RSS

Grozava este moartea hulitorilor

21 sept.

În câte case nu este astăzi fericire, iar mâine plângere mare?! Aşa era o profesoară tânără, renumită, care a trebuit să ţină o conferinţă împotriva misticismului, a credinţei în Dumnezeu, şi prin cuvinte a negat existenţa lui Dumnezeu, insultând maiestatea dumnezeiască. După terminarea conferinţei s-a dus acasă liniştită, s-a culcat fără nici o grijă, iar dimineaţa nu s-a mai sculat din pat căci i-a paralizat o parte a corpului, iar gura a rămas mută pentru totdeauna. În scurt timp a murit chinuită de remuşcările conştiinţei şi de vedeniile înfiorătoare pe care le-a văzut înaintea sfârşitului ei.

Iată omul, în goana de a-şi face fericită viaţa pe pământ, se ia la luptă cu Dumnezeu şi astfel ajunge într-o stare de plâns, în ghearele necuratului şi se pierde pe veci. Prin urmare fericirea pe care o dă lumea nu se potriveşte cu fericirea dumnezeiască.

 
6 comentarii

Scris de pe 21 septembrie 2013 în NECREDINTA

 

6 răspunsuri la „Grozava este moartea hulitorilor

 1. Lilith

  5 noiembrie 2013 at 0:10

  Recunosc ca ma atras titlul articolului… citind aceasta povestioara nu pot decat sa o cataloghez ca inca un exemplu contradictoru fata de conceptia de bunatate, mila si iertare a lui Dumnezeu. Adica sa presupunem ca intamplarea de mai sus este una reala nu doar o simpla coincidenta, atunci ceea ce inteleg eu este ca Dumnezeu a pedepsit-o pe acea femeie, doar pt ca era necredincioasa Lui, inseamna ca toti oameni asemeni acelei profesoare ar trebui sa moara, inclusiv cei de alta religie? ok inteleg faptul ca femeia era o „hulitoare” tinea o conferinta impotriva misticismului si a credintei in Dumnezeu si ce daca? Asta era parerea ei si are tot dreptul sa si-o sustina, sau poate a fost „pedepsita” pt ca prin conferinta ei ar putea slabii credinta altor oameni, ar putea fi numita acea femeie o amenintare pt oamenii mai putini credinciosi? Dar totusi de ce Dumnezeul „cel mare si milostiv” nu i-a mai dat o sansa, doar era tanara, isi putea schimba felul de a gandi. Spuneai ca omul se ia la lupta cu Dumnezeu si da faptul asta ma amuza teribil, ce rost are o lupta fara sens, cand e mai simplu sa il ignori…

   
  • Ecaterina

   2 februarie 2014 at 20:34

   Lilith, aceasta femeie isi vanduse deja sufletul diavolului. Iar Dumnezeu i-ar mai fi dat o sansa daca nu L-ar fi hulit. Dar, hula fata de Sfanta Treime se pedepseste crunt. Si asa trebuie sa fie. Dumnezeu este si atotiubitor, dar si aspru in pedepse.
   Nu uita Lilith, mila si iertarea Domnului vin doar atunci cand te caiesti, pocaiesti, iti marturisesti pacatele si te impartasesti cu sfintele Taine. Cu Dumnezeu, nu te iei la tranta, Lilith…

    
  • Alexandru

   5 februarie 2014 at 11:46

   de ce moderatorul ii lasa pe userii cu nume de draci sa posteze? la ce ajuta? am intrat foarte rar pe acest blog desi este foarte duhovnicesc si de fiecare data m-am lovit de aceasta „jigodie sataniceasca” cu numele mentionat. Piei satano de pe blogul asta

    
   • Elena J.

    5 februarie 2014 at 21:29

    Pentru ca altfel mi-ar fi reprosat ca nu-i public comentariul si aprob numai ce vreau eu, ca o cenzurez si nu-i dau dreptul la replica. Pana la urma e problema ei ce pseudonim si-a ales, noi IL avem pe Dumnezeu. Oricum, comentariile care contin limbaj neadecvat sau hulitor, nu sunt aprobate.

     
  • Constanta

   25 septembrie 2014 at 13:46

   Draga mea,imi permit, dupa aproape un an, sa imi spun parerea. Iertare daca gresesc. Dumnezeu e bun, iubitor, rabdator, plin de mila, si de multe ori ne asteapta o viata sa ne caim de mizeriile adunate in suflet, dar, EL, Bunul Dumnezeu, stie cine se va cai si cine nu, de aceea, stiind sigur ca aceasta femeie, plina de mandrie si dispret fata de Dumnezeu,nu-L va recunoaste NICIODATA, a pedepsit-o imediat, dupa aceasta nebunie, astfel, ca multi din jur sa poata lua aminte.
   Mandria ne coboara in chinul cel fara de sfarsit, iar smerenia ne inalta si ne duce langa Bunul Nostru Iisus, care este fericire vesnica.
   Daca mizeria din suflet, mandria, nu ne lasa sa-L vedem, Dumnezeu ingaduie suferintele, care ne coboara dupa piedestalul, in care mandria si trufia ne-a urcat, astfel avand marea sansa sa-L cunoastem. Suferintele sunt comori, daca ceata ni se ridica de pe suflet, prin spovedanie curata, cu parere de rau si vom avea marea sansa sa-L VEDEM, sa-L cunoastem. Dupa ce-L cunoastem, toate valorile pe care le-am avut, se vor narui si vom dobandi fericirea fara margini, care este Iisus Hristos, cu Maica Sa si Sfintii dragi, care ne-ajuta, de cate ori, cu credinta ii rugam.
   Dumnezeu sa ne lumineze pe toti!
   Doamne ajuta!

    

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat asta: