RSS

Fratilor, au dat drumul la cardurile de sanatate cu cip

06 sept.

Dupa o intarziere de 7 ani cardurile nationale de sanatate vor fi impartite romanilor. Incepind din aceasta luna 13, 6 milioane de carduri vor fi distribuite prin posta asiguratilor cu confirmare de primire. Arata exact ca un card bancar, cu un cip incorporat. La vedere vor fi scrise numele si prenumele, un cod de asigurat, un numar al cardului si data expirarii. Pe cipul electronic va fi stocat doar CNP -UL posesorului si un cod de identificare in sistem. Nicio alta informatie cum ar fi cele legate de grupa de sange, Rh , alergii sau boli cronice. Aceste date devin optionale si vor putea fi introduse in CIP de catre medicul de familie dupa ce titularul isi da consimtamantul in scris. Minorii nu vor primi carduri de sanatate, fiind asigurati prin lege.

Primele carduri vor ajunge la destinatari pe 20 septembrie. Conditia este ca postasul sa il gaseasca pe titularul documentului acasa, pentru a i-l inmana personal, altfel asiguratul si-l va lua de la posta dupa o instiintare prealabila. Cardurile nu vor contine date medicale, asa cum era prevazut initial, ci numai informatii legate de identitatea posesorului. Cardul va avea un CIP electronic, unde va fi stocat doar CNP-ul posesorului si nicio informatie legata de grupa de sange, RH-ul, alergii sau boli cronice. In total, vor fi distribuite aproximativ 13 milioane de astfel de documente. Minorii nu vor primi carduri de sanatate, fiind asigurati prin lege.

Primele promisiuni privind introducerea cardului national de sanatate au aparut de acum 7 ani si iata ca abia acum se concretizeaza proiectul. Pana in prezent, pentru producerea cardului de sanatate s-au cheltuit 20 de milioane de euro, iar pentru anul acesta ministerul a mai alocat alte 36 de milioane de euro. Cert este ca documentul va deveni obligatoriu la medic din 2015. http://stirileprotv.ro/

Pr Justin Parvu:
“Cu cardul de sănătate cum e bine să procedăm, că se trezeşte omul cu el la poştă şi trebuie să semneze pentru el? Nu îl primim deloc. Nu semnați pentru el, ci îl trimiteți prin poştă de unde a venit. Trebuie să fie un act de mărturisire al nostru şi este şi pentru ei o ocazie să vadă că poporul se opune în masă.” Se refuza primirea lui si posta il va trimite inapoi, notand ca a fost refuzat.

 
8 comentarii

Scris de pe 6 septembrie 2014 în CIP

 

8 răspunsuri la „Fratilor, au dat drumul la cardurile de sanatate cu cip

 1. Elena J.

  6 septembrie 2014 at 11:06

  O intamplare adevarata cu un om care nu a putut sa se impartaseasca pentru ca avea CIP implantat in el: https://luminapentrucandeladinsuflet.wordpress.com/2012/10/19/o-intamplare-adevarata/

   
 2. raduiacoboaie

  6 septembrie 2014 at 12:15

  Nu trebuie să luăm cardurile. Dacă suntem mulţi, nu vor putea să le impună…

   
 3. preot-duhovnic

  6 septembrie 2014 at 15:56

  Nu le luati! Pana acum ati luat carduri de debit si de credit cu tot cu mama lu’ cip!

   
 4. preot-duhovnic

  6 septembrie 2014 at 16:01

  Cardul de banca cu cip de ce nu l-ai refuzat? Are toata lumea. De ce spuneti oamenilor ca acest card de sanatate este diferit? E acelasi microcip in ambele. De ce nu invatati lumea sa inceapa sa iasa din sistem? De ce le spuneti ca nu se vor mai mantui daca au cipuri pe carduri si pe acte? Voi va dati seama ca nu puneti accentul bine? Ca sunteti inselalti si ii inselati si pe altii? Spuneti-le sa inceapa sa iasa din orice are sistemul! Pecetea apocaliptica este pusa pe mana dreapta sau in mana! Vreti sa se sinucida oamenii de spaima ca nu se mai mantuiesc oricum? Daca ne pune un card de sanatate in cutia postala, omul e pecetluit apocaliptic? De ce nu spuneti lumii Adevarul? Parintii si duhovnicii Romaniei care au spus sa nu luam nimic de la sistem, s-au referit la faptul ca trebuie sa iasa lumea din sistem cu toate! Ori asta nu se poate in 24 de ore…Fii sigur de asta! Mai intai, lumea trebuie sa afle ca trebuie sa inceapa sa nu mai depinda de sitem, apoi sa le spuneti cine e Duhul Sfant si apoi sa le spuneti ce va fi pecetea apocaliptica din Scriptura! De ce nu intelegeti mesajele duhovnicilor Romaniei? Sunteti in intuneric si nu mai puteti intelege Adevarul? Puneti lumea sa aiba duhovnic, sa se impartaseasca si sa afle ce inseamna pecetea apocaliptica si lepadarea de Sfantul-Duh Dumnezeu! Lepadare de Dumnezeu este orice pacat de moarte pe care il facem: desfranari, lene etc. Dar in urma acestor caderi, omul se poate reabilita prin spovedanie. Nu se mai pot reabilita atunci cand vor pune dispozitive pe mana sau in mana, dispozitive electroinice bionice de identitate, plata etc. Voi le spuneti de cadere din Harul Sfantului Duh Dumnezeu dar ei au toti cele mai sofisticate telefoane inteligente! Voi le spuneti ca nu se mai mantuiesc, iar ei se pot sinucide…pentru ca ei nu stiu cine e Sfantul-Duh Dumnezeu! Nu va jucati! Intelegeti intelesul profund si adevarat al informatiilor si al sfaturilor marilor duhovnici ai Romaniei!

   
 5. o oarecare

  7 septembrie 2014 at 19:34

  Si cardul de la banca l-am refuzat cu ajutorul lui Dumnezeu si a unui preot -duhovnic care m-a povatuit la timp, prin 2004. M-am luptat aproape sase luni de zile pentru asta. Pur si simplu imi ridic banii direct de la banca.

  Acum trei ani, m-am trezit ca-mi aduce postasul un plic. Am semnat, fireste. Nici eu,nici el nu stiam ce contine. Cand deschid, vad cardul bancar.

  ,,Ce smecheri sunteti!” – mi-am zis. Apoi nici eu nu ma las mai prejos. ,,Ia sa vedem daca arde!” – mi-am zis. Si am dat foc la aragaz, apoi la flacara aragazului l-am perpelit pe bietul card pana s-a ales scrumul din el. Asa voi face si acum in caz ca nu voi fi destul de vigilenta si voi primi un plic care nu stiu ce contine.

  Mai multi parinti au spus in gura mare ca ca nu trebuie sa luam cardurile, caci sunt documente care preced pecetea antihristica. Nu putem fi si cu Dumnezeu si cu necuratul. Traim vremuri de cernere. Ori avem credinta puternica si-L marturisim pe Hristos si platim muceniceste pentru asta, ori ne bucuram nu se stie cat de avantajele oferite de Antihrist si mergem cu el in iad. Cale de mijloc nu exista. Documentele electronice ne fac din ce in ce mai dependenti de Sistem, iar atunci cand se va pune problema sa primim cipul implantat nu vom avea tarie duhovniceasca sa-l respiingem, deoarece ne vom indraci deja.

  Asa cum scrie in Apocalipsa, capitolelel13, 14 si 15, nici cei care vor lua cipuri implantate nu vor fi fericiti, deoarece politica mondiala este de reducere a populatiei, nu de protejare a ei, cum ni se spune. Astfel, acceptand cardurile si cipurile implantate, ne putem pierde si trupurile si sufletele, caci am fost avertizati sa nu ne insemnam cu 666.

  Nicio biserica ortodoxa nu si-ar indemna fiii duhovnicesti sa-si ia carduri sau cipuri. Asadar, trebuie ascultat glasul sfintilor, nu al celor care se afla momentan la carma Bisericii.

   
  • preot-duhovnic

   7 septembrie 2014 at 21:30

   Adevarat!

    
 6. preot-duhovnic

  7 septembrie 2014 at 21:39

  DECLAR ACEST ARTICOL, ARTICOLUL ANULUI 2014 ! CEL MAI INSPIRAT CRESTIN DE PE BLOGOSFERA ORTODOXA: http://numaiortodoxia.wordpress.com/2013/06/27/pentru-cei-in-cautarea-un-duhovnic-bun-pentru-aceste-vremuri/#comment-258

   

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat: