 noiembrie 2015 at 15:11

   Adevarat ce spui, insa eu m-am referit strict la familiile care desi ar putea sa faca copii, se feresc prin fel de fel de metode contraceptive, scuzandu-se ca n-au posibilitate sa creasca copii insa pentru caini sau alte lucruri secundare gasesc bani. Ca sunt si animale de companie unde sunt copii, nu-i nicio greseala. Si nu-i judeca nimeni nici pe aceia care nu pot avea copii din motive neimputabile lor. Problema se ridica atunci cand omul neglijeaza si pune pe locul doi copiii, iar din caine face o mascota sau chiar un idol. Si eu iubesc animalele foarte mult, imi sunt dragi dar cu conditia sa nu aiba rol primordial in casa. Stii acel citat frumos? „Lucrurile au fost create pentru a fi folosite, oamenii au fost creati pentru a fi iubiti. Motivul pentru care in lume este haos, este pentru ca lucrurile au inceput sa fie iubite, iar oamenii folositi.” Mi-a placut foarte mult pentru ca e cat se poate de adevarat. Un sfarsit de saptamana binecuvantat iti doresc si toate cele bune!

    
   • Maria

    20 noiembrie 2015 at 16:42

    Sper din suflet ca in categoria „lucruri” nu incadram si animalutele, care tot suflete sunt.

     
   • Cristian-Daniel

    23 noiembrie 2015 at 9:47

    Da aveti dreptate in cea ce spuneti sa aveti o sapatamana cat mai buna cu multe impliniri sa auzim numai de bine.

     
 3. evtodiev

  22 noiembrie 2015 at 21:27

  off topic:
  Să învățăm să vedem Frumosul, să-l vedem pe Dumnezeu…

   
 4. Laleauaneagră

  13 decembrie 2015 at 20:19

  Reblogged this on anisiaprincess.

   

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat asta: