RSS

Ochiul lui Dumnezeu nu doarme

29 iul.

Un cetăţean văduv avea o singură fată, iar aceasta avea o prietenă cu casa mai departe, în oraş amândouă, fiind la liceu. Foarte des venea fata să o ia pe colega ei de acasă şi mergeau împreună la şcoală. Odată venind fata, tatăl fetei celeilalte a primit-o în casă fără să-i spună că fata lui a plecat mai înainte şi după ce a încuiat uşa, a batjocorit-o, apoi, ca să nu se afle, a tăiat-o în bucăţi şi a băgat-o în beci, aşteptând momentul potrivit s-o scoată într-un sac şi s-o arunce undeva.

Mama fetei care era atât de îngrijorată, fiind şi ea singură şi văduvă, neştiind nici ce fel de colegă are fata ei şi unde avea locuinţa, nu ştia unde să o caute. Dar iată că în prima noapte, sufletul fetei i se arătă în vis şi-i spuse exact unde se află, zicându-i: „Mamă, te rog vino în strada cutare, la numărul cutare și mă scoate de aici, pentru că sunt în beci tăiată!”. Femeia, îngrijorată, a luat un poliţist şi s-a dus pe strada aceea, la numărul pe care i-l spusese fata în vis şi cu adevărat a găsit fata tăiată în beciul acelui cetăţean, care se pregătea să o ducă undeva departe ca să nu se afle.

Iată deci, ochiul lui Dumnezeu Care nu doarme, cum descoperă o faptă aşa de murdară şi de grozavă! Pe când acel om credea ca va ascunde fapta sa, iată că sufletul fetei îşi ia zborul ca o pasăre şi o anunţă pe mama ei, să vină să o scape

 
Scrie un comentariu

Scris de pe 29 iulie 2013 în DESFRÂNARE, DUMNEZEU

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat: