RSS

Cand ne va striga Dumnezeu pe nume

25 Aug

Când eram mici și ne jucam în fața blocului, erau mulți copii, iar când aveam nevoie de ceva, ne strigam mamele. Și deși nu le strigam pe nume, ci pe apelativul „mama”, la balcon ieșea exact mama acelui copil, îi cunoștea glasul. Lafel toate celelalte mame, ieșeau la balcon când erau strigate, recunoscând dintre atâția, glasul copilului ei, deși toate se numeau „mama”. Cred că tot așa va fi și la sfârșit în relația dintre noi și Dumnezeu. El nu Se va uita la fața noastră. Când vom fi strigați pe nume, Îi vom cunoaște glasul unic de Tată dacă am fost fii ascultători față de El. Nu Se va uita nici din ce etnie am făcut parte, ori că am fost fii de împărați, de preoți sau de episcopi. Aceștia nu vor mai putea mijloci și dincolo așa cum au făcut-o aici pe pământ. Că ne-au asigurat servicii datorită rangului lor mare, că am avut prioritate peste ceilalți, că am fost respectați datorită numelui ce îl purtam în spate… În Cer nimeni nu intră prin bani, mită sau privilegii. La sfârșit nu vom fi mai presus decât cerșetorul, toți vom avea parte de o judecată dreaptă, nepărtinitoare iar ce va conta înaintea lui Dumnezeu vor fi faptele noastre. Nu ne va cunoaște Dumnezeu dacă nu i-am păzit poruncile, indiferent ai cui fii am fost sau din ce viță nobilă am făcut parte.

Elena J.

Anunțuri
 
2 comentarii

Scris de pe 25 August 2015 în ELENA J.

 

2 răspunsuri la „Cand ne va striga Dumnezeu pe nume

 1. vicatalin

  26 August 2015 at 14:28

  Eu sunt abonat la situl asta, la cateva zile imi trimite cate un articol nou.

   Iti trimit si tie materialul asta pentru ca mie mi-a placut foarte mult

  Trimis din Yahoo Mail pe Android

  De la:”Lumină pentru candela din suflet” Data:Ma 25 Aug. 2015 la 21:10 Subiect:[Articol nou] Cand ne va striga Dumnezeu pe nume

  cerul_meu_senin posted: „Când eram mici și ne jucam în fața blocului, erau mulți copii, iar când aveam nevoie de ceva, ne strigam mamele. Și deși nu le strigam pe nume, ci pe apelativul „mama”, la balcon ieșea exact mama acelui copil, îi cunoștea glasul. Lafel toate celelalte mam”

   

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat asta: