RSS

Numai preotii ORTODOCSI au puterea sa scoata demonii din oameni !!!

20 apr.

O femeie de religie musulmană din Congo, şi-a dus copiii bolnavi la vraciul satului ca să-i vindece. În urma descântecelor făcute de acesta, copiii nu doar că nu s-au vindecat, dar au ajuns şi demonizaţi. Îndurerată, femeia a plecat apoi la ajutorul hogii (preot la mahomedani). Acela a încercat şi el să alunge demonii cu ritualurile lor specifice, dar n-a reuşit nimic, ba parcă era şi mai rău. Atunci, disperată, mama a alergat la biserica cea mare catolică din centrul oraşului. I-a găsit pe preoţi şi i-a rugat să citească din rugăciunile lor pentru salvarea copiilor ei. Preoţii catolici i-au spus următoarele:

– Noi nu putem să scoatem demonii din oameni. Biserica noastră nu are această putere. Trebuie să mergeţi la ortodocşi. Doar Biserica lor alungă demonii şi vindecă acest fel de boli.

– Şi unde se află Biserica lor ?

– Vei lua trenul şi vei merge în nordul statului Congo, în Kolwezi. Acolo este centrul lor.

Şi într-adevăr, după multe osteneli, această mamă a ajuns acolo. Părinţii misiunii luând binecuvântare de la arhimandritul lor, şi-au început lucrarea duhovnicească. Au citit cu credinţă rugăciunile de exorcizare alcătuite de Sfinţii Părinţi Vasile cel Mare şi Ioan Gură de Aur, au postit şi au săvârşit şi Sfântul Maslu. După mai multe slujbe, copiii s-au vindecat şi au scăpat de furia şi chinurile demonilor.

Mărturisire din cartea Minunile –

Despre adevărul Ortodoxiei şi rătăcirile papismului. Pr. Damaschin Grigoriatul.

Publicitate
 
2 comentarii

Scris de pe 20 aprilie 2013 în ADEVAR, ORTODOXIA

 

2 răspunsuri la „Numai preotii ORTODOCSI au puterea sa scoata demonii din oameni !!!

 1. Bamboi Ion

  6 iulie 2014 at 11:31

  De unde stiu demonii care este preot ortodox ?Mai sunt si alti preoti ?Pastorii pocaiti de ce nu pot scoate demoni ? Nu mai vorbiti absurditati pt ca nu toti oamenii sunt prosti cum credeti voi !

   
  • Elena J.

   6 iulie 2014 at 12:27

   Pastorii altor religii nu au puterea sa scoata demonii tocmai din cauza faptului ca ei nu sunt purtatori de Duh Sfant, tainele ce le fac ei nu sunt valabile fiindca ei nu sunt urmasii aposolilor, preoti cu har, hirotoniti, imputerniciti sa savarseasca slujbe si sfinte taine.

    

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat: