RSS

Libertatea este un mare dar de la Dumnezeu

08 aug.

Într-o temniţă din Germania, un puşcăriaş, condamnat pe viaţă, a ros 10 ani la rând gratia de fier a temniţei cu un mic metal ascuţit, ca până la urmă să reuşească să rupă gratia şi să scape în libertate. O, ce mare dar de la Dumnezeu este libertatea şi cât de mult o doresc cei care au pierdut-o. Aşa este şi cu robia păcatului după cum zice Domnul Hristos: „Tot cel ce păcătuieşte este rob al păcatului şi al diavolului”. Şi omul care este stăpânit de câte o patimă şi a devenit robul acelei patimi şi dacă are răbdare, mai ales dacă roade mereu la patima care-l stăpâneşte, nu se poate să nu scape de ea, prin pocăinţă sinceră, părere de rău pentru păcate, lacrimi fierbinţi, rugăciune, post, oprirea de la chefuri, înfrânarea de la băuturi alcoolice, iată, acestea reprezintă roaderea gratiei.

PV

 
2 comentarii

Scris de pe 8 august 2015 în LIBERTATE

 

2 răspunsuri la „Libertatea este un mare dar de la Dumnezeu

 1. florin m

  12 august 2015 at 19:36

  Reblogged this on florin m's Blog.

   
 2. Desperado

  16 august 2015 at 16:49

  Comentariu la un articol de pe antena3.ro:

  „Atentie! Guvernul din umbra al Francmasoneriei urmeaza sa declanseze un crah bursier pe data de 13 Septembrie conform acestei analize incontestabile: i.imgur.com/Vwk8O3t.jpg (Sursa: archive.4plebs.org/pol/thread/49550959/)
  Acest caz este fara precedent si va produce repercusiuni de neimaginat deorece reprezinta finalul unei serii de sapte ani sabatici, Jubileul si coincide cu Luna Insangerata. In secolul trecut patru eclipse totale de luna consecutive au avut loc in doi ani consecutivi cu ocazia sarbatorilor jidovesti de Pesah si Tabernacul in doua imprejurari, intre anii 1948 si 1949 cand statul terorist Israel a fost infiintat si intre anii 1967 si 1968 cand s-a purtat Razboiul de 6 zile permitand jidovilor sa preia controlul complet asupra orasului Ierusalim. Acest fenomen a debutat anul trecut si urmeaza sa se finalizeze cu a patra eclipsa luna viitoare.
  Daca doriti sa purtam o discutie in aceasta privinta sau aveti nelamuriri: 8ch.net/traiascaromania/”

   

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat asta: