RSS

O intamplare adevarata

19 oct.

Zilele acestea mi-a povestit o prietenă că la biserica din parohia unde merge ea, a venit să se împărtăşească şi o persoană din străinătate. În momentul când preotul a încercat să-i dea Sf. Împărtăşanie, linguriţa s-a îndoit. Nedumerit, preotul îl întreabă dacă s-a spovedit. Omul îi răspunde că nu. Îl spovedeşte, însă când încearcă din nou să-i dea Sf. Împărtăşanie, nu a putut pentru că linguriţa iar s-a îndoit, s-a întors. Preotul înfricoşat, îl întreabă ce se întâmplă, de ce nu poate totuşi să-l împărtăşească. Atunci omul îi spune că el are implantat în mână un CIP. Acesta era motivul…

Fraţi creştini, nu este de glumit cu aceste CIP-uri, nu este o poveste fantastică. Sunt lucruri reale cu care mai devreme sau mai târziu toţi vom avea de-a face. Va veni vremea când vom fi şi noi puşi în situaţia să alegem: Dumnezeu sau serviciul, Dumnezeu sau sănătatea, Dumnezeu sau mâncarea, Dumnezeu sau viaţa. O cale de mijloc nu există. ORI DUMNEZEU, ORI SATANA !!! Trăim vremuri grele şi acesta e numai începutul. Dar strâmtorarea o vedem şi o simţim cu toţii. În vreme de pace toţi ne arătăm evlavioşi şi promiţători, însă când vine ispita situaţia se schimbă. Dumnezeu nu vrea oameni care sa-L iubească numai când le merge bine, El nu vrea oameni făţarnici ci vrea să vadă oameni în care să ardă duhul dragostei în ei, dragostea de adevăr, dragostea de dreptate, dragostea de curăţie, dragostea de aproapele, acestea nefiind altceva decât DRAGOSTEA DE DUMNEZEU. Să ne ajute Dumnezeu şi să ne dea puterea ca numai El să aibă loc în inima noastră iar nu diavolul cu păcatele lui. De obicei cui ai slujit în viaţa de pe pământ şi pe cine ai iubit mai mult (pe Dumnezeu sau pe diavol), tot de acela vei avea parte şi dincolo. Dumnezeu vrea să vadă lupta noastră, să vadă că ne zbatem şi că fugim de păcat şi vine şi El în ajutor cu Harul Său. Totul este să nu avem viclenie, căci după ce că suntem păcătoşi, să mai fim şi vrajmaşi ai lui Dumnezeu?… Acum e vremea muceniciei, e vremea mântuirii !!! Cel ce lucrează în via lui Dumnezeu va şi mânca din roadele ei împreună cu El, iar cel ce trage la plug cu satana, de el va avea parte. Ce va semăna omul, aceea va şi secera.

Elena J.

Publicitate
 
30 comentarii

Scris de pe 19 octombrie 2012 în CIP, ELENA J.

 

Etichete:

30 de răspunsuri la „O intamplare adevarata

 1. Elena J.

  19 octombrie 2012 at 14:03

  Fetita care nu primeste lapte daca nu are … CIP

   
 2. Blue Sky

  19 octombrie 2012 at 14:51

  Da, intr-adevar infiorator. Si clipul este mult graitor, sa luam aminte!

   
 3. F

  19 octombrie 2012 at 23:52

  Adevarat cu cipurile astea…si mai sunt unii care rad si zic : ” Ce sa stie un barbos, salbatic de preot / pustnic, ca astia sunt rupti de lume, de realitate…”. – cam asta e gandirea multora dintre noi, din pacate…dar am fost avertizati si suntem avertizati in continuare de adevaratii slujitori ai Domnului – ” NU PRIMITI NICI UN CIP, NICI UN IMPLANT…”. Dumnezeu sa ne ierte si sa ne ajute sa trecem cu bine peste aceste vremuri intunecate !

   
 4. F

  19 octombrie 2012 at 23:56

   
  • Costi

   20 octombrie 2012 at 15:36

   Predica acestui parinte ar trebui raspandita la cat mai multi, sa se faca cunoscuta. Vrednic este acest preot!

    
 5. Aurora

  21 octombrie 2012 at 23:56

  Acest preot vrednic a fost omorat de slugile intunericului.

   
  • ionutz ignat

   22 octombrie 2012 at 12:35

   @Aurora ,da asa este parca la cateva luni de la acasta filmare..

    
  • Elena J.

   22 octombrie 2012 at 13:19

   Adevarul intotdeauna a fost prigonit. Ferice de toti aceia care au sustinut adevarul si au demascat minciuna cu pretul vietii lor caci mari sunt in Imparatia Cerului. Se pare ca a fost omorat de masonerie; in descrierea clipului scrie ca a murit de cancer, probabil iradiat cu uraniu, la fel ca senatorul nostru roman Antonie Iorgovan si ca regizorul american Aaron Russo; au demascat masoneria iar la scurt timp dupa marturisirile lor, au murit. Prea evidenta miscarea…Cinste lor, vrednici sunt ! Acum satana se lupta sa prinda in plasa pasarile care zbor caci pe acelea „moarte” deja le are in gheare. Cei care traiesc in mocirla pacatelor sunt lasati in pace de diavol, dar cand omul se lasa de pacate, tot iadul se rascoala impotriva acelui suflet. Cand alergi toti cainii se tin dupa tine.

    
 6. ionutz ignat

  22 octombrie 2012 at 11:39

  Maicuta Ecaterina fermo si ceilalti din grupul anticip de la Petru Voda (pr Iustin Parvu ) zic de obama ca ar putea fi antihrist ,stiti ceva mai mult?

   
  • Elena J.

   22 octombrie 2012 at 13:31

   E si Obama o unealta a satanei dar nu e el antihrist. Stim ca antihristul va fi iubit de toti, se va arata bland si iubitor…Obama nu pare a fi iubit de popor. Iar antihristul trebuie sa aiba in jur de 30 de ani (33 mai precis, varsta Mantuitorului), Obama este trecut peste aceasta varsta. Antihrist este nascut dar deocamdata nu s-a aratat. Pana la antihristul mare, mai avem si slugile satanei, hristosii mincinosi de care pomeneste Scriptura: sectarii, inselatorii, vrajitoarele, masoneria, ecumenistii…si toti acei lupi imbracati in piei de oi. Numai crestinul inarmat cu harul lui Dumnezeu poate observa lucrarea lor veninoasa.

    
 7. ionutz ignat

  22 octombrie 2012 at 12:34

   
 8. Adrian

  23 octombrie 2012 at 2:14

  „mi-a povestit o prietenă că la biserica din parohia unde merge ea…”

  Despre de biserica este vorba ?

   
  • Elena J.

   23 octombrie 2012 at 21:05

   Biserica „Sfintii Voievozi” din Focsani.

    
   • elena

    24 octombrie 2012 at 19:37

    nu inteleg ce se petrece in acest filmulet…..spuneti care stiti cand a fost filmat preotul din imagine si cand a fost omorat?

     
 9. elena

  24 octombrie 2012 at 19:14

  CE PACAT ESTE DE POPORUL ROMAN…. NOI NICI PATRIARH NU AVEM ORTODOX SI CU CREDINTA IN DUMNEZEU, CI AVEM UN MARE MASON SI ECUMENIST CARE IL INTERESEAZA DOAR FUNCTIA SI BANII. …stiti ca patriarhul nostru daniel se judeca cu fratii sau cu neamurile lui de sange pt. o bucata de pamant?…..halal patriarh avem!

   
  • Elena J.

   25 octombrie 2012 at 14:04

   Nu avem noi treaba cu pacatele preotilor, fiecare va da socoteala inaintea lui Dumnezeu pentru ceea ce a facut. Este greu intr-adevar, Dumnezeu Isi ia la El luminile (adevaratii preoti) pentru ca nu are pentru cine sa le mai tina, nu are cine sa mai implineasca sfaturile lor. Dar toate sunt ingaduite cu voia lui Dumnezeu. In aceasta consta lupta crestinului de pe urma: in a ramane nepatat intr-o lume plina de pacate. Noi suntem datori sa ascultam de preotii cei adevarati iar de aceia care ratacesc sa ne departam si sa ne rugam pentru intoarcerea si luminarea lor. Dumnezeu sa ne ajute in aceste grele timpuri !

    
 10. Elena J.

  24 octombrie 2012 at 20:34

  Este vorba de parintele Vasile Novikov; a tinut aceasta predica in anul 2007 la sfarsitul slujbei Sf. Maslu. Dupa cum vezi este o predica foarte buna in care demasca multe minciuni si inselatorii, nu se poarta cu manusi fata de pacat; vorbeste despre cipuri, masonerie…si pentru ca a avut curajul sa demaste masoneria, a fost luat in „vizor” de ei si omorat. In descrierea clipului scrie ca in 2010 a murit de cancer; probabil iradiat cu uraniu (asta e una din metodele folosite de ei) …

   
 11. liviu

  21 ianuarie 2013 at 11:44

  Ok, referitor la intamplarea asta , as vrea sa intreb ceva. Deci preotul nu a putut sa-l impartaseasca pt ca avea cip ; presupun ca omul s-a ingrozit si el de aceasta minune si doreste sa-si dea jos cipul. Ce se intampla in acest moment? Cipul cred ca poate fi dat jos in acest moment , nu cred ca reprezinta o cale fara de intoarcere acum. Deci isi da cipul jos , se spovedeste , vine la impartasanie si?? este primit sau cum? aici ma interesaza ce se intampla. Doamna respectiva stie ce s-a intamplat in continuare?

   
  • Elena J.

   21 ianuarie 2013 at 12:25

   Desigur ca si omul s-a ingrozit de cele vazute. Presupun ca daca isi face operatie si isi scoate cipul, Dumnezeu il primeste in pocainta … Dar nu stiu ce sa spun, odata implantate, cam greu sa mai scapi de ele. Daca e implantat in mana, sa zicem ca o situatie de scapare ar fi sa-si taie mana dar daca e implantat in cap, ce mai faci ? Te-ai dus ! Prin acestea se urmareste controlul mintii, deci nu mai judeci tu, ci esti teleghidat de la distanta precum un robotel. Pe noi ne avertizeaza sfintii parinti de pericolul implantarii acestor cipuri blestemate si deci nu ar trebui sa se ajunga la asa ceva; ar trebui sa prevenim avand in vedere ca si in Apocalipsa scrie despre asta.

    
   • Mariana

    20 noiembrie 2013 at 17:14

    Cunosc o persoana care si-a implantat cipul pt a nu ramane insarcinata (o alta cale vicleana prin care cipul si toate cele legate de el ni se vor parea normale, nu peste mult timp). Doctorii din strainatate i-au propus sa-si implanteze cipul si asa a facut. A venit in tara si intre timp a aflat toata povestea cu pecetea lui Antihrist, s-a speriat si a vrut neaparat sa si-l scoata, insa in zadar. Medicii au spus ca o asemenea interventie este foarte periculoasa si ca cipul ar imprastia in corp o substanta ce-i poate cauza moartea. Nu stiu in ce masura sunt adevarate spusele medicilor din Romania, cert e ca asa ceva nu a mai fost pana acum si ca odata implantate, cipurile nu mai pot fi scoase. Iar in ceea ce priveste vina fetei, nu stiu ce sa spun…numai Dumnezeu stie. Dar eu personal nu o consider lepadare, pentru ca ea nu stiuse de dinainte.

     
 12. stefana

  7 august 2013 at 16:30

  in momentul in care ti-ai introdus cipul acesta intra in ADN care nu ti l mai poate scoate nimeni

   
  • manu

   7 septembrie 2014 at 16:03

   Stefana mai mare prostie ca a ta nu am auzit pana acum. Apropo tu stii ce e ADN-ul?

    
 13. Mihai

  21 noiembrie 2013 at 15:26

  @stefana
  tu stii ce e ala ADN? in traducere acid dezoxiribonucleic, de unde rezulta ca se gaseste in interiorul fiecarei celule din corp. acum analizeaza si tu si da-ti seama ce prostii debitezi. in schimb, cipul implantat afecteaza la nivelul psihicului: devii o masinuta teleghidata.

   
  • preot-duhovnic

   6 septembrie 2014 at 18:17

   Are dreptate Stefana. Biocipul nu va fi un simplu dispozitv electronic. Stati cuminti! Tu stii ca daca te culci cu zece femei, acelea cand vor naste copii cu sotii lor, facuti cu sotii lor, vor avea si caractere de la tine?! Acel ovul al femeii nu vine din Ceruri! Acele ovule ale femeii sunt celule ale corpului ei, incarcate cu zestrea neamurilor ei si faptele personale ale anilor ei! Nu se mai scoate niciun cip. Acela care-l baga in corp, va gusta din paharul maniei lui Dumnezeu…vesnic! In plus, poate sa fie conceput de ‘baieti’ in felul acesta: elibereaza un virus mortal daca scade temperatura cipului, daca este atins de aer sau daca este atins cu un obiect dinafara.

    
 14. Getul

  8 septembrie 2014 at 8:56

  Bun , eu tot nu m-am lamurit unde este lepadarea in toata treaba asta.

   
 15. Elena Dulgheru

  30 aprilie 2018 at 15:10

  Cred că ar fi bine de știut mai multe amănunte despre credinciosul cipat căruia i s-a întâmplat această minune-avertisment: din ce țară venea, dacă se cipuise de bunăvoie, era un român emigrant reîntors temporar (deci, cu o experiență fie și minimă în privința ortodoxiei), ori era un occidental. Probabil că nu era un ortodox practicant și ajunsese din întâmplare într-o biserică, de vreme ce nu știa rânduiala spovedaniei (cu toate că în Occident știm că uneori se practică și așa). Oricum, povestea omului este importantă în acest caz.

   

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat: