RSS

Nu se poate !

08 Sep

Ai trăit toată viața în păcate, și la spovedanie vrei să primești iertare fără niciun canon. Nu se poate!
Ai stat toată ziua la televizor, iar seara vrei să ai mintea limpede și curată la rugăciune. Nu se poate!
Ai mers și tu o dată la biserică, și vrei ca Dumnezeu să-ți împlinească rugăciunea. Nu se poate!
Ai aprins și tu o lumânare la biserică și cu ea vrei să cumperi raiul. Nu se poate!
Ai făcut și tu câteva fapte bune, și vrei cu ele să compensezi toate faptele rele. Nu se poate!
Ai refuzat și ai înjurat toată viața preoții, iar la sfârșit cauți serviciile lor, slujbe și rugăciuni. Nu se poate!
Ai fost toată viața robul diavolului și al păcatelor, iar la moarte vrei să-ți scrie pe cruce: „robul lui Dumnezeu”. Nu se poate!
Ai uitat toată viața de Dumnezeu iar pe patul de moarte îți aduci aminte de El și vrei să te audă. Nu se poate!
Ai trăit toată viața fără Dumnezeu, și la sfârșit vrei să intri în raiul Lui. Nu se poate!
Ai trăit numai în lux și desfătări, necunoscând suferința și durerea, iar dincolo tot de fericire vrei să ai parte. Nu se poate!
N-ai dus niciun pomelnic niciodată la biserică, și după moarte vrei să fii pomenit. Nu se poate!
Ai ținut minte răul toată viața și n-ai iertat pe ceilalți, dar tu vrei să fii iertat de către Dumnezeu. Nu se poate!
Te-ai afumat toată viața cu tutun, iar la sfârșit vrei să ai parte de tămâie bine mirositoare. Nu se poate!
Ai făcut toată viața numai nedreptăți, iar la sfârșit vrei să fii trecut în rândul drepților. Nu se poate!
Ai fost toată viața ta un tâlhar și-un nelegiuit, iar după moarte vrei să fii lăudat și cinstit ca pe un om bun. Nu se poate!
Ai râs de creștini și i-ai urât toată viața, iar la sfârșit vrei să fii îngropat creștinește. Nu se poate!
Te-ai târât toată viața prin mocirla păcatelor, iar la sfârșit vrei să te înalți ușor ca un porumbel, curat. Nu se poate!
Ai iubit toată viața întunericul, și la moarte vrei să ajungi în lumină. Nu se poate!

Lucrează la mântuirea sufletului cât este ziuă, căci vine moartea și nu se mai poate face nimic.

Elena J.

Anunțuri
 
19 comentarii

Scris de pe 8 Septembrie 2014 în ELENA J.

 

19 răspunsuri la „Nu se poate !

 1. Mark

  8 Septembrie 2014 at 16:48

  Da, Pr Arsenie Boca spune asa: „Să nu vă gândiţi niciodată că după moarte veţi moşteni împărăţia pe care n-aţi trăit-o încă de pe pământ.”

   
 2. RazaDeSPeranta

  8 Septembrie 2014 at 18:44

  La indemnul al treilea nu prea sunt de acord,caci este in contradictie cu anumite indemnuri si cu ideea ca Dumnezeu este intelegator. De ce anumite indemnuri publicate se onctrazic reciproc? ( pe general vorbesc, exact ca si ideea ca nu „exista pacat care nu fie iertat”,dar tot se sustine ca ” lepadarea de Dumnezeu este de neiertat”.) Dar Dumnezeu este intelegator… sunt confuz … Repet, sunt confuz cu atat de multe indemnuri care , daca am face ocomparatie cu cele din urma unele din ele, sunt intr-o oarecare contradictie sau cel putin asa mi se par.. offf sau mi se par asa din cauza ca nu pot intelege, daca m-as raporta si la firea mea schimbata in ultima vreme…)

   
  • preot-duhovnic

   8 Septembrie 2014 at 19:06

   Lepadarea se iarta! Nu se iarta pacatele impotriva Sfantului Duh-Dumnezeu si introducerea biocipului apocaliptic! Atat! Cat despre aflarea pacatelor impotriva Sfantului Duh-Dumnezeu, ti le afisez mai jos…desi, eu nu prea cred ca vrei sa intelegi ceva despre Dumnezeu.Dumnezeu este atotiertator doar cu cei atotsinceri!

   * pacatele impotriva Sfantului Duh-Dumnezeu ce nu vor fi iertate in veci:

   – sa mori prin suicid/sinucidere (batjocorindu-L pe Dumnezeu-Izvorul Vietii)

   – sa mori cu deznadejde (dupa ce ai trait doar cu credinta ca nu va putea ierta Dumnezeu pacatele tale)

   – sa mori cu credinta ca poti gresi oricat voiesti (crezand ca Dumnezeu va ierta toate greselile oricui)

   – sa mori eretic (in propria-ti mandrie, autostiinta, neascultare, inafara Adevarului Unic si Sfant)

   – sa mori pagan (daca ai aflat de Mesia-Hristos si nu ai vrut sa te botezi parasind paganismele tale)

   Pentru aceste pacate va iesi osandit in veci orice om la Infricosatoarea Judecata a lui Hristos-Dumnezeu!

    
 3. preot-duhovnic

  8 Septembrie 2014 at 20:41

  Despre CIP :

  Nu vor fi ca aceste cip-uri de azi , pt ca va o inventie satanica extrem de complexa si va functiona pe 2 nivele .

  Primul nivel va fi similar cu antena satelit prin care putem receptiona informatii . Si vor incerca sa ne implanteze prin vaccinuri nano-echipamente in corp , invizibile cu ochiul liber si va juca rolul de spion . Acest echipament va putea citi si interpreta semnalele corpului uman . Acesta va fi o parte din pecete . Nu vor putea totusi exista in noi ceea ce satanistii vor sa implanteze prin inselaciune , datorita Sfintei Impartasanii care va avea o putere asa mare incat va anihila “primul nivel ” insa nu pecetea .

  Al doiea nivel va fi un cip extrem de subtil pe care il vor implanta pe mana sau pe frunte . un nano-cip ( nu ca cele din ziua de azi ) care va comunica cu echipamentele pe care le vom avea deja in corpul nostru – si vor functiona ca un tot unitar . Va putea sa interactioneze strans cu materialul genetic al omului si nu putea nimeni sa-l mai scoata . De aceea , cei care vor primi acest semn vor fi robiti de Antihrist . Aceia care vor primi semnul vor suferi mai mult decat crestinii . (Parintele Elpidie)

  ASADAR….ATENTIE LA VACCINURI SI LA ANESTEZII !

   
 4. Raza de Speranta

  8 Septembrie 2014 at 23:00

  Dar am si o intrebare… DIn cate am inteles, se lucreaza ( fara acordul/stirea mea) la un fisa mea medicala , insa ce legatura etse intre CIp sau CARDURI? Adica ele pot fi acceptate CU SAU FARA VOIA NOASTRA MOMENTAN ? Adica din cate stiu cipul se „implanta” la baza dosarului? Si de asemenea stiu ca s-a publicat un articol cu privire la un om ce era pe punctul de a se imaprtasi,dar nu putea pentru ca avea cip-ul… Ce se va intampla cu el? Dar, daca lumea va fi robita de ANtihirst, totusi NUMAIE XISTA SPERANTA ?! Numai exista cele 2 sfesnice ( Sf. Ilie si cred ca ENoh) care se vor confrunta cu lumea demonziata si o mica parte ( pe baza , repet a ceeea ce-am putut intelege din ele, a unor profetii postate tot pe acest blog) care se va lepada de Antihrist? Ce se va intampla apoi? Ce ar trebui sa facem momentan?

   
  • preot-duhovnic

   9 Septembrie 2014 at 20:50

   momentan…impartaseste-te! In ceea ce priveste cardurile, daca ai puterea si posibilitatea, nu le lua. Daca le iei, ai grija ca esti asteptat la stadiul urmator: vaccinuri si anestezii. Daca scapi si de stadiul asta, vine cel final: lepadarea vesnica de Hristos!

    
 5. GHEORGHE

  9 Septembrie 2014 at 8:37

  @preot-duovnic,
  o singura completare:primirea pecetii se va face intrun rit (randuiala religioasa),satanica,in care „crestinul”trebuie sa se lepede de Iisus Hristos,Domnul nostru.
  @Raza De…….,
  ai dreptate,totul e confuz in mintea ta,dar la Dumnezeu sunt toate drepte si simple.Redu totul la puterea caintei si a iertariii si vei vedea ca e simplu si ca nu-i nici o contradictie in nimic.Oare cel ce se sinucide a mai putut(avut timp)sa-si ceara iertare pt. gest?,viata i-a dat-o Dumnezeu si este Singurul care are dreptul sa i-o ia.Ai libertatea de a alege,dar de nu alegi ce trebie………Daca ai prea mare incredere ca Dumnezeu te va ierta de orice pacat,traind in pacate toata viata pana la sfarsit in ele,vei pleca ,din aceasta viata, necuratit,fara o alta posibilitate de iluminare,indumnezeire, iar in Rai nu ai ce cauta cu fire indracita.Si tot asa pt. toate cele 5 pacate impotriva Duhului Sfant.Sper ca intrbarile tale sa fie sincere si nu cu viclenie fariseica.DOAMNE AJUTA!

   
 6. GHEORGHE

  9 Septembrie 2014 at 9:53

  Completare la completare:lepadarea de Iisus Hristos primit la botez si inlocuirea Lui cu numele lui Antihrist primmit in urma unui rit ce imita botezul crestin ortodox.DOAMNE AJUTA!

   
  • preot-duhovnic

   9 Septembrie 2014 at 15:31

   Nu inteleg ce ai vrut sa evidentiezi sau sa intrebi…

    
 7. GHEORGHE

  9 Septembrie 2014 at 19:35

  „Dialectica”in care vorbesc este lb. romana,iar logica frazei este ca pecetea se va pune in urma unui ritual religios in care crestinul va renunta ,de buna voie,la botez,deci la Iisus Hristos,si va primi,prin pecete,pe Anttihrist.Fara renuntare,obligat,pecetea nu este valabila,spun sfintii parinti.Sper ca am fost clar,acum,si ai inteles LOGICA,desi, de erai mai atent, o intelegeai.SCUZE.DOAMNE AJUTA!

   
 8. preot-duhovnic

  9 Septembrie 2014 at 20:45

  Sa nu credeti ca ceea ce se face prin viclenie de catre diavol si de catre argatii lui, nu e spre turbarea noastra… Daca citeati si sfaturile mele, va dati seama ca eu am spus ca totul este periculos:

  * primul indiciu al pecetluirii apocaliptice nu e niciun buletin al unui om, ci este dorinta omului de a nu ma vrea sa afle Adevarul, de a nu-i mai placea Adevarul, de a i se parea gretos Adevarul si de a nu mai vrea sa se desparta de obisnuintele lui sau de ceea ce stie deja el (in mandria lui de autosuficient).

  Asadar, cei ce stau departe de Adevar, vor fi strambati ireversibil, ca si cei ce se indoapa fara sa stie cu nano-echipamente (sinteza chimica si mecanica) prin vaccinuri, anestezii, anuminte medicamente… Toate acestea pot pune pe om sa ia cipul de final (fie dirijandu-i vointa si dorinta, fie convingandu-i vointa si vointa), om, care va ‘bea vesnic din paharul maniei lui Dumnezeu’ ! Asadar, sunt unii diletanti pe net care au mutat accentul pe carduri de sanatate si pe microcipurile electronice ale cardurilor, tocmai pentru a produce -cu voie sau fara voie- diversiune si debusolare in capul oamenilor. Si stiti de ce fara de voie? De supra-inculti si trufasi ce sunt! Si stiti de ce cu voie? Pentru ca lor nu le prea surade iesirea din sistem, iesire de care parintii duhovnici au vorbit in ultimile doua decenii. Cand ei au spus: ‘Nu luati carduri!’ , ei defapt au spus: nu mai stati in sistem, nu mai depindeti de el, nu veti scapa altfel de ghiarele lui! E grele…

   
 9. ricamihai13

  9 Septembrie 2014 at 21:34

  foarte adevărat! cu cât ne trezim mai devreme cu atât mai bine !

   
 10. RazaDeSperanta

  10 Septembrie 2014 at 13:50

  Dar daca acele „Carduri” de sanatate /bancare sunt realizate fara stirea/acordul meu si brusc eu nu stiu , fara ca sa am efectiv o comanda? SI daca nu „apare prin posta” , dupa cum ati spus mai devreme, ca noi le PUTEM REFUZA DACA APAR PRIN POSTA ( si daca nu apar?! Totusi.. eu inca nici n-am 18 ani)
  . Bun, dar imi puteti explica daca maie xista pocainta dupa ce s-au primit aceste cip-uri/carduri? Adica, in Apocalipsa se vorbeste si despre cele 2 sfesnice care vor veni pe pamant pentru a-l demasca pe Antihrist ( cele 2 sfesnice, stiu , pe baza tot a acestor articole, ca sunt Sf. Ilie si ENoh) si dupa 3 zile vor fi ucisi de acesta , iar o mica parte se va lepada de Antihrist….

   
  • preot-duhovnic

   10 Septembrie 2014 at 14:28

   Tu impartaseste-te! Lasa Cartea profetica a Apocalipsei…nu este pentru exegeti mireni. In ceea ce priveste Sfintii Ilie si Enoh, ei vor veni cand va imparati antihrist. Cat despre carduri, tot nu ai inteles.. Romanii au fost colectivizati in 1978 prin introducerea CNP-ului, fara sa ne fi lepadat de Hristos-Dumnezeu. Apoi au bagat carduri bancare, acte de identitate su cip si carduri de sanatate cu cip. Prin posta prin ne-posta, nu este lepadare de Dumnezeu. Daca nu le vrei, este lepadare de sistem, iar daca le iei, mai stai inca in sistem. Cine poate sa nu le doreasca, bine face, si cine nu poate inca, sa nu uite de de urmatoarele inrolari care vor veni: vaccinuri si cipuri in corp. S-a mai vorbit pe blogosfera ortodoxa de alte anomalii si tampenii din capul unora: ca unii arhierei fiind masoni, ei sunt ca si cei mutati la eretici, si ca hirotoniile pe care le-au facut ei nu mai sunt valide (ei fiind in acel moment eretici). Cel ce se muta in credinte eretice sau pagane ortodox fiind, daca se intoarce, nu mai este botezat sau hirotonit, ci doar miruns. Asadar, stim noi ce fac arhiereii masoni cand vin de la loja masonica? Daca se remirung seara? Daca se caiesc? Daca se spovedesc de aceasta nenorocire in care sunt bagati? Stim noi taina omului si cainta lui? Daca este asa, hirotonia lui de a doua zi dimineata, este valida! Voi tineti de preotii toti neecumenisti, hirotoniti dupa anul 2000, caci voi mirenii oricum nu aveti treaba cu arhiereii. Voi aveti treaba doar cu duhovnicul vostru personal. De aceea am spus ca trebuie scrise articole despre preoti recomandati de prin Romania, cunoscuti, devotati, seriosi si neeretici. Lumea s-a schimbat in rau in secolul 11, apoi s-a schimbat in mai rau din anul 2000. Din 2020, nu veti mai recunoaste aceasta lume… De aceea, voi lasati exegezele si mergeti la preotii saraci, smeriti, devotati, neiubitori de papism si ecumenism, recomandati de alti credinciosi. Caci diavolul, voieste sa va imprime credinta ca toti sunt eretici, tocmai pentru a va argumenta ca si preotii hirotoniti de ei sunt eretici si fara succesiune apostolica. Aceasta e diversiune! Diavolul vrea sa va lase definitiv fara duhovnic si fara Euharistie. Fugiti de cei ce apara ortodoxia, dar vorbesc de rau Preotia si care nu merg niciodata la Liturghie si nu au duhovnic pentru sufletul lor. Lasati-l in pace si pe parintele Boca, si pe Argatu si pe toti cei adormiti, si vedeti-va de zilele ce vor mai fi! Vii cu vii si mortii cu mortii! Lasati si minunile si profetiile, si exegeza Apocalipsei, si vedeti-va de Spovedanie si Impartasanie. Asta e treaba voastra cea dintai. Caci degeaba nu iei card de sanatate, daca ai smartphone, si degeaba te duci la morminte de preoti, daca stai la tv si la jocuri pe calculator. Pe motiv ca nu mai sunt preoti in Romania, va trimite diavolul la morminte de preoti pentru a va spovedi, pentru minuni si pentru luminite fotografiate pe langa mormant! Noi in cinstim si pe ei si tot ceea ce au ne-au invatat bine si canonic, si ne vedem de ale noastre prin Spovedanie si Impartasanie (unde ei nu mai au trimitere chiar daca ar fi Mari Sfinti langa Maica lui Dumnezeu.

    
 11. RazaDeSperanta

  10 Septembrie 2014 at 22:46

  Momentan eu am 17 ani si nu prea ma impartasesc , sau cand ma spovedesc , sa-mi fie cu iertare , nu spun chiar toate pacatele sau eu spun pacatele pe „ocolite” ( adica la spovedania din postul urmator marturisesc pacatele mai vechi, pe care chiar daca nu am facut acest lucru la timpul potrivit, totusi am inteles ca se iarta). De-asemenea m-am impartasit, copil fiind cu nevrednicie si imi pare rau , caci m-am lasat indrumat de obiceiul masturbarii ,dar NU CONSTIENTIZAM CA E PACAT si multumita DOmnului, acum am reusit sa las acest obicei ( pentru timp, viitorul va fi mai bun cu nadejdea in El ). De asemenea sunt confuz din nou: de ce este un lucru bizar din punctul dvs. de vedere ca noi oamenii sa vizitam mormantul parintelui Arsenie Boca sau a unui sfant oarecare? Am vazut recent la TV, cum o demonizata ce a fost adusa la mormantul parintelui Iustin Parvu, a rostit, deomnul prin gura ei , ca ” ESTE SFANT!” Si momentan nu mi-am gasit un duhovnic bun…. Apropo, lecturarea unor acatiste ,sugerate de preotul la care m-am spovedit, poate fi considerata un canon ? 🙂

   
 12. Iu Ly An

  3 Noiembrie 2014 at 3:46

  Am si eu o intrebare pt Parintele,daca ma poate ajuta cu un sfat. Permisele auto actuale pot fi considerate ca o lepadare daca vrem sa le luam? Adica aceste permise, contin cip-uri pe care sunt stocate datele noastre? va multumesc. DOAMNE ajuta!

   
  • Elena J.

   3 Noiembrie 2014 at 10:27

   Permisele auto, cum de altfel si noile carduri de sanatate contin cip-uri in care sunt stocate toate datele personale ale cetateanului. Este un pas premergator implantarii propriu-zise a cip-ului in corp, iar daca populatia primeste actele cu cip, ei (sistemul, masoneria) indraznesc sa faca si urmatorul pas. Marii duhovnici romani ne sfatuiesc sa nu luam documentele cu cip, oricare ar fi ele, si oricare ar fi si consecintele. Aici se va vedea credinta fiecaruia. E vremea muceniciei !

    
 13. Iu Ly An

  10 Noiembrie 2014 at 2:15

  Multumesc frumos pentru raspuns. Sunt totusi nedumerit in privinta asta pt ca vad ca sunt si Preoti care detin astfel de acte .Sau poate ma insel in privinta asta, pentru ca exista si posibilitatea ca permisele de conducere sa fie de tip vechi.

   

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat asta: